kizlar vok moralim bozuk doktorumuz cocugun krese gitmesi lazim dedi konusamamasiyla ilgili ama onu vercek para yok gittim biyere baktim cok guzel biyer ... 650 servisle 750 .. cok uzuluyorum cocuguma yetersiz kaldigim icin ortaokul mezunuyetiyle kim alir beni ise 5 senedirde calismiom .. bogazimda bi dugum cok daraldim .. napicam bilmiyorum
Bugünkü menüm
Sabah
7 zeytin
1 yumurtalı omlet
2 küçük dilim peynir
Domates
Öğlen
3yk pirinç pilavı
4yk taze fasulye
Ara:türk kahvesi
Akşam
2 dilim ekmek arası tavuk sandviç
Spor(((
Su:8 bardak
Dahlia_ @gogo2405
Slm kızlar nasılsınız
@eda-sofi kuzum bence krşle alakasi yok konuşmanın kendin videolar indir baş kreşlerde ne tür oyunlar oynuyorlar neler yapılıyor kuzunla yapabilirsin benim yeğenim de 2.5 yaşında ve tek tük konuşuyor.
Dahlia_ nasılsın kuzum yoğunluğun bitti mi
@fyzanur nerdesin canım nasıl gidiyor
Yawrukush özgem nasılsın sanırım hala tek parçasın
Hayırlı geceler kızlar menüm
Sabah
Kahvaltiya misafirin vardi
2 dilim ekmek
1 tabak menemen
2patates kızartma
Öğlen
1 kase karnabahar çorbası
İkindi gibi yarimm dilim pasta
Spor yok maalesef
2litrr su
Kendine cok dikkat et ayni zamanda, kendini ihmal etme olur mu :) migren cok fena arkadaşım da vardi tuttugu vakit agrisindan kivraniyordu aman ha dikkat.
Kuzum sen sıkıntı etme elinden gelenin en fazlasını yapıyorsun:) sağlığın iyi olsun gerisini sorun etme
Çok güzel bir yazı oldu canım maşallah sen bence fıstık gibisindir:)) bende normalde çok gevezeyim sürekli konuşurum gerçi kadınların doğasında bu var bende 23 yaşındayım matematik öğretmeniyim 3 aylık evliyim takımla birlikte baya kilo verdim83ten 63e indim ama şuan bir kaç kilo aldım geri vercem inşallah
Ben uğrayacam kuzum merak etme sen :)Sağolasın Mervem..
İçim hiç rahat değil yine de
Bu hafta da böyle geçecek napalım :)
Cok sukur. O devamli bir ilaç vardi migreni tutacağını hissettiği vakit onu içerdi neydi hatirlayamadim simdi. Ama vucuduna kimyasal sokacagina once gervekten bilgisayara falan cok bakma. Bir de havalar cok sogudu ayri bir dikkat gerekiyor migren derken grip vurmasin. Kendine dikkat et konusuruz yine ben de yatayim yavastan. İyi geceleeer :))))Sağol canım, bilmez miyimmm, tuttu mu kafamı kaldıramıyorum, gözümü açamıyorum..
Bir yerden sonra cidden kafamı bir yerlere vurmak istiyorum
Bu sefer hafif atlattım çok şükür, yine de bir süre dikkat etmem gerek tekrar başlamasın diye..
Tombik fıstığım ben canımSenin de fiiiistik gibi gorundugunee kalibimi basaarim :) cok tatlisin cok memnun oldum tanistigimaa :)
Hayirli olsun çok yeni evliligin :) alisabildin mii?
Masallah masallah cok iyi vermissin. Gruptan uzak kaldıkça insan motivasyonunu yitiriyor ya ben takimlara dahil olunca çabuk verebiliyorum ama ayrilinca hobaa geri alınıyor, en kısa zamanda kalan kilolarından kurtulacagina eminim :)Mavibocuk
Cok sukur. O devamli bir ilaç vardi migreni tutacağını hissettiği vakit onu içerdi neydi hatirlayamadim simdi. Ama vucuduna kimyasal sokacagina once gervekten bilgisayara falan cok bakma. Bir de havalar cok sogudu ayri bir dikkat gerekiyor migren derken grip vurmasin. Kendine dikkat et konusuruz yine ben de yatayim yavastan. İyi geceleeer :))))
Amiiiiin allah hayirlisini versin herkese... su okul bir bitsee sonra insallah resmiyet kısmı dökülse bizde de :)) gurbet zorduur yabi ya. Ama zamanla is cevre arkadas derken oraya alisirsin. Aileye gelince de artık iletişim cok kolay malum. Tabi yaninda gibi olmaz ama buna da sukur.Tombik fıstığım ben canımsağol kuzum darısı Bekarlara ayy vallaha evliliğin zor yanlarıda var güzel yanlarıda var ben biraz gurbete geldiğim için zorlanıyorm ama bunlarda geçecek diyorum :)) aynen seni anlayan insanlarla beraber olmak çok güzel birşey canım inşallah vereceğim :)
Ben uğrayacam kuzum merak etme sen :)
Aynen canım haklısın zaten bizimkiler daha 2 hafta önce yanımda idiAmiiiiin allah hayirlisini versin herkese... su okul bir bitsee sonra insallah resmiyet kısmı dökülse bizde de :)) gurbet zorduur yabi ya. Ama zamanla is cevre arkadas derken oraya alisirsin. Aileye gelince de artık iletişim cok kolay malum. Tabi yaninda gibi olmaz ama buna da sukur.
