Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canlar :)
Gününüz güzel geçsin inşaAllah..
Yediklerimize dikkat edelim, yarın tartı yüzümüzü güldürsun :)
Kuzum benim adetim 12 gün geçti zaten hiç düzenli olmamıştı şaşırmadım bide üstüne ilaçlar baya şişim inşallah eksi çıkarım

Öğlen biraz kaçmış canım :)
Evet canım ya annem bendeydi ikimiz de döner delisiyiz dayanamadım
tost ne kadar ekmekle canim .
2 çavdar ekmeğine yağsız canım
Akşam tost olmamış gibi kuzum. spora ve suya bayıldım
Canım yoktu yemeğim minnoş rahat vermedi en kolayı makarnaydi tost daha masum geldi
Gayet iyi canım
Teşekkürler canım
Günaydın
gel gümüle gelllll
gel gel gümüleee gel börümeee dom dom kurşunuuuuuu

Günaydın canlar :)
Gününüz güzel geçsin inşaAllah..
Yediklerimize dikkat edelim, yarın tartı yüzümüzü güldürsun :)
İnşallah canım
Dunku menum:
Sabaah: acika
Peynir
Zeytin
Yunurta
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Oglen: corba salata
Aksam kuru fasulye 4 yk pilaav
Su ve sporu yazmamışsın canım menü güzelmiş afiyet olsun
Nerdesiniz yine ?
Burdayiiimm

@AKovser Alya008 ya her gün saat 6 da çıkıp 6 da geliom canıma tak etti.her gün sınav var . okulda arada facee bakıp kacıom . bir insanın hayatı bukadar mı kötü olur ya pozitif oluyum diyorum bi şey çıkıyo...bugünde bütün sınıfın önünde yüz üstü yere düştümintihar edecem tak dedi canıma

Sen yinede pozitif düşünmeye devam et kuzum nasılsa bitecek sınavlar

Selam canım düşmüşsen nolmuş dünyanın sonu değil ya mesela ben düşsem utanacak yerde kalkıp bide kendime gülerim vallahi yaparım bunu

Sen yinede pozitif düşünmeye devam et kuzum nasılsa bitecek sınavlar
Aynen haklısın goncam fyzanur un kafasından negatif düşünceleri atması gerek yoksa herşeyi kafaya takmaktan kafayı yer bu kız demedi demeyin kendini topla fyzanur hiç birşey dünyanın sonu değil ne sıkıntısı olan insanlar var şu savaşta olan insanlar aç kalan insanlar paraya muhtaç olanlar heran öleceğini bile bile göreve giden askerlerimiz daha neler neler senin yaşadığın bu anlattıklarımın yanında hiçbişey canım şöyle düşün sınavsa sınav bunun ikinci dönemi var daha çok çalışıp geçebilirsin ama üzülerek moralini bozarak hićbiryere varamazsın tatlım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…