Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol ablis im bakıcam hemen netten

Hoşgeldin canım nasılsın oğlun nasıl.

Canlarım kusura bakmayın gelemiyorum kafam ve çok yoğunum ahh :) ama gelebilmeye çalışıyorum :)) nasıl gidiyor :)
Aynen öyle kuzum yaaa alışacağız inşallah sevgi ve sabır herşeyi çözer diye düşünüyorum :)

hosgeldin canm gorende cok artin var zannedicek :)

Çoğalmadan kontrolü elime alayım dedim canısı. Senin nasıl gidiyor?:)

Hoşgeldin canım nasılsın oğlun nasıl.

Hamdolsun iyiyiz. Oglumun şansına büyükannesi dizini sakatladı. Menisküs yırtığı varmış. Paşama kreş yolları göründü yeniden. Üniversitenin kreşine yollayacağız bu sefer. Yarım gün gidecek sonra babası alıp eve geçecek. Ben il dışında çalıştığımdan birbirlerini idare edecek iki korsan:)

iyi gidiyor canim bi sorun yok sukur :) kilo vermeye devam insallah basari hikayeleri yazacak zamnlarimiz gelir :) tabi 6 kg bisi degil :)

evet malesef gobegim her daim benle sagolsun

Canımmm gel gellllll hep göbeğinle gel biz de seni böyle sevdik hatta cumaya biraz daha şişkin gel söz yine seveceğiz

Ya kaç haftadır sabit çıkmaktan biktim bilerek az yiyorumki eksi cikayim ama olmuyo hakliisn ya

Canımmm yapma öyle vücudu şaşırtmak lazımmm dolu dolu öğünlerini yee yoksa kilo falan gitmezzssss şaşırt metabolizmayı bu hafta :)))))

canim sende bi psikolojikten cikion bas agrisina gecion illa bisi bulacan yuruyusten kacmak icin yapiosan haklisin

Sen bu haftayı geç, önümüzdeki hafta görüşcez Eda hanımm

Rabbim şifa versin canım

Sağol canım benimm :)

Hoşgeldin ablacımm :)
Senin azmini biliyoruz, en kısa zamanda verirsin o kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…