Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım, yapma böyle, kendini üzme, elbet Allah bir yol açar..
Başka şeyler de düşün biraz, kreş şart değil ya..

Spor yapmaya çalış canım, yoksa yaptığın diyetin hiçbir faydasını göremezsin..
Bu haftaki yarışı düşün, motive ol :)

Çok şükür iyi gibiyimcanım :)
Nerdee :)) misafirli günler geçiriyorum :)
Şükürler olsun misafir berekettir tabi, tek şikayetim buralardan uzak kalmam :))

Hayırlı geceler kızlar menüm
Sabah
Kahvaltiya misafirin vardi
2 dilim ekmek
1 tabak menemen
2patates kızartma
Öğlen
1 kase karnabahar çorbası
İkindi gibi yarimm dilim pasta
Spor yok maalesef
2litrr su

Hiç iyi bir menü olmamış canım
Akşam neden yok ?
Pasta yememeliydin hafta içinde
Spor da yapmamışsın..

Kendine cok dikkat et ayni zamanda, kendini ihmal etme olur mu :) migren cok fena arkadaşım da vardi tuttugu vakit agrisindan kivraniyordu aman ha dikkat.

Sağol canım, bilmez miyimmm, tuttu mu kafamı kaldıramıyorum, gözümü açamıyorum..
Bir yerden sonra cidden kafamı bir yerlere vurmak istiyorum
Bu sefer hafif atlattım çok şükür, yine de bir süre dikkat etmem gerek tekrar başlamasın diye..

Sağolasın Mervem..
İçim hiç rahat değil yine de
Bu hafta da böyle geçecek napalım :)

Senin de fiiiistik gibi gorundugunee kalibimi basaarim :) cok tatlisin cok memnun oldum tanistigimaa :)
Hayirli olsun çok yeni evliligin :) alisabildin mii?
Masallah masallah cok iyi vermissin. Gruptan uzak kaldıkça insan motivasyonunu yitiriyor ya ben takimlara dahil olunca çabuk verebiliyorum ama ayrilinca hobaa geri alınıyor, en kısa zamanda kalan kilolarından kurtulacagina eminim :) Mavibocuk

Cok sukur. O devamli bir ilaç vardi migreni tutacağını hissettiği vakit onu içerdi neydi hatirlayamadim simdi. Ama vucuduna kimyasal sokacagina once gervekten bilgisayara falan cok bakma. Bir de havalar cok sogudu ayri bir dikkat gerekiyor migren derken grip vurmasin. Kendine dikkat et konusuruz yine ben de yatayim yavastan. İyi geceleeer :))))

Tombik fıstığım ben canım sağol kuzum darısı Bekarlara ayy vallaha evliliğin zor yanlarıda var güzel yanlarıda var ben biraz gurbete geldiğim için zorlanıyorm ama bunlarda geçecek diyorum :)) aynen seni anlayan insanlarla beraber olmak çok güzel birşey canım inşallah vereceğim :)

İyiymiş ama dediğin gibi dikkat etmek en iyisi, ilaç almak son çare bana göre de..
Pek işe de yaramıyorlar zaten, annem o kadar kullanırdı ama uzun bir tedaviden sonra kurtuldu ama yine de dikkat etmezse migren tutmuyor ama aşırı bir ağrısı oluyor..
Çok teşekkür ederim canım, sana da iyi geceler :)

Amiiiiin allah hayirlisini versin herkese... su okul bir bitsee sonra insallah resmiyet kısmı dökülse bizde de :)) gurbet zorduur yabi ya. Ama zamanla is cevre arkadas derken oraya alisirsin. Aileye gelince de artık iletişim cok kolay malum. Tabi yaninda gibi olmaz ama buna da sukur.
Tekrar cokk memnun oldum. Yine konusuruz ben yavastan yatayim :) kendine dikkat et. İyi geveleeer :)

Günaydın kızlar :)

Aynen canım haklısın zaten bizimkiler daha 2 hafta önce yanımda idi Rabbim herkese huzurlu mutlu yuvalar versin:)
Gunaydin canlar, enerjik ve mutlu bir gun olsun

Mavibocuk Allah kavustursun deniz gozlum. Iyiyiz hepimiz hamdolsun. Minige kendimiz bakiyoruz. Koca adam oldu korsan:)
Amin ablacımm:) oy Allah kolaylık versin abliş

işlerim cok yogun degil aslında.
bende anlıyamıyorum
stabil şekilde 2de uyanıyorum geceleri

sen nasılsın kuzum. bebiş nasıl
Kafana bir sey mi takiyorsun canim, belki gecici bir surectir...
Bende iyiyim Iremim her sey yolunda:)

Evet canım kalabalık misafirim vardı ikigündür çok yoruldum :)))
Oyy dinlenebildin mi Fikriyecim?

herkese hayirli günler arkadaslar haftasinu sinavlarim var arada da nöbetler girmeye pek firsat bulamiyorum spora devam ediyorum o konuda roblem yok..
Nasil gecti canim sinavlar?
Hersey yolundadir unarim...

Canim kres sart degil..
Bazi cocuk erken konusuyor bazi cocuklar gec.
Bir anda konusmaya baslar sasarsin kuzum..
Sen bol bol konus onunla, kitap okuyun,masal anlat vs vs..

Bugün daha iyiyim neyseki biraz daha normal besleniyorum en azından ama kendime verdiğim cezayı yapamadım hatta hiç spor yapamıyorum bikaç gündür. Neyse yinede kilom indi biraz inşallah cumaya kadar gider biraz daha.
Dahada iyi olursun insallah ablam..

Huzursuz oluyor gülüm gaz da var.sutum kesildi
Sen once bir pozitif ol..
Bebek her uyudugunda sende uyu yada uzan.
Bol su ic.Bulgur, dereotu, bugday, arpa, et urunleri sutu arttiriyor.
Bol bol sag goguslerini, inatla..
Bebegine saril, op, ev sicaksa uzerindekileri cikar bebegin gogsune yatir cirilciplak..
Sutun gelecek Allahin izniyle, bebeginde emecek buna kendin inan ilk basta gulum..
Besledikten sonra gazini cikart, bebisin ayaklarina vazelin yada elma yagiyla masaj yap..
Sen bol kimyonlu ye yemeklerini gazi onler.
Rezene cayi ic...
Her sey yoluna girecek asyam..

Dahlia_ benim izin alma hakkım var mı ben çok yoğun bir dönemdeyim Yawrukush atak yeme atağı aşırı açlıktan önemsiz bir şey yani canım nasılsın bugün
Anladim Pinarcim, onemli bir sey olmasin da...
Bende iyiyim gulum, saat 22.30 burada, gunun yorgunlugu var uzandim dinleniyorum:))

Evet Hazalim tek parcayim gulum:)
Sen nasilsin?

Telefonun icin gecmis olsun Mervem..
Aa esinden haberim yoktu, Allah kavustursun gulum.
Hangi bolum okuyor?
Hasretlik zor ama sayili gun cabuk gecer canimin ici...

Oyy masallah 2 pandaya da Allah bagislasin mavisim, Allah anali babali buyutsun..

Gecmis olsun Fatimem sen iyiles de acisini cikarirsin internete giremedigin gunlerin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…