Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

işlerim cok yogun degil aslında.
bende anlıyamıyorum
stabil şekilde 2de uyanıyorum geceleri

sen nasılsın kuzum. bebiş nasıl

Çok gecmiş olsun abla. bolbol dinlen bari.
mandalina limon sıkıp içsen keşke

Selam kızlar ben geldim nehabersiniz ikigündür birtürlü fırsatım olmadı girmeye nevar ne yok bakalım tatlışlar
nasılsın cınım

Aleyküm selam canım, hoşgeldin :)

Kızzz haftanın ilk günü bu nasıl menüüüü
Bak bu hafta yarışımız da var, daha güzel beslen canım..
Aynen canım haklısın buhafta çok iyi beslenicem artık off bide regl olsaydım kilo gidecek işte umarım eksi görürüm
Neden oyle dedin tatlim masalllah menuleriniz super bu hafta 1. siniz bencee
Bencede umarım biz birinci oluruz inşallah:)))

Evet canım kalabalık misafirim vardı ikigündür çok yoruldum :)))

Aynen aslında en önemli öğün akşam onu hafif atlatırsak zaten kilo gidiyor yavaş yavaş ćok sıkıya alıcam artık kaç haftadır gitmiyor kilo doğru dürüst
tembelleşiyoruz bir süre sonra
ben akşamları sebze haşlama, corba gibi geciştiriyorum artık.
karnımdaki şişkinlikten kurtuldum. cok şükür ki. daha rahatım

herkese hayirli günler arkadaslar haftasinu sinavlarim var arada da nöbetler girmeye pek firsat bulamiyorum spora devam ediyorum o konuda roblem yok..

canim spor senin kafani da dagitmis olacak kendine deger ver baskalarini bosver. bende seni coook seviyorum basaracaksin inaniyorum biraz kendine ve kendi duygularina odaklan baskalarinin ne düsündügü o kadar da önemli degil canim benim sinavlar haftasonu olsun bitsin daha iyi motive olacagiz birlikte..

Selam kızlar... Nasılsınız ?
Kusura bakmayın ilgilenemedim, 1-2 gün daha pek sık gelemem zannediyorum..
Biraz yoğun, karışık geçiyor günler.. İşler biter bitmez buradayım yine..

kizlar vok moralim bozuk doktorumuz cocugun krese gitmesi lazim dedi konusamamasiyla ilgili ama onu vercek para yok gittim biyere baktim cok guzel biyer ... 650 servisle 750 .. cok uzuluyorum cocuguma yetersiz kaldigim icin ortaokul mezunuyetiyle kim alir beni ise 5 senedirde calismiom .. bogazimda bi dugum cok daraldim .. napicam bilmiyorum

Geçmiş olsun ablacım, dikkat et kendine..

Bulmakla olmuyor ki canım bu işler...
Elbette çıkar karşına biri, sen dua et Allahtan iste yeter
Sağolasın canım
Daha iyiyim canım sağol
Bozma canım moralini bi çare bulunur elbet sen evde daha çok konuş tv pek açma hem oyun grupları oluyo daha uygun fiyatla. Onlara bi bak .

Canım senin çocuk kaç yaşındaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…