• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Darısı baanaaa
aminnn :)

Ne okuyorsun cnn. Çocukla çok zor amca uyurken haln kalırsa yaparsın. O da zor olur ama bence başla az kalmis
acik ö.L canim
Srlam kızlar günlerdir ilk defa adam gibi bir diyet yaptım :KK43:
Sabah
İki kepek arası tost
1 bardak çay
1 üçgen peynir
Öğlen
1 cennet hurma
Akşam
1 kase pırasa çorbası
Bol salata
1 saat yuruyus
4 bardak su :KK43: su hiç icemedim ama çok sukur bugün güzel bir menüm oldu
tbrikler canm guzel menu ..devam boyle :) cuma farkli goreceksin :) su metebolizma calistiriyor . geceye kadar daha icersin :)

Canım sende mi açık öğretime goriyosun bölümün ne eda-sofi eda-sofi bnde giriyorumda bnmde aynen ocakta sınavım var
aynen canim lise demi . bölüm yok canim alan 2 benim daha :) esim anca izin verdide arkadaslar bilir :) insallqh bitirim unvde gitmek istiorum :) sende gidion herqlde :)

Hiç kimse menü yorumu yapmıyor . Sanırım girmeyeceğim artik
aaa ben yapmamismiyim kacitmisim gozden:) canim :) ayipsin ya girmemekte ne demek aaaa :sinirli: sakin he daha burda basari hikayeleri yazicazzzz !
senin takipcin kimdi ? onlqrida etiketlemelisin menune tatlim

sabah
peynir
zeytin
domates sos 4 catal
cay tatlandiricili
recel 2 catal
yumurta 2 tane saganda
2 dilim orta boy tb ekmegi
oglen kerviz yemegi 1 kase
1 dilim tb ekmek
elma
aksam
istirid,te mantari sote
1 tane un kurabisyesi
yogurt
elma 1
pprtakal 1
gece
yogurt
su 1 litre
spor 20 dk yuruyus
Alya008 Alya008 gogo2405 gogo2405 Pembis Hayaller Pembis Hayaller

aynen canim lise demi . bölüm yok canim alan 2 benim daha :) esim anca izin verdide arkadaslar bilir :) insallqh bitirim unvde gitmek istiorum :) sende gidion herqlde :)
Hayırlısı olsun hakkında insallah cnn. Bebekle zor ama basarirsin insallah

Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Öğlen
Yemedim :KK43:((
Akşam
2 dilim ıspanaklı börek
1bardak ayran
Spor:yok
Su :1lt
hic bisi yememissin olmaz . sabah az zaten . oglen yok aksamda borek leri devirmissin:) benide etiketlemiosun diger arkadsida canim

Back
X