Sağol ablis im bakıcam hemen nettenIyi aksamlar canlar, keyifler yerindedir insallah. Pc basi sedanter yasam 3 haftada +6.1kg olarak dondu:)
Menu
Sabah
Salata, haslanmis yumurta ve ayran
Ara
Sade Turk kahvesi
Ogle
1.5 lahmacun ve ayran
Aksam
Tarhana corbasi, et kofte ve salata
Su: 2+ litre
Egzersiz: -
asya_01 gulum bebegi yeniden emmeye alistirmak icin farkli yontemler var, netten check edebilirsin (emzirme kampi idi sanirim adi). Olabilirligine inanman lazim ama once. Sutunun azalmamasi icin senin de kendi istirahatine dikkat etmen gerekiyor canisi. Vakit buldukca uzan. Opuyorum pasamizi.
Yawrukush annene selamlarimi ilet. Gelebildigi ve bu yogun donemde sana destek olabilecegi icin cok seviniyorum.
@fyzanur enerjinin uyacagi insanlar da elbet karsina cikacaktir gulum. Illa ayni sinifta/departmanda olmasina gerek yok. Sosyal aktiviteler sirasinda karsina dostum olabilir diyecegin kisilerin de cikacagindan eminim.
Basarili olacaksin elbet canim:)Evet haklisin canım vücudumu sasirtmam gerekiyor sanırım yeniden zayıflamaya kafaya taktim ama inşallah başarılı olurum
40hafta canim:))En fazla 36hafta değil mi süre
Edelim tabi ki canımBizde 1.takimi bi ziyaret etsek ya kimse gittimi ziyarete ay yarışma dediler bn bi daha motive oldum
Hoşgeldin canım nasılsın oğlun nasıl.Iyi aksamlar canlar, keyifler yerindedir insallah. Pc basi sedanter yasam 3 haftada +6.1kg olarak dondu:)
Menu
Sabah
Ara
Sade Turk kahvesi
Ogle
1.5 lahmacun ve ayran
Aksam
asya_01 gulum bebegi yeniden emmeye alistirmak icin farkli yontemler var, netten check edebilirsin (emzirme kampi idi sanirim adi). Olabilirligine inanman lazim ama once. Sutunun azalmamasi icin senin de kendi istirahatine dikkat etmen gerekiyor canisi. Vakit buldukca uzan. Opuyorum pasamizi.
Yawrukush annene selamlarimi ilet. Gelebildigi ve bu yogun donemde sana destek olabilecegi icin cok seviniyorum.
@fyzanur enerjinin uyacagi insanlar da elbet karsina cikacaktir gulum. Illa ayni sinifta/departmanda olmasina gerek yok. Sosyal aktiviteler sirasinda karsina dostum olabilir diyecegin kisilerin de cikacagindan eminim.
Aynen öyle kuzum yaaa alışacağız inşallah sevgi ve sabır herşeyi çözer diye düşünüyorum :)Yolun epey varmis canim. Evliligin ilk senesi zaten alismakla geçiyor.
Kuzum gecmis olsun ya hepsi üstüste gelmis.
Hem sütlü tatli hem çikolata biraz fazla olmus canim.
Birak annenlere git gez. Durdugun kabahat kiz:)
Gecmis olsun
Gecmis olsun canim. Ben de nefret ederim fareden.
Geldiler pazar günü ozgem günler bol lahmacun ve kofte yapmali geçiyor :))
oooo ben tamamiyle psikolojik baskidayim onlaraBizde 1.takimi bi ziyaret etsek ya kimse gittimi ziyarete ay yarışma dediler bn bi daha motive oldum
hosgeldin canm gorende cok artin var zannedicek :)
Oooo yaris mi en sevdigim :))
Feyza buraya eller havaya, feyza buraya eller havaya:))
Surayada mutlu, pozitif bir Feyzos cizelim:))
Iyi olan kazansin cok sevgili kardes takimimiz :)
Annesine cekmesin sakin, sessiz, halis selim insanlara ceksin:))
Su leoparli kulot ne cekti anacimmm:))
Gecmis olsun Fatimem dinlen gulum...
Canim ogun atlama, yemek miktarini arttir.
Masadan ac kalkma.
Bu hafta karbonhidratida biraz arttirip vucudunu sasirt canim...
Gozunaydin canim regli bitince sislik mislik kalmaz:)
Kimler gelmis Demetim hosgeldin, nasilsin, Kerem nasil?
Annemin de cok selami var eksik olma canim:)
Hoşgeldin canım nasılsın oğlun nasıl.
iyi gidiyor canim bi sorun yok sukur :) kilo vermeye devam insallah basari hikayeleri yazacak zamnlarimiz gelir :) tabi 6 kg bisi degil :)Çoğalmadan kontrolü elime alayım dedim canısı. Senin nasıl gidiyor?:)
Hamdolsun iyiyiz. Oglumun şansına büyükannesi dizini sakatladı. Menisküs yırtığı varmış. Paşama kreş yolları göründü yeniden. Üniversitenin kreşine yollayacağız bu sefer. Yarım gün gidecek sonra babası alıp eve geçecek. Ben il dışında çalıştığımdan birbirlerini idare edecek iki korsan:)
Selam kızlar
Buyrun afiyet olsun sizsiz boğazımızdan geçmedi canımmmm kardeş takımım
Eki Görüntüle 1917945
evet malesef gobegim her daim benle sagolsun
Ya kaç haftadır sabit çıkmaktan biktim bilerek az yiyorumki eksi cikayim ama olmuyo hakliisn ya
canim sende bi psikolojikten cikion bas agrisina gecionilla bisi bulacan yuruyusten kacmak icin yapiosan haklisin
Rabbim şifa versin canım
Iyi aksamlar canlar, keyifler yerindedir insallah. Pc basi sedanter yasam 3 haftada +6.1kg olarak dondu:)
Menu
Sabah
Ara
Sade Turk kahvesi
Ogle
1.5 lahmacun ve ayran
Aksam
Selam kızlar
Eki Görüntüle 1917945
Selam kızlar
Eki Görüntüle 1917945
evet özellikle çikolata bol bol herkese bizden hediye
Owh:) Antepfistiklisi yok mu gulum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?