- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Oyun parklarına daha sık götürebilirsin. tabi hava şartları müsait oldugu müddetce.kizlar vok moralim bozuk doktorumuz cocugun krese gitmesi lazim dedi konusamamasiyla ilgili ama onu vercek para yok gittim biyere baktim cok guzel biyer ... 650 servisle 750 .. cok uzuluyorum cocuguma yetersiz kaldigim icin ortaokul mezunuyetiyle kim alir beni ise 5 senedirde calismiom .. bogazimda bi dugum cok daraldim .. napicam bilmiyorum
2bucuk tatlimCanım senin çocuk kaç yaşındaki
ypk akranlari dedi komsu falan olur dedi . ama benm cocuk yaramaz kimse kapimi bile calmiyor . oyun merkezlerine kis gunu nasil gotureim tatlim araba yok . cocuk ev de tutsak . benim cocugum zaten kres cocugu tam . icim rahat yani verirsemOyun parklarına daha sık götürebilirsin. tabi hava şartları müsait oldugu müddetce.
kreş diyip kestirip atması cok sacmaca doktorun.
oyun gtuplari icin evini acmak gerekiyo baskasina canim ben kimseyi eve alamam tanimadigim insanlari bu tarafta zaten grupta yok .. bide ben bu kresi cok begendim danscisina kadar var . tuvalet egitiminide onlar verecek psikologu var yabanci dil hocasi var varda var evimizede cok yakin . allah buyuktur :)Sağolasın canım
Daha iyiyim canım sağol
Bozma canım moralini bi çare bulunur elbet sen evde daha çok konuş tv pek açma hem oyun grupları oluyo daha uygun fiyatla. Onlara bi bak .
Canım peki hiçmi konusamıyo yoksa tek tük kelime söyleyebiliyomuypk akranlari dedi komsu falan olur dedi . ama benm cocuk yaramaz kimse kapimi bile calmiyor . oyun merkezlerine kis gunu nasil gotureim tatlim araba yok . cocuk ev de tutsak . benim cocugum zaten kres cocugu tam . icim rahat yani verirsem
Oyun grubu evde değil kreşe benziyo ama yarım gün oyun oynuyo çocuklar seninki küçük olduğu için daha iyi olur.oyun gtuplari icin evini acmak gerekiyo baskasina canim ben kimseyi eve alamam tanimadigim insanlari bu tarafta zaten grupta yok .. bide ben bu kresi cok begendim danscisina kadar var . tuvalet egitiminide onlar verecek psikologu var yabanci dil hocasi var varda var evimizede cok yakin . allah buyuktur :)
2 veya 3 kelime canmCanım peki hiçmi konusamıyo yoksa tek tük kelime söyleyebiliyomu
bizdeki oyun grubu evlerde canim . ole biyer yok burdaOyun grubu evde değil kreşe benziyo ama yarım gün oyun oynuyo çocuklar seninki küçük olduğu için daha iyi olur.
Huzursuz oluyor abla yari uyanık yari yatıyor halde bide hep kabiz oluyor mama yiyör ya ondan galibaGunaydin guzeller, mutlu bir gun olur insallah
asya_01 "hic uyumuyor" derken gulum, uyku sureleri mi kisa, uykuya dalmakta mi sorun yasiyor, uyanik ama keyfi yerinde mi, kasilip agliyor mu?
Huzursuz oluyor gülüm gaz da var.sutum kesildiNasil oldun ablacim?
Grip baslamaz insallah..
Nasil gecti bir tanem sinavin?
Hayirdir Iremim, isler mi yogun?
Gece neden uyuyamiyorsun??
Demetim ac kalmissin canim sen evde ne varsa hazirla gotur..
Beslenmene dikkat et gulum...
Nabersin kuzum?
Misafirlerin varmis dun:)
Hadi bakalim yeni gun,yeni hedefler kuzum:))
Canim Demet de yazmis, az mi uyuyor?
Yoksa cok agliyor gaz vs problemi varda uykuya mi dalamiyor?
Cok mu kucagina aliyorsun?
Emme durumunuz nasil oldu?
Huzursuz oluyor abla yari uyanık yari yatıyor halde bide hep kabiz oluyor mama yiyör ya ondan galiba
Sabah tan bu yana 2 saatte bi pompayla deniyorum yok abla gelmiyorOncelikle emzirmeye ya da sagmaya devam edersen sutun gelir gulum. Reflusu olabilir ya da gaz sancisi. Besledikten sonra gazini cikartmadan yatirma. Yan yatiriyorsun degil mi gulum? Kusmasi var mi?
Kabizlik icin de lutfen kendi sutunu vermeye devam et mamanin yaninda. Sutun arttiginda mamayi keser sutle devam edersin. Hazirlarken dikkat et cok yogun hazirlamamaya calis.
Asya merhaba ben 1. gruptanim..Sabah tan bu yana 2 saatte bi pompayla deniyorum yok abla gelmiyoryan yatıyor abla.çok sıkkın canım yaa süt icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?