4 gün bişi değil ki Fatimem o kadar bekledin göz açıp kapayıncaya kadar inşallah o da geçer gülüm ♥Çok sağol canım benim..
Eski şafağıma geri dönüyorum, heveslendirdiler beni ortada doğru düzgün birşey yokmuş
Ben konuşamıyorum diye ne deseler inanır oldum
Şafak daha 28 yani..
Iyi aksamlar kuzum keyifler nasılİyi akşamlar canlar :)
Ben kiloya göre yapacaktım onu aklımı okudun ama fırsatım olmadı canım. Birde pek gelmeyenler var sorun oluyor.
Olsun kuzum üzülme 4 gün çok önemli değil sağ salim gelsinde.
Çok sağolun destekleriniz için4 gün bişi değil ki Fatimem o kadar bekledin göz açıp kapayıncaya kadar inşallah o da geçer gülüm ♥
Iyi aksamlar kuzum keyifler nasıl
Geçmiş olsun kuzum üşüttün mü acaba ne oldu ki.maydonoz suyu iç ödemin varsa giderİyi çok şükür :)
Rahatsızım ama biraz..
Yemeğime de dikkat ettim ama midem şişti
Daha doğrusu her tarafım şişti
Ödemim mi var ne anlamadım, ellerime kadar şişim
Öyleyimdir bak rakibemi nasıl düşünüyorumBulunmaz böyle rakip, dondurmayla gelmişşş
Geçmiş olsun kuzum üşüttün mü acaba ne oldu ki.maydonoz suyu iç ödemin varsa gider
Öyleyimdir bak rakibemi nasıl düşünüyorumama hala yok ortalarda
:) yağ su ölmesini ilk başta mantıklı bulmuyordum ama hoşuma gitti yeni heyecan oldu bana hakikaten :))Sen hiç merak etme canım, ben onu bir yakalarsamm..... gerisini sen biliyorsun zatenn
fyzanur sana diyoruz sanaa
eee ne demişler körle yatan şaşı kalkar
Güle güle kullan canım :)
Yeni tartı yeni heyecann
Ellerine saglik Fatimem, ozlemisim bu tabloyu :))
canim dil sIkintisi derken ben ingilizce-turkceyi kastettim..
ama konusur canim dert etme yasi kucuk daha,eninde sonunda konusacak..
oy masallah Kerem'e :)
sende dinlen canim..
hic goremiyorum seni kuzum :)
canim alisma sureci zaman aliyor ama evlilik , sevdigin kisiyle hayati paylasmak cok guzel bir olay :)
ne guzel kurallar bunlar, takimimiza can geldi :))
:) yağ su ölmesini ilk başta mantıklı bulmuyordum ama hoşuma gitti yeni heyecan oldu bana hakikaten :))
Canım şimdi pazartesileri mi bildirim yapıyoruz artik
Alışma süreci eşime bağlı aslında , o beni alıştiriyor , ailemden uzak olmak bilmediğim bir şehirde sıfırdan başlamak hem zor hem güzel böyle işte siz
bebisin adını ney düşündünüz kaçırdım orayı ben :)
O zaman psikolojik askeri özledinYok canım gayet iyiyim aslında, ne olduysa son bir kaç saatte oldu..
Maydonoz diyorum kaç saattir yapıp içemedim bitürlü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?