Hehe tamam fatimem şahitsin ben bu kızı yenicem salı günümeydan okuyorum heheyyyyyyyytttttttt
He he meydan oku sen göreceğiz sahalarda seni hahayt
Fatimem şunu salı yapsaydık yaa olmazmıydı yarın sohbetin ortasında bir oyana bir buyana gidememki
Kanıma girme kız zaten zor zapdediyorum kendimiTabi canım başka ne istersin menünde
Gezmeye doymadın ki nasıl bekleyelim seniNerdesin iz kızlar bengeldim kaçtınizmı yoksa
Kanıma girme kız zaten zor zapdediyorum kendimi
Allah razi olsun kuzum bu ay inşallah bir aksilik çıkmazsa full niyetliyim sorun olmaz dimi diyet açısındanAllah kabul etsin canım..
He he yarın yapma da iki katına çıksın Haklısın canım ama bugün misafirlikteydim spor yapma fırsatım olmadı aslında su içmeyide unuttum bugün gelsin cezalar özlemiştim
Canım yazın ćok ićiyodum ama havalar soğuk insanın canı suda istemiyo ama yinede bundan sonra çoğaltıcam susuz olmaz:)))Kız sen normalde çok su içersin 6 bardak ne
Rakibemsin ne yapayım sen isteKanıma girme kız zaten zor zapdediyorum kendimi
Aynen kuzum diyette su şarttır şarttırCanım yazın ćok ićiyodum ama havalar soğuk insanın canı suda istemiyo ama yinede bundan sonra çoğaltıcam susuz olmaz:)))
Kız ona gülüm kız bol bol ceza da verSakınnnn bak sakın diyorummmmm
Allah razi olsun kuzum bu ay inşallah bir aksilik çıkmazsa full niyetliyim sorun olmaz dimi diyet açısından
Benim kaç tane var tahmin edemezsinizAy benim hiç görümcem olmadı olsaydı iyi anlaßırdım sanırım güzel olurdu:))
Kız ona gülüm kız bol bol ceza da ver
Tamam canım Allahın izniyle yarın ekmeği de tamamen çıkarıp adapte olacağımAmin canım, cümlemizden inşaAllah..
Yediğine içtiğine dikkat ettiğin sürece olmaz tabi canımm..
Yooo sen yiyorsun bana niye versin ki ben çok akıllı bir kızım bir kerebana verme fatimem ona ver cezaları
Kız ona gülüm kız bol bol ceza da ver
Hehe veremezsinki veremezsinkiRakibemsin ne yapayım sen istebu hafta çok kilo vermem gerek
Benim kaç tane var tahmin edemezsiniz
bana verme fatimem ona ver cezaları
Buldunuz garibanı tek başına yüklenin bakim özgem nerdesinVericem zatennn, yarım litre su cezası var bugün az içtiği için fazladan içecek, spor yapmadığı için de ceza gelecek tabiiiAlya008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?