herzamnki halimiz gogo cum . listedeki arkadslar dahada dikkat etmeli . ve ben hic memnun degilim sonuctan geldigimden beri bi ilerleme gormedim hep sonuncuyuz .. baska bi takimla yarisiyorken pes etmeler oldu kacamaklar oldu . bence herkes bi sirkelenmeli artik sorumluluklarimizi unutmayalim lutfen arkadslar . hep sonuncu olmakta bi skinti var demektir bu cok uzuldumEvet arkadaşlar sondan üçüncü olduk bu hafta.
Yorumlarınızı alayım lütfen
sunuda unuttum soyleemeyi en buyuk problemlerden biride takima az ziyarette bulunmakEvet arkadaşlar sondan üçüncü olduk bu hafta.
kizlar sok olucaksiniz ama ben bu sabah yuruyuse cikmadim :)
cunku gribim biraz istiraat etmek istedim
insallah cocuga gecmeden gecer
pazartesi cocugu kayida goturcez ilk 3 gun krese bende gidicem oraya alissin die yarimşar gun . sonra tam gun gidecek
bide serviside var bende gidicem servisle.
cocukla kresin ordan eve yuyururum tekrar .. ama taksi aboneligi fiyatida arastrcaz .
ya taksi ya servis hangidi uygunsa artik
Kızlar merhaba nasılsınız?
Nasıl gitti haftanız, iyi mi sonuçlar??
Evet arkadaşlar sondan üçüncü olduk bu hafta.
Ne diyeceğimi bilmiyorum ablacım, durum iyi değil haftalardır..
Hep eski halimize döneriz diye bekledim ama yok
Ne yapmalıyız onu da bilmiyorum..
Gulumse guzellik:) Her gecenin bir sabahi vardir
Bildirimi aksatan arkadaslarimizin mazereti yoksa izne ayirmayi dusunebilirsiniz. Yeni katilacak kanli canli birkac guzel daha bulabilirsek de,eda-sofi gibi, takimin enerjisi yukselir.
29 gun mu kaldi. Bugun bitti gel sunu 28 yapalim:)
Dediğin gibi ablişim Rabbim böyle yoğunluk versinIyi aksamlar guzeller:) Nasil tempolu bir gundu anlatamam. Sizin gununuz de keyifli gecmistir insallah. Ve heyyy haftasonu:)Ama is&ev mesaisi tam gaz devam
Yawrukush iyi olmaniza sevindim guzelim. Annenin izin sikintisi var mi, ne kadar kalabilecek? Okulun kresi uygun degildi gulum vazgectik. Babasi idare etti bu hafta. Haftaya annemle gelinimiz beraber gelecek. Iyi referansli bir bakici bulabilirsek onu deneyecegiz. Olmadi 3 yasinda baslamasini planladigimiz krese yonelecegiz. Her iki durumda da adaptasyon sureci tamamlanana kadar annemler yaninda olacak.
M M_atruska nasilsin gulum?:) Is guc biter mi canisi. Yukseklisans tezi verdik, 2 haftaya bitirmem gereken bir makale var elimde. Dersler desen tam gaz. Hamdolsun, Rabbim boyle guzel yogunluk versin.
Menu
Sabah-Ogle
Sandvic (2 dilim ekmek, labne, domates, marul, haslanmis yumurta) ve ayran
Ara
Sade Turk Kahvesi
Aksam
Manti ve 2 dilber dudagi
Su:2litre+
Egzersiz:1 saat masa tenisi
ewet canim fikir guzel :) saol tatlim :)Gulumse guzellik:) Her gecenin bir sabahi vardir
Bildirimi aksatan arkadaslarimizin mazereti yoksa izne ayirmayi dusunebilirsiniz. Yeni katilacak kanli canli birkac guzel daha bulabilirsek de,eda-sofi gibi, takimin enerjisi yukselir.
29 gun mu kaldi. Bugun bitti gel sunu 28 yapalim:)
Bence de yeni üyeler iyi olur kuzumHaklısın ablacım :) Moral bozmak yok :)
Ben de yeni üye çağıralım diyorum, takipteyim..
Yok canım, geleceği gün belli oldu çok şükür, biz 1-i bekliyorduk ama 28 aralıkta burada inşaAllah..
Şafak 25 yani :)
Oo az kalmış fatimem 25 gün dediğin şu gibi geçer allah kavuştursun tatlım:))Haklısın ablacım :) Moral bozmak yok :)
Yok canım, geleceği gün belli oldu çok şükür, biz 1-i bekliyorduk ama 28 aralıkta burada inşaAllah..
ben benm gruptakileri cagrayim biraz motive gorunHaklısın ablacım :) Moral bozmak yok :)
ben benm gruptakileri cagrayim biraz motive gorun
Bence de yeni üyeler iyi olur kuzum
Gözün aydın desene 25 günün var zayıflamak için ;
Oo az kalmış fatimem 25 gün dediğin şu gibi geçer allah kavuştursun tatlım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?