cok saol tatlim ya ne kadar incesin sen :)Edacim dogum gunun kutlu olsun. bu sana ve takim arladaslarina hediyem sekerim bak bu saate kadar uyumadim elcaaazlarimla yaptim size herseyi afiyet olsun
Edacimeda-sofi iyiki dogdun, esinle, evladinla, tum sevdiklerinle nice saglikli, mutlu yillara :)
cok saolun canlar insallah hepbirlikle saglikla fitlikle uzun yilllara :) aminnnİyiki doğdun eda musmutlu senelere sağlıkla imanla eşinle insallaah
demetcigim cok tesekkur ederimIyiyim deniz gozlum, sen nasilsin asil? Ozlettin kendini, keyfin yerindedir insallah.
eda-sofi dogum gunun kutlu olsun canim. Saglik ve huzurla nice mutlu yillara insallah.
Isi bitirmenin verdigi huzurla uykuya dalayim ben. 7 de evden cikmam lazim. Huzurlu geceler
bitanem o senin kendi kalbinin guzelligindendir cok tesekkur ederim canim allah razi olsun eline saglik. ama sen bunu ayir cuma kutlarizEdammm, canımmm iyi ki doğdun güzel kalplim, iyi ki varsınnn
Eki Görüntüle 1917976
eda-sofi
Ellerine sağlık canım, ne kadar zahmet etmişsinEdacim dogum gunun kutlu olsun. bu sana ve takim arladaslarina hediyem sekerim bak bu saate kadar uyumadim elcaaazlarimla yaptim size herseyi afiyet olsun
bitanem o senin kendi kalbinin guzelligindendir cok tesekkur ederim canim allah razi olsun eline saglik. ama sen bunu ayir cuma kutlarizyada diger takima ikram et benim bogazimdan gecmez cunku :) biri yer biri bakar olmasin hatta onlar yesin biz bakalim
ben yuruyuse
ne demek hayatim inceligim sayenizdecok saol tatlim ya ne kadar incesin sen :)
Aaa olmaz kirilirimEllerine sağlık canım, ne kadar zahmet etmişsin
Ama saklayıp cuma yeriz artık
GünaydınGunaydin guzeller, enerjik bir gun ve hafta dilerim
Abbbooooo bu ne gııı vidansızlık
Çok yogun iki gün gcirdim.
hala kendime gelemedim. cünkü bu aralar geceleri uyuyamaz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?