Bugün ki menüm
Sahur
Tavuk
2 dilim ekmek
Iftar
Et Izgara
Çorba
Salata
Su 2 litre olmuştur
Spor 15 dans
Bugünkü menüm
Sabah
Kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
Çay
Domates
Salatalık
Öğlen
1 muz
Yarım nar
Yarım mandalina
Akşam
Balık
Salata
Spor(((
Su:6bardak
Dahlia_ @gogo
Hastamısın fatimem neyin var kuzum:))
Haklısın canım ama bugün misafirlikteydim spor yapma fırsatım olmadı aslında su içmeyide unuttum bugün gelsin cezalar özlemiştimMenü güzel, suyun az, 2 litre içmek zorunlu artık, spor da ceza gelecek canım
Nerdesin iz kızlar bengeldim kaçtınizmı yoksa
Haklısın canım ama bugün misafirlikteydim spor yapma fırsatım olmadı aslında su içmeyide unuttum bugün gelsin cezalar özlemiştim
Hım dikkat et canım bu yaşta ne tansiyonu tatlım geçmiş olsunYok canım tansiyonum düşmüştü biraz ama iyiyim şimdi :)
Ay benim hiç görümcem olmadı olsaydı iyi anlaßırdım sanırım güzel olurdu:))Ben buralardayım da görümcemle konuşuyordum görmemişim yazını
Hehe dondurma mı yiye yiye cezamı yaparım benGelecek gelecek merak etme dondurmanı ye sennn
Hım dikkat et canım bu yaşta ne tansiyonu tatlım geçmiş olsun
Ay benim hiç görümcem olmadı olsaydı iyi anlaßırdım sanırım güzel olurdu:))
Hehe dondurma mı yiye yiye cezamı yaparım ben
Ya fatimem bugün sonunda regl oldum çok şükür ama çok sancım var bugün beni mahvetti kekik kaynatıp içtim iyi geldi aklınızda olsun kekik regl sancısına birebirdir sancınız oluyosa faydam olsun istedim:)))
Biliyorum aklın fikrin dondurma daBiri dondurmamı dedi dondurma yeme yarışmasımı yapıyoz varım tabiki nedemek
Aynen canım şanslısın benim eşim 5 kardeş 5ide erkek kayınvaldemin hiç kızı olmamış eltilerim var tabi 4 taneAdından bile kaçmak ister bazıları
İyi insanlar olduğu sürece 1 değil 5 olsun
Bende 3 var şanslıyım bu konuda, ablam, kardeşim gibiler çok şükür...
Tabi yaparsın biliyorummm koşarak dondurma yersinnn
Deneyelim bundan sonra işe yararsa diğerleri de denesinHehe iyiymiş bu denesekmi acaba
Doymadın kız gezmelere bari yarış yapakta spor niyetine geçsinTatlım kayınvaldemlerdeydik yeni geldik hemen size yazdım gelir gelmez
YarınmıBiliyorum aklın fikrin dondurma dabende seni rakibe ilan edip dondurma ile seni kandırmaya geldim var mısın adım yarışması yapak kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?