- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
işlerim cok yogun degil aslında.Nasil oldun ablacim?
Grip baslamaz insallah..
Nasil gecti bir tanem sinavin?
Hayirdir Iremim, isler mi yogun?
Gece neden uyuyamiyorsun??
Demetim ac kalmissin canim sen evde ne varsa hazirla gotur..
Beslenmene dikkat et gulum...
Nabersin kuzum?
Misafirlerin varmis dun:)
Hadi bakalim yeni gun,yeni hedefler kuzum:))
Canim Demet de yazmis, az mi uyuyor?
Yoksa cok agliyor gaz vs problemi varda uykuya mi dalamiyor?
Cok mu kucagina aliyorsun?
Emme durumunuz nasil oldu?
Çok gecmiş olsun abla. bolbol dinlen bari.Alıntılar gitti şak diye. Bütün gün uyudum sabah ballı ekmek ve ıhlamur içtim yattım kalktım ve duş aldım yine ballı ekmek ve ıhlamur birde mandalina yedim.
Gribim başım ağrıyor ve midem kötü fena bi durum.
nasılsın cınımSelam kızlar ben geldim nehabersiniz ikigündür birtürlü fırsatım olmadı girmeye nevar ne yok bakalım tatlışlar
Aynen canım haklısın buhafta çok iyi beslenicem artık off bide regl olsaydım kilo gidecek işte umarım eksi görürümAleyküm selam canım, hoşgeldin :)
Kızzz haftanın ilk günü bu nasıl menüüüü
Bak bu hafta yarışımız da var, daha güzel beslen canım..
Bencede umarım biz birinci oluruz inşallah:)))Neden oyle dedin tatlim masalllah menuleriniz superbu hafta 1. siniz bencee
Canım akşam erken uyuyosanda gece uyuyamayabilirsin bende öyle oluyor erken yatınca:))işlerim cok yogun degil aslında.
bende anlıyamıyorum
stabil şekilde 2de uyanıyorum geceleri
sen nasılsın kuzum. bebiş nasıl
İyiyim tatlım sen nasılsın:))Çok gecmiş olsun abla. bolbol dinlen bari.
mandalina limon sıkıp içsen keşke
nasılsın cınım
Evet canım kalabalık misafirim vardı ikigündür çok yoruldum :)))Nasil oldun ablacim?
Grip baslamaz insallah..
Nabersin kuzum?
Canım akşam erken uyuyosanda gece uyuyamayabilirsin bende öyle oluyor erken yatınca:))
bende yiyim şükür. nasıl gidiyor saglıklı beslenmeİyiyim tatlım sen nasılsın:))
Hiç sorma canım dünkü menüm berbattı resmen tüm yediklerim karbonhidrattı ama cumaya kadar çok sıkıya alıcam:)))yok canım ya 12yi buluyor uyuymam
bende yiyim şükür. nasıl gidiyor saglıklı beslenme
al kuzum al. akşamları hafif yersen kurtarırsın kendiniHiç sorma canım dünkü menüm berbattı resmen tüm yediklerim karbonhidrattı ama cumaya kadar çok sıkıya alıcam:)))
Aynen aslında en önemli öğün akşam onu hafif atlatırsak zaten kilo gidiyor yavaş yavaş ćok sıkıya alıcam artık kaç haftadır gitmiyor kilo doğru dürüstal kuzum al. akşamları hafif yersen kurtarırsın kendini
tembelleşiyoruz bir süre sonraAynen aslında en önemli öğün akşam onu hafif atlatırsak zaten kilo gidiyor yavaş yavaş ćok sıkıya alıcam artık kaç haftadır gitmiyor kilo doğru dürüst
canim spor senin kafani da dagitmis olacak kendine deger ver baskalarini bosver. bende seni coook seviyorum basaracaksin inaniyorum biraz kendine ve kendi duygularina odaklan baskalarinin ne düsündügü o kadar da önemli degil canim benim sinavlar haftasonu olsun bitsin daha iyi motive olacagiz birlikte..cuma günü bildirimini ilk defa unuttum inanamıyorum
annemle konuştum 2 hafta sonra spor salonuna yazılıyorum ve artık pozitif bir insan olucam , diyetimi hiç aksatmıycam ,aslında hemen yazılcamda maddi durumum 2 hafta sonraya el veriyor ... @YawrukushDahlia_ Saye- canlarım yorumlarınızı okudum,alıntılar gitti ...sizi çoooooooooookkkkkkkkkkkk seviyoruuuuuuuuummmmm
Bide 1.takımla rekabet varmış haftaya olsaydı keşke enazından ilacım biter regl olmuş olurdum:)))
Sağolasın canımGeçmiş olsun ablacım, dikkat et kendine..
Bulmakla olmuyor ki canım bu işler...
Elbette çıkar karşına biri, sen dua et Allahtan iste yeter
Daha iyiyim canım sağolNasil oldun ablacim?
Grip baslamaz insallah..
Nabersin kuzum?
Bozma canım moralini bi çare bulunur elbet sen evde daha çok konuş tv pek açma hem oyun grupları oluyo daha uygun fiyatla. Onlara bi bak .kizlar vok moralim bozuk doktorumuz cocugun krese gitmesi lazim dedi konusamamasiyla ilgili ama onu vercek para yok gittim biyere baktim cok guzel biyer ... 650 servisle 750 .. cok uzuluyorum cocuguma yetersiz kaldigim icin ortaokul mezunuyetiyle kim alir beni ise 5 senedirde calismiom .. bogazimda bi dugum cok daraldim .. napicam bilmiyorum
Canım senin çocuk kaç yaşındakikizlar vok moralim bozuk doktorumuz cocugun krese gitmesi lazim dedi konusamamasiyla ilgili ama onu vercek para yok gittim biyere baktim cok guzel biyer ... 650 servisle 750 .. cok uzuluyorum cocuguma yetersiz kaldigim icin ortaokul mezunuyetiyle kim alir beni ise 5 senedirde calismiom .. bogazimda bi dugum cok daraldim .. napicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?