canim kuzu kiymasi yani koftesi 100 gr 280 kaloriAnlasaydım keşke ama maalesef
Yok mu yardım edecek biri ?
Mesela bizde köfte sadece kuzu etine soğan katılarak yapılıyor..
Tereyağında kızartıyoruz..
Bunun kalorisi ne kadar olur kii ?
Yapabileceğim tarzda bir şeyse ben yardım etmeye çalışacağım ama ne tarzda bir soy ağacı istiyor acaba?
canim kuzu kiymasi yani koftesi 100 gr 280 kalori
Hayırlı aksamlaaar güzel hatunlar napıyorsunuz bakiiim
Aynen valla gelseydi keşke :)Kaçtı yine bizim kız :)) Keşke yardım edebilsen canım..
Çok fazla değilmiş aslında, benim yediklerim küçük oluyor, 2 tane yiyorum genelde, 100 gram olmaz bence..
Ekmeksiz salatayla iyi olurAcıktım sanırımmm
canım soyağacını yaptım , şema istiyor oklarla felan yapılcakmış yanlış doğru yaptım aman ne verirse artık , daha bi kaç bişey daha istiyor yaptım yalan yanlış ...çok sağ ol bitanem :)Yapabileceğim tarzda bir şeyse ben yardım etmeye çalışacağım ama ne tarzda bir soy ağacı istiyor acaba?
ayy benimde hiç enerjim yok iki dakika yatıyım dedim ingilizce ödevine boğuldum . bi şeyde anlamıyorum kursa felan git diyor annem de artık okul tatil olunca gidicem çünkü kalıcam bu gidişleHayırlı akşamlar Melisim
Oturuyorum valla birşey yapacak enerjim yok
Sen ne yapıyorsun ?
Cümle kurman fln gerekiyorsa yazdıklarını fln kontrol edebilirim istersen canım ne demekcanım soyağacını yaptım , şema istiyor oklarla felan yapılcakmış yanlış doğru yaptım aman ne verirse artık , daha bi kaç bişey daha istiyor yaptım yalan yanlış ...çok sağ ol bitanem :)
ayyy çok iyi olur canım, watshaptan fotoğraflarını atsam yaptıklarımı kontrol etsen , ya da numaranı vermek sorunsa burdan atmaya çalışıyımCümle kurman fln gerekiyorsa yazdıklarını fln kontrol edebilirim istersen canım ne demek
Ben var olmazmı
Burdayim ama ruhum uykuya teslim.olmak üzere:)Nerdesiniz kızlar
Çok güzel olmuş canim :)Bugünkü menüm
Sabah
1 yumurtalı omlet
Domates
Salatalık
Peynir 1kk
Öğlen
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
Akşam
Fırında tavuk
4yk pilav
Salata
Cacık 1 kase
Spor: yürüyüş
Su:2 litre
Dahlia_ @gogo
Ne yarisi o bende Varim belki ne bilion ,konu ne
Uykucu seni :))))Burdayim ama ruhum uykuya teslim.olmak üzere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?