Yorulmak az gelir vallahi nasıl kendime gelecegim bilmiyorumÇok şükür iyiyim canım ben de :)
Bayağı yorulmuşsun anlaşılan :) Ama olsun 1 kere olan birşey sonuçta, Allah mutlu etsin
Ben de bilmiyorum kii3-4 saat uyudum uyandım ama artık gözlerim kapanıyorr
Amin özgem Allah razi olsun inşallah ♥valla çok güzeldi şükür halay çeke çeke baya çoştum özgemBecerirsin bir tanem mis gibi yapmissin, ellerin dert gormesin..
Tezkere kac gun kaldi Fatimem, haber var mi askerinden?
Yorulmussundur canim, hafta sonu icin miydi yolculuk?
Her sey yolunda mi kuzum?
Dugununuz hayirli, mubarek olsun Hazalim..
Allah iki cihan saadeti versin..
Nasil gecti dugununuz kuzum?
Hadi hayırlı ve geçmiş olsun artık dinlenme zamanı.Iyiyim kuzum sen nasilsin düğün dün gece bitti ben pert olmuş durumdayım :) hayırdır bu sabah erkenciyiz
Hey masallah, gozunuz aydin gulum
Allah kavustursun, 24gun nedir ki
eksilere doymuyorum kizlarrrrr
goncacim 2ser kisiye ayrilip kendi aramizda yarisalimmigogo2405
hmmm yarinmi firtina falan cikmassa neden olmasin su hasta halimlen bile gecerum seniHadi gözün aydınnnn
Bir an önce esas listeye girmeni istiyorummm
Unutmaa bugün 2 litre su içilecekkkk
Bence güzel olur..
Ama biz seçmeyelim, kim kiminle yarışmak istiyorsa kendisi seçsin
Yarışalım tabiii
Ben de sana yarın adımda yarışalım mı diyecektimmm
hmmm yar
hmmm yarinmi firtina falan cikmassa neden olmasin su hasta halimlen bile gecerum seni
Ohhh havada buguuun misss gibi
iylilesmedim kiz sorma ... ama yuruyusten sonra daha iyis hissediom kendimiSen daha iyileşmedin miii ?
Ben yarışmak istediysem çıkarr, fırtına da çıkar, tufan da olurr herşey olur yanii hazırlıklı oll
Ben kiloya göre yapacaktım onu aklımı okudun ama fırsatım olmadı canım. Birde pek gelmeyenler var sorun oluyor.goncacim 2ser kisiye ayrilip kendi aramizda yarisalimmigogo2405
Olsun kuzum üzülme 4 gün çok önemli değil sağ salim gelsinde.Çok sağol canım benim..
Eski şafağıma geri dönüyorum, heveslendirdiler beni ortada doğru düzgün birşey yokmuş
Ben konuşamıyorum diye ne deseler inanır oldum
Şafak daha 28 yani..
canim gelmeyenler zaten yarisamicaklarsa cuma yarismasinda ne isleri var ciksinlar madem bizimde motivemizi öldürüyorlar ama sikayetciyimBen kiloya göre yapacaktım onu aklımı okudun ama fırsatım olmadı canım. Birde pek gelmeyenler var sorun oluyor.
Olsun kuzum üzülme 4 gün çok önemli değil sağ salim gelsinde.
Allah razi olsun ablacim. evet aynı zamanda sıkı bir diyet zamanıHadi hayırlı ve geçmiş olsun artık dinlenme zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?