Bak enişte bey gelinceye kadar kiloları vermen lazım tatlım stresi sonraya bırak
Hiç sorun değil kuzum maşallah iyisin ya önemli olan o
Yalnız leoparlı kilota çok güldüm gece gece :)
sağol canımSorma ya tam bir diyet düşmanı o
O gelene kadar ne kadar verdim verdim yani, sonra izin vermeyecek
Afiyet olsun canımmm, cumaya kadar daha neler neler getiririm ben size, hiç takımı tatlısız bırakmam
sağol canımbende getiririm sende merak etme
april bu ne ya deli antep fıstıklı 4. takımla beraber bizde güme gitmeyelim gece gecetamam derin nefes aldım sakinim
yiyip yiyip sonra böyle olurum
neyyyyCanımmm gel gellllll hep göbeğinle gel biz de seni böyle sevdik hatta cumaya biraz daha şişkin gel söz yine seveceğiz
Canımmm yapma öyle vücudu şaşırtmak lazımmm dolu dolu öğünlerini yee yoksa kilo falan gitmezzssssşaşırt metabolizmayı bu hafta :)))))
Nasilsin Mervisim?
Cok buyuk gecmis olsun canim.
Simdi nasil teyzem?
Keremde universitenin kresine kolayca alisir bu sefer insallah, baba ogulda guzel guzel idare ederler:)
Ben tum takimin adina tum paketi hupleteyim canimmmm:))
neyyyybenim gobeme lafmi attin iste bunu yapmicaktin intikaammmm
Sen bu kadar gec saatlere kalmazdin Demetim:)
Allah kolaylik versin...
vallahi gobem segirmaye basladi suan hic iyi seyler olmucak
allah bilir onumuzdeki hafta kara kış gelirSen bu haftayı geç, önümüzdeki hafta görüşcez Eda hanımm
Sağol canım benimm :)
Hoşgeldin ablacımm :)
Senin azmini biliyoruz, en kısa zamanda verirsin o kiloları
bu kadar buyutmemelisin bence :)yiyip yiyip sonra böyle olurum
Insallah operasyona gerek kalmadan toparlanir..Istirahatte canim. 3 hafta sonra kontrolu var, devam ederse agrisi operasyon gecirecek.
Siz nasilsiniz, keyifler yerinde umarim:)
Cok yorulmussun canim ama bitmis ya tum calismalarin bu gece mis gibi uyursun:)ECTS calismasi var gulum. 1 aydir boyleyim. 3 te uyudum dun. Yolun sonu gorundu ama sukur. Birkac saate kus gibi olacagim:)
Sizede iyi geceler canim:)iyi geceler 4. takım
iyi geceler 4. takım
Görüşürüz inşaAllah canım benim :)Canlar hepinize iyi geceler yarin gorusmek uzere:)
iyi geceler canim gorusuruzziyi geceler 4. takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?