Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok sağol canım benim..
Eski şafağıma geri dönüyorum, heveslendirdiler beni ortada doğru düzgün birşey yokmuş
Ben konuşamıyorum diye ne deseler inanır oldum
Şafak daha 28 yani..
4 gün bişi değil ki Fatimem o kadar bekledin göz açıp kapayıncaya kadar inşallah o da geçer gülüm ♥

Ben kiloya göre yapacaktım onu aklımı okudun ama fırsatım olmadı canım. Birde pek gelmeyenler var sorun oluyor.

Olsun kuzum üzülme 4 gün çok önemli değil sağ salim gelsinde.

4 gün bişi değil ki Fatimem o kadar bekledin göz açıp kapayıncaya kadar inşallah o da geçer gülüm ♥
Çok sağolun destekleriniz için
Geçecek inşaAllah

İyi çok şükür :)
Rahatsızım ama biraz..
Yemeğime de dikkat ettim ama midem şişti
Daha doğrusu her tarafım şişti
Ödemim mi var ne anlamadım, ellerime kadar şişim
Geçmiş olsun kuzum üşüttün mü acaba ne oldu ki.maydonoz suyu iç ödemin varsa gider

*** DUYURU ***

• Her pazartesi bildirim yapmak zorunluluğu geri geldi.. Pazartesi bildirim yapmayı unutmayın..
  • Hergün menülere bakılacak, gerekirse cezalar verilecek, cezalar ertesi gün mutlaka yapılmalıdır.. Menü yazarken cezamı yaptım diye not düşün lütfen.. Yapmayanın cezası 2-ye katlanacaktır..
  • Ödül öğünlerinizi cuma günü yemeğe çalışın, en geç cumartesi.. Pazara kalırsa ödül hakkınızı kaybedeceksiniz..
  • Her gün en az 2 litre su içilecek..
  • Her gün mutlaka az da olsa spor yapılacak..

:) yağ su ölmesini ilk başta mantıklı bulmuyordum ama hoşuma gitti yeni heyecan oldu bana hakikaten :))
Canım şimdi pazartesileri mi bildirim yapıyoruz artik

Alışma süreci eşime bağlı aslında , o beni alıştiriyor , ailemden uzak olmak bilmediğim bir şehirde sıfırdan başlamak hem zor hem güzel böyle işte siz
bebisin adını ney düşündünüz kaçırdım orayı ben :)

Güle güle kullan canım benim :)
Bir ara resmini atsana belki ben de alırım, eğer memnun kalırsan tabi :)
Cumaya hazırlık amaçlı pazartesileri de tartılcaz canım..
Esas tartı günü cuma tabi..

Menüm

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
peynir

Öğlen
Salata

Ara
1 fincan yeşilçay

Akşam
Et kavurma
2 dilim çavdar ekmeği
salatalık, yeşillik

Su 2 litre
Spor - Yürüyemedim sadece 15 dk cezamı yürüdüm..

Yemekten sonra saat erkendi kivi, portakal ve de nar yedim, malum hepsi ekşi hiç akıl edemedim tansiyonum düşer
Şimdi de toparlanmaya çalışıyorum, bir kaç yudum çok şekerli çay içicem birazdan, bekledim düzelir diye ama tam düzelmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…