Tekrar cokk memnun oldum. Yine konusuruz ben yavastan yatayim :) kendine dikkat et. İyi geveleeer :)
Amin ablacımm:) oy Allah kolaylık versin ablişGunaydin canlar, enerjik ve mutlu bir gun olsun
Mavibocuk Allah kavustursun deniz gozlum. Iyiyiz hepimiz hamdolsun. Minige kendimiz bakiyoruz. Koca adam oldu korsan:)
Kafana bir sey mi takiyorsun canim, belki gecici bir surectir...işlerim cok yogun degil aslında.
bende anlıyamıyorum
stabil şekilde 2de uyanıyorum geceleri
sen nasılsın kuzum. bebiş nasıl
Oyy dinlenebildin mi Fikriyecim?Evet canım kalabalık misafirim vardı ikigündür çok yoruldum :)))
Nasil gecti canim sinavlar?herkese hayirli günler arkadaslar haftasinu sinavlarim var arada da nöbetler girmeye pek firsat bulamiyorum spora devam ediyorum o konuda roblem yok..
Canim kres sart degil..kizlar vok moralim bozuk doktorumuz cocugun krese gitmesi lazim dedi konusamamasiyla ilgili ama onu vercek para yok gittim biyere baktim cok guzel biyer ... 650 servisle 750 .. cok uzuluyorum cocuguma yetersiz kaldigim icin ortaokul mezunuyetiyle kim alir beni ise 5 senedirde calismiom .. bogazimda bi dugum cok daraldim .. napicam bilmiyorum
Dahada iyi olursun insallah ablam..Bugün daha iyiyim neyseki biraz daha normal besleniyorum en azından ama kendime verdiğim cezayı yapamadım hatta hiç spor yapamıyorum bikaç gündür. Neyse yinede kilom indi biraz inşallah cumaya kadar gider biraz daha.
Sen once bir pozitif ol..Huzursuz oluyor gülüm gaz da var.sutum kesildi
Anladim Pinarcim, onemli bir sey olmasin da...
Evet Hazalim tek parcayim gulum:)Slm kızlar nasılsınız
@eda-sofi kuzum bence krşle alakasi yok konuşmanın kendin videolar indir baş kreşlerde ne tür oyunlar oynuyorlar neler yapılıyor kuzunla yapabilirsin benim yeğenim de 2.5 yaşında ve tek tük konuşuyor.
Dahlia_ nasılsın kuzum yoğunluğun bitti mi
@fyzanur nerdesin canım nasıl gidiyor
Yawrukush özgem nasılsın sanırım hala tek parçasın
Telefonun icin gecmis olsun Mervem..Oyy teyzesi yesin minişi :) ay özgem yaa telefonum bozuluyor yaaa şarj tutmuyor internete girince kafayı yiyor oy tel almam lazım :) eşim kıbrısa gitti orada 2. üniyi okuyor 1 yılda bitcek inşallah onu bekliyorum ve biran önce cuma olsun diyorum :))
Oyy masallah 2 pandaya da Allah bagislasin mavisim, Allah anali babali buyutsun..Ayy kızlarr ben size demeyi unuttum galiba ablam 2. bebişini de doğurdu :) bizim pandayı(1. Yiğenim) şimdiden geçecek maşallah :) bu arada panda yürümeye başladı kardeşine gidiyor kadeş kadeş diyip battaniyeden çekiyor :-D kamerada görüşünce ede diyip bana kızıyor :-D
Gecmis olsun Fatimem sen iyiles de acisini cikarirsin internete giremedigin gunlerin:))Hayırlı geceler kızlar..
Valla içim hiç rahat değil böyle, takımı bırakmış gibi oldum ama sadece 2-3 gün, sonra yine eskisi gibi burda olucam inşaAllah..
Yine yoğun geçti günüm, akşam biraz vaktim oluyor ama migreni yeni atlattım diye bilgisayara pek bakamıyorum, hemen başım ağrımaya başlıyor.. İşim bitene kadar bu durum da geçer diye umut ediyorum..
canim daha haftasonu sinavlar insallah iyi gecer. sen nasilsinNasil gecti canim sinavlar?
Hersey yolundadir unarim...
Ben sinavlara girdin diye anlamisim canim..canim daha haftasonu sinavlar insallah iyi gecer. sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?