ben baska sayfalardanda toplarimGerçekten Edam sorsana takıma katılmak isteyen var mı ?
Süper olur valla..
kiz beni 1ci takim cagirdi he :)Teşekkür ederim canım..
Sorma Hazalım ya dondum kaldım duyduğumdan beri, içim titriyor bildiğin
Acil zayıflamamm gerekkkk
İnşaAllah canım benim, teşekkür ederim
Sende bunu diyorsan fatimem bu kilonla biz toplu intihara gidelimTeşekkür ederim canım..
Sorma Hazalım ya dondum kaldım duyduğumdan beri, içim titriyor bildiğin
Acil zayıflamamm gerekkkk
İnşaAllah canım benim, teşekkür ederim
Kim çağırdı nasıl çağırdı niye çağırdı gelsinler bakimkiz beni 1ci takim cagirdi he :)
Bana sorarsanız canım günlük mesaj yazma mecburiyeti gelsin yazmayanlar çıkarılsın gibiGerçekten Edam sorsana takıma katılmak isteyen var mı ?
Süper olur valla..
evet kurallar birazdaha kati olmaliBana sorarsanız canım günlük mesaj yazma mecburiyeti gelsin yazmayanlar çıkarılsın gibi
Kim çağırdı nasıl çağırdı niye çağırdı gelsinler bakim
al bendende okdar kizSende bunu diyorsan fatimem bu kilonla biz toplu intihara gidelimvermem gereken 15 kg var
Ay vallahi artık ciddi sıkıya alıcam artık gram gram gidiyor regl olmayınca ilacım bitti olurum heralde 2 güne kadar ondan sonra gitsin kilolaral bendende okdar kiz
Bütün takımlarda bu sıkıntılar var sanırım en çok yinede sohbet eden bizle 7. takım var 7. takım mesaj kotası koyuyor haftalık galiba aslında bir öğrenmek lazım nasıl sayıyorlar mesajlarıvalla drdim disardan bakiprumda eleman topluosunuz oda dedi sende gel dedi
Tatlım hoşgeldin edanın grubundaydın sanırım ben Fikriye evliyim bir kızım var umarım kısa zamanda kilolar gider:)))Kullanıcı Adı : Bisquitte
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 oğlum var (9 ve 4)
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 157
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Kortizon kullandım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski kiloma dönmek ve daha sağlıklı olmak için.
ben baska sayfalardanda toplarim
kiz beni 1ci takim cagirdi he :)
Sende bunu diyorsan fatimem bu kilonla biz toplu intihara gidelimvermem gereken 15 kg var
Hoşbuldumm :) Evet Eda arkadaşımızın takımından geldim o davet etti sağolsn. ßurada yeniyim ve iyiki tanıdım onu cok tatlı içten birisi.. ßurada da birbirimize yardımcı oluruz değilmi diyet konusuna cok uzağım çünkü.. ßiraz zorlanıyorum ama en kısa zamanda adapte olucam.. ßen bugun paylaşım yapacak mıyım yoksa haftaya mı yapmalıyım?Tatlım hoşgeldin edanın grubundaydın sanırım ben Fikriye evliyim bir kızım var umarım kısa zamanda kilolar gider:)))
Kullanıcı Adı : Bisquitte
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 oğlum var (9 ve 4)
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 157
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Kortizon kullandım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski kiloma dönmek ve daha sağlıklı olmak için.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim :) inşallah hepimiz tüm fazla kilolarımızdan kurtuluruz
Ooooo hem dövüyor hem asıyo hem kesiyo ölümün her türünü deniyor korkulur fatimem sendenTopla be Edam hadi göreyim seni ama mümkünse senin gibi enerjik olsunlarrr
Eda döverim, keserim, boğarım bir yere gidemezsinnnnnnn
Canım benim de 10 kilom var, hiç de küçük göremiyorum kiiii
Hoşbuldumm :) ßende Esma sizleri tanıdığıma memnun oldum. inşallah hepimiz hedefimize ulaşıcazzz :))Hoşgeldin canım :)
En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah
Ben de Fatime, istediğin zaman istediğini sorabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?