Bu ay bitti canım yeni aya bakicaz artık neyse ki yarında evdeyim dinlenirim. Sen çok az yemişsin yanında götürme şansın yokmu.Iyi aksamlar canlar:) Yogun bir gunun ardindan ayaklarimi uzatabilmek ne keyifliNe guzel ikramlar gelmis oyle. Cuma gunu odul ogunu olarak secer begenir yeriz
gogo2405 gecmis olsun ablacigim. Nobet programin nasil? Istirahatle daha rahat atlatirdin.
Menu
Sabah
Salata ve ayran
Ara
Sade Turk kahvesi
Ogle
Elma ve sut
Ara
Sade Turk kahvesi
Aksam
Et kofte, salata ve ayran
Su:2+litre
Egzersiz:-
Çok sağol canım.Çok geçmiş olsun canım umarım nöbetler yoğun değildir
Sağlıksız olmuş ama iki gündür bende sağlıksız besleniyorumBugün misafirim vardı onlara hazırlık yaptım menümü yazmaya utanıyorumyinede yazayım
Sabah
1 türk kahvesi
Öğlen
1dilim börek
1puaça
1 küçük acılı ekmek
Akşam
1 muz
Spor:bütün gün koşuşturmaca
Su:1lt
Dahlia_
Bu ay bitti canım yeni aya bakicaz artık neyse ki yarında evdeyim dinlenirim. Sen çok az yemişsin yanında götürme şansın yokmu.
Çok sağol canım.
Sağlıksız olmuş ama iki gündür bende sağlıksız besleniyorum
Hoşgeldin fatimem nehabersin tatlım bilgisayarın bozukmuyduki:))Hayırlı geceler :)
Yeni buluştum bilgisayarla, fırsat bulamadım bütün gün..
Bayılıp uyuyana kadar buralardayım artık :))
Günaydınlar nöbet bitti evdeyim ıhlamurla kahvaltı yaptım yaticam biraz
Grip gibiyim ortunup yatayım terlemek iyi gelecek.
Evet canım çok sağlıksız oldu bugünde yemek yapamadım misafirden akşam 5 gibi gittiler ben sonrasında temizlik mutfağı toparla pert oldumBu ay bitti canım yeni aya bakicaz artık neyse ki yarında evdeyim dinlenirim. Sen çok az yemişsin yanında götürme şansın yokmu.
Çok sağol canım.
Sağlıksız olmuş ama iki gündür bende sağlıksız besleniyorum
selamlarrr
Bugün misafirim vardı onlara hazırlık yaptım menümü yazmaya utanıyorumyinede yazayım
Sabah
1 türk kahvesi
Öğlen
1dilim börek
1puaça
1 küçük acılı ekmek
Akşam
1 muz
Spor:bütün gün koşuşturmaca
Su:1lt
Dahlia_
Hoşgeldin fatimem nehabersin tatlım bilgisayarın bozukmuyduki:))
Aleyküm selam canım, hoşgeldin :)
Kızzz haftanın ilk günü bu nasıl menüüüü
Bak bu hafta yarışımız da var, daha güzel beslen canım..
Neden oyle dedin tatlim masalllah menuleriniz superbu hafta 1. siniz bencee
Yaa ne demezsin canımmm
Daha dur, cumaya kocaman 3 gün varrr
Bizimki hiç uyumuyor gülüm ya gece gündüz uyku yok ne yapabilirim acabaasya_01 bugun nasilsiniz canim?
Nasil oldun ablacim?Günaydınlar nöbet bitti evdeyim ıhlamurla kahvaltı yaptım yaticam biraz
Grip gibiyim ortunup yatayım terlemek iyi gelecek.
Nasil gecti bir tanem sinavin?Günaydın canlarım okula geldim ,son iki sınavım kaldı,biri bugün biri çarşamba sonra full burdayım.insallah
Hayirdir Iremim, isler mi yogun?Çok yogun iki gün gcirdim.
hala kendime gelemedim. cünkü bu aralar geceleri uyuyamaz oldum
Demetim ac kalmissin canim sen evde ne varsa hazirla gotur..Iyi aksamlar canlar:) Yogun bir gunun ardindan ayaklarimi uzatabilmek ne keyifliNe guzel ikramlar gelmis oyle. Cuma gunu odul ogunu olarak secer begenir yeriz
gogo2405 gecmis olsun ablacigim. Nobet programin nasil? Istirahatle daha rahat atlatirdin.
Menu
Sabah
Salata ve ayran
Ara
Sade Turk kahvesi
Ogle
Elma ve sut
Ara
Sade Turk kahvesi
Aksam
Et kofte, salata ve ayran
Su:2+litre
Egzersiz:-
Nabersin kuzum?Selam kızlar ben geldim nehabersiniz ikigündür birtürlü fırsatım olmadı girmeye nevar ne yok bakalım tatlışlar
Hadi bakalim yeni gun,yeni hedefler kuzum:))Herkeseee iyi geceleeer. Ya bugun menum cozuttu regl goz donmesi olacak. Hedefime az kalmisken silkinip kendime geliyorum artık. Yarin tekrar dinamik ve iyi baslayacagim. Hadi bakalım hep beraber incelemeye iyi geceleeer kizlaar
Canim Demet de yazmis, az mi uyuyor?Bizimki hiç uyumuyor gülüm ya gece gündüz uyku yok ne yapabilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?