Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yapabileceğim tarzda bir şeyse ben yardım etmeye çalışacağım ama ne tarzda bir soy ağacı istiyor acaba?

Kaçtı yine bizim kız :)) Keşke yardım edebilsen canım..

canim kuzu kiymasi yani koftesi 100 gr 280 kalori

Çok fazla değilmiş aslında, benim yediklerim küçük oluyor, 2 tane yiyorum genelde, 100 gram olmaz bence..
Ekmeksiz salatayla iyi olur Acıktım sanırımmm

Aynen valla gelseydi keşke :)

Yapabileceğim tarzda bir şeyse ben yardım etmeye çalışacağım ama ne tarzda bir soy ağacı istiyor acaba?
canım soyağacını yaptım , şema istiyor oklarla felan yapılcakmış yanlış doğru yaptım aman ne verirse artık , daha bi kaç bişey daha istiyor yaptım yalan yanlış ...çok sağ ol bitanem :)

Hayırlı akşamlar Melisim
Oturuyorum valla birşey yapacak enerjim yok
Sen ne yapıyorsun ?
ayy benimde hiç enerjim yok iki dakika yatıyım dedim ingilizce ödevine boğuldum . bi şeyde anlamıyorum kursa felan git diyor annem de artık okul tatil olunca gidicem çünkü kalıcam bu gidişle

canım soyağacını yaptım , şema istiyor oklarla felan yapılcakmış yanlış doğru yaptım aman ne verirse artık , daha bi kaç bişey daha istiyor yaptım yalan yanlış ...çok sağ ol bitanem :)
Cümle kurman fln gerekiyorsa yazdıklarını fln kontrol edebilirim istersen canım ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…