Bugünkü menüm
Sabah
1 kase yulaf ezmesi süt tarçınlı
Öğle
1 kase yayla çorbası
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği yoğurt
Ara 1 muz 1 sütlü nescafe
Akşam
2 kase yayla çorbası
Haşlanmış sebze yoğurt
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie
İyiyim fatimem hoşgeldin sen nasılsın :))İyiyim canım :)
Yorgunum biraz dinleniyorum :)
Sen nasılsın ?
Fırsat buldukca buradaydım bugün ama kimse yoktu..
Sonra da tv anten tamircisi gelmişti bir süre giremedim, şimdi de eve yeni geldim..
Takımı terketmek ne demekkk
Nasılsın canım ?
Hayırlı akşamlar kızlar menumu paylaşayim
Sabah güya yuruyuse çıktım ayda yılda bir ondada markete girip bi çikolata aldım ve yedim çok pismanim en ağır cezayı istiyorum
Akşamda 3 hamsi bol salata kendimi cezalandırdı gün boyu başka bisi yemedim
1.5 litre su 1 saat yuruyus tabi yuruyusun hepsi boşa gitti
Canım eşim getirmiş dayanamadım açtım yedimAkşam akşam döneri niye yedinnn canım yarım da olsa.. tartı öncesiiiii
Öğlen niye yemedin canım ?
Tartı o çukulatayı yemiyecektin diycekHayırlı akşamlar canım..
Çikolata yemen iyi olmamış tamam da gün boyu yemek yememen hiç iyi olmamış..
Bakalım yarın tartı ne diyecek
İyiyim fatimem hoşgeldin sen nasılsın :))
Canım eşim getirmiş dayanamadım açtım yedim
Tartı o çukulatayı yemiyecektin diycek
Hehe tartılcanmı fatimemHoşbulduk canım..
İyiyim, yarın cuma ya stres yaptım birazz
Canım hiç umudum yok daha reglden olmadım 16 gün geçti şimdi primolut diye bir ilaç içiyorum hem söktürücü hemde düzenleyici 2 gündür ićiyorum 10 gün içmem gerek oyüzden çok şişkin hissediyorumBence aynı şeyi sana da diyecekk
Umarım az da olsa eksiyle gelirsiniz
Hehe tartılcanmı fatimem
Canım günboyu bişey yememişsin çululata tamam yemişsin artık ama gün boyu kendini aç bırakmış sın metebolizmayı yavaşlatırsın öğün asla atlama mesela sabah ćukulata yedin diyelim öğlen hafif atlat öyle dengele:))
Hayırlı akşamlar canım..
Çikolata yemen iyi olmamış tamam da gün boyu yemek yememen hiç iyi olmamış..
Bakalım yarın tartı ne diyecek
Canım hiç umudum yok daha reglden olmadım 16 gün geçti şimdi primolut diye bir ilaç içiyorum hem söktürücü hemde düzenleyici 2 gündür ićiyorum 10 gün içmem gerek oyüzden çok şişkin hissediyorum
Canım benim kullandığımda n olanı daha önce de birde fa olmuştu doktor yazmıştı oyüzden doktora gitme gereği duymadım bu ilaç bitene kadar regl olmuyorsun zaten ilaç bittikten sonraki gün oluyosunDoktora gittin mi sen canım ?
Primolut söktürücümüydü ya ben niye geciktirici diye biliyorum..
Bir ara en iyi ilacı araştırırken öğrenmiştim ama doğru o primolut N olanıydı geciktirmek için..
Evet kızlar haklisiniz ne bileyim cezalandırdım kendimi yarında tartıda hiç ümidim yok bu haftada veremiycem ya uf kendimi diyete veremiyorum
Canım benim kullandığımda n olanı daha önce de birde fa olmuştu doktor yazmıştı oyüzden doktora gitme gereği duymadım bu ilaç bitene kadar regl olmuyorsun zaten ilaç bittikten sonraki gün oluyosun
Ha tamam o zaman..
kafa kalmadı bende, öyle oluyordu tabi, ilaç aldığın sürece adet olmuyorsun..
Vallahi açıkçası tartılmadım ama artı çıkmaktan bende korkuyorum((
canim cocugu disari cikardim malum disarda bisi yok 1mandalina goturdum bitanem ..Akşam akşam döneri niye yedinnn canım yarım da olsa.. tartı öncesiiiii
Öğlen niye yemedin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?