• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En fazla yarım saat bakarım ama :KK70:
İnanır mısın hiç sevmemmm çocuk bakmayı :işsiz:
Ay bekarken bende bakmayı hiç sevmezdim iki mıncıklar bırakırdım yeğenlerimi ama kendi yavrun olunca okadar farklı oluyoki mıncıklamaya doyamıyorum bütüngün üstüme çıkıp duruyor zaten saçımı çekiyor ısırmaya çalışıyor yedikçe yiyesin geliyo:)))

Hehe özge yok artık o gitti attaya gelirken bebiş getirecek bize çağırsan da gelmez artık:dondurma:

Hee tabii bize getirecek dimii, aylardır bizim için taşıyor :KK70:

Aaaa çok ayıp alış alış biz senin için birakicaz bak

Aynen kendimizi düşündüğümüzden diil yani seni düşünüyoruz fatimem pratik yap diye:KK70:

Eksik olmayınnn :KK70:
Arkadaşımın oğlunu çok seviyorum diye benim üstüme kaldı, buluşuyoruz oğlunu getirince veriyor kucağıma seviyorsan bak diyor, en fazla 5 dakika sonra al oğlunu git diyesim geliyor :KK70::KK70:

Ay bekarken bende bakmayı hiç sevmezdim iki mıncıklar bırakırdım yeğenlerimi ama kendi yavrun olunca okadar farklı oluyoki mıncıklamaya doyamıyorum bütüngün üstüme çıkıp duruyor zaten saçımı çekiyor ısırmaya çalışıyor yedikçe yiyesin geliyo:)))

Eminim öyle olur canım.. Şimdiden nişanlım diyor çocuk olunca terbiyesi bana ait sana kalırsa kendinden 1 saniye ayırmazsın, çocuk sana bağlı yaşar :KK70:

Birgün tek başıma çıkıp gezip alışveriş yapıp sinemaya gidip bide kendime yemek ısmarlamak istiyorum çokmu şey istiyorum yaaaaa:dondurma:
ruyalarda bulusalim gidelim kiz :D

Birde bana sorrr.. sözde ben yaptım. Gelsen görsen AMAN ALLAAHH kacarsin. Çocukla çok zor yapılıyor hemde çok zor korunuyor
aynen ole temzlik nankor bisi ya
Eda tatlım sen nerdesin kimlere laf yetiştiriyosun burda olmadığına göre bulmuşsundur laf kaynatacak birilerini:KK70:fazla konuşma bizede kalsın biraz:KK70:
valla canim bosa geliom buraya bosa internet bitio geliom kimse yok cikiom tekrar geliom . internet bitmis :/ az kaldi valla . hunde herkes gibi bi defa giricem

Kızlar dün bütün gün aile ziyaretlerindeydik giremedim hiç menüm de pek sağlıklı olmadı.
Sabah
Omlet
Şekersiz çay
1 çatal su böreği
1 dilim peynir
Yeşillik domates salatalık
1 dilim ekmek

Akşamüstü
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık türlü
2 dilim ekmek
1 kase cacık

Akşam
Ekmek arası kaşar
Su
1.5 lt anca vardır
Spor 5000 adım

Bugünkü menüm
Sabah
Domates salatalık yeşillik
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle
1 tabak bulgur pilavı
1 bardak ayran

Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurtlu makarna
Haşlanmış limonlu karnıbahar salatası

Su
2. Lt
Spor yok çünkü belim tutuldu kızlar fıtık var maalesef

Tüh yaa birinci olabilirdim halbuki kaçırdım
Kızlar dün bütün gün aile ziyaretlerindeydik giremedim hiç menüm de pek sağlıklı olmadı.
Sabah
Omlet
Şekersiz çay
1 çatal su böreği
1 dilim peynir
Yeşillik domates salatalık
1 dilim ekmek

Akşamüstü
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık türlü
2 dilim ekmek
1 kase cacık

Akşam
Ekmek arası kaşar
Su
1.5 lt anca vardır
Spor 5000 adım

Bugünkü menüm
Sabah
Domates salatalık yeşillik
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle
1 tabak bulgur pilavı
1 bardak ayran

Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurtlu makarna
Haşlanmış limonlu karnıbahar salatası

Su
2. Lt
Spor yok çünkü belim tutuldu kızlar fıtık var maalesef
Geçmiş olsun canım fena olmamış menüler

Kizlar hepinize iyi geceler:uykucu:
Bugun 3. keredir geliyorum takima ama hep begenip cikmistim yazamadim firsat bulup.:p
@gulpinargul , umutLatahzen umutLatahzen hic gorunmuyorsunuz kizlar..
Bizde bugun hava guzeldi anacigimla bahceye attik kendimizi.
Akinda kuma, camura bulandi saatlerce.
Hersey yolunda cok sukur gorusmek uzere:KK200:

Günaydın..
Özür dilerim dünden beri ilgilenemedim..
Akşam 9 gibi uyuyup şimdi kalktım, iyi değildim, hasta olmasam bari :KK43:
Neyin vat canim?

:KK4:TAKIM ICI ESLESTIRME:KK4:

Kizlar 28 Kasim pazartesi gunune kadar herkes takimdaki eslerinin, gunluk olarak menulerine, egzersizlerine ve ictikleri su miktarlarina yorumlar ve yapici elestiriler yazacak.:KK67:
Eslerimizin motivasyonu duserse destek olacagiz,yarismalara katilimlarini tesvik edecegiz.:KK19:
Yeni haftamiz herkese bol eksiler getirsin.:KK68:

Yeni esler belirlenmis ne guzel:)

Slm kızlar nasılsınız 2 gündür çok hastayim :KK43: bademciklerim kocaman olmuş o yüzden menü veremedim. bide haftaya kardeşimin düğünü var sınav vs mahvoldum ya :KK61: sadece uyumak istiyorum ve fırsatım olmuyo :KK42:
Ust uste gelmis Hazalim :(
Cok gecmis olsun sicak seyler ic,dinlenebildikve dinlen.
Uzme canini hersey hallolur insallah canim...

Hehe özge yok artık o gitti attaya gelirken bebiş getirecek bize çağırsan da gelmez artık:dondurma:
Gelmez miyim askolsun gulum, sizleri ozler gelirim :)

Back
X