Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oyun parklarına daha sık götürebilirsin. tabi hava şartları müsait oldugu müddetce.
kreş diyip kestirip atması cok sacmaca doktorun.

Oyun parklarına daha sık götürebilirsin. tabi hava şartları müsait oldugu müddetce.
kreş diyip kestirip atması cok sacmaca doktorun.
ypk akranlari dedi komsu falan olur dedi . ama benm cocuk yaramaz kimse kapimi bile calmiyor . oyun merkezlerine kis gunu nasil gotureim tatlim araba yok . cocuk ev de tutsak . benim cocugum zaten kres cocugu tam . icim rahat yani verirsem

Sağolasın canım

Daha iyiyim canım sağol

Bozma canım moralini bi çare bulunur elbet sen evde daha çok konuş tv pek açma hem oyun grupları oluyo daha uygun fiyatla. Onlara bi bak .
oyun gtuplari icin evini acmak gerekiyo baskasina canim ben kimseyi eve alamam tanimadigim insanlari bu tarafta zaten grupta yok .. bide ben bu kresi cok begendim danscisina kadar var . tuvalet egitiminide onlar verecek psikologu var yabanci dil hocasi var varda var evimizede cok yakin . allah buyuktur :)

ypk akranlari dedi komsu falan olur dedi . ama benm cocuk yaramaz kimse kapimi bile calmiyor . oyun merkezlerine kis gunu nasil gotureim tatlim araba yok . cocuk ev de tutsak . benim cocugum zaten kres cocugu tam . icim rahat yani verirsem
Canım peki hiçmi konusamıyo yoksa tek tük kelime söyleyebiliyomu

Bugün daha iyiyim neyseki biraz daha normal besleniyorum en azından ama kendime verdiğim cezayı yapamadım hatta hiç spor yapamıyorum bikaç gündür. Neyse yinede kilom indi biraz inşallah cumaya kadar gider biraz daha.

Oyun grubu evde değil kreşe benziyo ama yarım gün oyun oynuyo çocuklar seninki küçük olduğu için daha iyi olur.

Iyi aksamlar guzeller

Menu
Sabah-Ogle
Sandvic (2 dilim ekmek, haslanmis yumurta, marul, peynir ve domates) ve ayran

Ara
Sade Turk kahvesi

Aksam
Hindi sote, salata ve ayran
Elma

Su:2+litre
Egzersiz:--

gogo2405 daha iyi olmana sevindim ablacigim. Cabucak toparlarsin insallah.

Yawrukush afiyet olsun canisi:)

eda-sofi canim benim minigim de 2.5 sayilir. Krese gitmedi (10 gun deneme haric). Konusmasinin onunla bir alakasi yok. Sen surekli konus, farkli kelimelerle ifade et kendini. O istemeden verme ihtiyaclarini. Konusmak durumunda kalsin. Kitap oku, hikaye anlat, ona sorular sor. Daha cok uzerine dusmem lazim bu konunun gulum.

Gunaydin guzeller, mutlu bir gun olur insallah

asya_01 "hic uyumuyor" derken gulum, uyku sureleri mi kisa, uykuya dalmakta mi sorun yasiyor, uyanik ama keyfi yerinde mi, kasilip agliyor mu?
Huzursuz oluyor abla yari uyanık yari yatıyor halde bide hep kabiz oluyor mama yiyör ya ondan galiba

Huzursuz oluyor gülüm gaz da var.sutum kesildi

Huzursuz oluyor abla yari uyanık yari yatıyor halde bide hep kabiz oluyor mama yiyör ya ondan galiba

Oncelikle emzirmeye ya da sagmaya devam edersen sutun gelir gulum. Reflusu olabilir ya da gaz sancisi. Besledikten sonra gazini cikartmadan yatirma. Yan yatiriyorsun degil mi gulum? Kusmasi var mi?

Kabizlik icin de lutfen kendi sutunu vermeye devam et mamanin yaninda. Sutun arttiginda mamayi keser sutle devam edersin. Hazirlarken dikkat et cok yogun hazirlamamaya calis.

Sabah tan bu yana 2 saatte bi pompayla deniyorum yok abla gelmiyor yan yatıyor abla.çok sıkkın canım yaa süt icin

Asya merhaba ben 1. gruptanim..
Ben de 4.5 aylik taze anneyim. sut konusunda sakin moralini bozma duzenli yemegini ye, duzenli uyu dinlen, uyuyamasan bile dinlen bol su ic. bide yavrunu op kokla bol bol.
Ender sarac sut icin uzum, dereotu ve incir onermisti canim, tahinin de sut yaptigini soyluyorlar. ben de hicbiri ise yaramadi ama dene ins fayda gorursun canim sutunle kal ins..

Sabah tan bu yana 2 saatte bi pompayla deniyorum yok abla gelmiyor yan yatıyor abla.çok sıkkın canım yaa süt icin
Asya merhaba ben 1. gruptanim..
Ben de 4.5 aylik taze anneyim. sut konusunda sakin moralini bozma duzenli yemegini ye, duzenli uyu dinlen, uyuyamasan bile dinlen bol su ic. bide yavrunu op kokla bol bol.
Ender sarac sut icin uzum, dereotu ve incir onermisti canim, tahinin de sut yaptigini soyluyorlar. ben de hicbiri ise yaramadi ama dene ins fayda gorursun canim sutunle kal ins..

Slm kızlar nasılsınız
eda-sofi kuzum bence krşle alakasi yok konuşmanın kendin videolar indir baş kreşlerde ne tür oyunlar oynuyorlar neler yapılıyor kuzunla yapabilirsin benim yeğenim de 2.5 yaşında ve tek tük konuşuyor.
@AKovser nasılsın kuzum yoğunluğun bitti mi
fyzanur nerdesin canım nasıl gidiyor
Yawrukush özgem nasılsın sanırım hala tek parçasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…