Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bak enişte bey gelinceye kadar kiloları vermen lazım tatlım stresi sonraya bırak

Hiç sorun değil kuzum maşallah iyisin ya önemli olan o
Yalnız leoparlı kilota çok güldüm gece gece :)

Sorma ya tam bir diyet düşmanı o
O gelene kadar ne kadar verdim verdim yani, sonra izin vermeyecek

Dahlia_ en sevdiklerimden getirmişsin sağol

Afiyet olsun canımmm, cumaya kadar daha neler neler getiririm ben size, hiç takımı tatlısız bırakmam

april bu ne ya deli antep fıstıklı 4. takımla beraber bizde güme gitmeyelim gece gece tamam derin nefes aldım sakinim

Hahahah canımm bende seni Yerimmmm o zaman derin nefes al ve özüne dön biz koç burcuyuz unutma!

yiyip yiyip sonra böyle olurum

Kuzummm yada çok canı çeken olursa biz sana veririz takımda nasılsa izinlisin. Kilo alsanda sorun yok. Zaten vermeye odaklandın bu ara o şeyler senin vücutta yer kaplamaz uçar gider sporuna hastayım tabiii o da güven kaynağım

neyyyy benim gobeme lafmi attin iste bunu yapmicaktin intikaammmm

Nasilsin Mervisim?

Cok buyuk gecmis olsun canim.
Simdi nasil teyzem?
Keremde universitenin kresine kolayca alisir bu sefer insallah, baba ogulda guzel guzel idare ederler:)

Ben tum takimin adina tum paketi hupleteyim canimmmm:))

Istirahatte canim. 3 hafta sonra kontrolu var, devam ederse agrisi operasyon gecirecek.

Siz nasilsiniz, keyifler yerinde umarim:)

Istirahatte canim. 3 hafta sonra kontrolu var, devam ederse agrisi operasyon gecirecek.

Siz nasilsiniz, keyifler yerinde umarim:)
Insallah operasyona gerek kalmadan toparlanir..
Bizler iyiyiz canim 39haftalik olduk her seyimiz hazir kuzuyu bekliyoruz:)

ECTS calismasi var gulum. 1 aydir boyleyim. 3 te uyudum dun. Yolun sonu gorundu ama sukur. Birkac saate kus gibi olacagim:)
Cok yorulmussun canim ama bitmis ya tum calismalarin bu gece mis gibi uyursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…