- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Hehe özge yok artık o gitti attaya gelirken bebiş getirecek bize çağırsan da gelmez artıkAnammm ne diyonuzzz
Güzel güzel sporunuzu yapınn, Özgeyi çağırtmayın banaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hehe özge yok artık o gitti attaya gelirken bebiş getirecek bize çağırsan da gelmez artıkAnammm ne diyonuzzz
Güzel güzel sporunuzu yapınn, Özgeyi çağırtmayın banaaa![]()

Aaaa çok ayıp alış alış biz senin için birakicaz bakEn fazla yarım saat bakarım ama
İnanır mısın hiç sevmemmm çocuk bakmayı![]()
Aynen kendimizi düşündüğümüzden diil yani seni düşünüyoruz fatimem pratik yap diyeAaaa çok ayıp alış alış biz senin için birakicaz bak
Ay bekarken bende bakmayı hiç sevmezdim iki mıncıklar bırakırdım yeğenlerimi ama kendi yavrun olunca okadar farklı oluyoki mıncıklamaya doyamıyorum bütüngün üstüme çıkıp duruyor zaten saçımı çekiyor ısırmaya çalışıyor yedikçe yiyesin geliyo:)))En fazla yarım saat bakarım ama
İnanır mısın hiç sevmemmm çocuk bakmayı![]()
Çık gez kız ver çocuğu babasınaBirgün tek başıma çıkıp gezip alışveriş yapıp sinemaya gidip bide kendime yemek ısmarlamak istiyorum çokmu şey istiyorum yaaaaa![]()
Hehe özge yok artık o gitti attaya gelirken bebiş getirecek bize çağırsan da gelmez artık![]()
Aaaa çok ayıp alış alış biz senin için birakicaz bak
Aynen kendimizi düşündüğümüzden diil yani seni düşünüyoruz fatimem pratik yap diye![]()
Ay bekarken bende bakmayı hiç sevmezdim iki mıncıklar bırakırdım yeğenlerimi ama kendi yavrun olunca okadar farklı oluyoki mıncıklamaya doyamıyorum bütüngün üstüme çıkıp duruyor zaten saçımı çekiyor ısırmaya çalışıyor yedikçe yiyesin geliyo:)))
Neyse kızlar size doyum olmaz ben çok yorgunum yatıcam iyigeceler canlar:))
Bugün adım yarışması varmıydı ya boşa gitmesin 15000 adım atmışım ben.
ruyalarda bulusalim gidelim kizBirgün tek başıma çıkıp gezip alışveriş yapıp sinemaya gidip bide kendime yemek ısmarlamak istiyorum çokmu şey istiyorum yaaaaa![]()
aynen ole temzlik nankor bisi yaBirde bana sorrr.. sözde ben yaptım. Gelsen görsen AMAN ALLAAHH kacarsin. Çocukla çok zor yapılıyor hemde çok zor korunuyor
valla canim bosa geliom buraya bosa internet bitio geliom kimse yok cikiom tekrar geliom . internet bitmis :/ az kaldi valla . hunde herkes gibi bi defa giricemEda tatlım sen nerdesin kimlere laf yetiştiriyosun burda olmadığına göre bulmuşsundur laf kaynatacak birilerinifazla konuşma bizede kalsın biraz
![]()
Dene bence canım kesinlikle :)İyice heveslendirdiniz benii :)
Yakında biryerde de yok ki alayım :)
Ama ilk fırsatta alırım :)
Tüh yaa birinci olabilirdim halbuki kaçırdımYoktu ablam![]()
Geçmiş olsun canım fena olmamış menülerKızlar dün bütün gün aile ziyaretlerindeydik giremedim hiç menüm de pek sağlıklı olmadı.
Sabah
Omlet
Şekersiz çay
1 çatal su böreği
1 dilim peynir
Yeşillik domates salatalık
1 dilim ekmek
Akşamüstü
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık türlü
2 dilim ekmek
1 kase cacık
Akşam
Ekmek arası kaşar
Su
1.5 lt anca vardır
Spor 5000 adım
Bugünkü menüm
Sabah
Domates salatalık yeşillik
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
1 tabak bulgur pilavı
1 bardak ayran
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurtlu makarna
Haşlanmış limonlu karnıbahar salatası
Su
2. Lt
Spor yok çünkü belim tutuldu kızlar fıtık var maalesef
Saolasın canım dün özellikle hiç içime sinmedi ama dışardaydık maalesefTüh yaa birinci olabilirdim halbuki kaçırdım
Geçmiş olsun canım fena olmamış menüler

Neyin vat canim?Günaydın..
Özür dilerim dünden beri ilgilenemedim..
Akşam 9 gibi uyuyup şimdi kalktım, iyi değildim, hasta olmasam bari![]()
Yeni esler belirlenmis ne guzel:)TAKIM ICI ESLESTIRME
Kizlar 28 Kasim pazartesi gunune kadar herkes takimdaki eslerinin, gunluk olarak menulerine, egzersizlerine ve ictikleri su miktarlarina yorumlar ve yapici elestiriler yazacak.
Eslerimizin motivasyonu duserse destek olacagiz,yarismalara katilimlarini tesvik edecegiz.
Yeni haftamiz herkese bol eksiler getirsin.
Ust uste gelmis HazalimSlm kızlar nasılsınız 2 gündür çok hastayimbademciklerim kocaman olmuş o yüzden menü veremedim. bide haftaya kardeşimin düğünü var sınav vs mahvoldum ya
sadece uyumak istiyorum ve fırsatım olmuyo
![]()
Gelmez miyim askolsun gulum, sizleri ozler gelirim :)Hehe özge yok artık o gitti attaya gelirken bebiş getirecek bize çağırsan da gelmez artık![]()
Sabah: bir tane kucuk gul boregi
Sekersiz cay
Oglen: bir mandalina
Aksam: kiremitte sucuk (ekmeksiz)
Su 1.5 litre
Adim:16225