• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

abla bende diyorum bu bana niye kızmadı kendin sabit çıktın diye demiiiii:dondurma:

herkez batmış abbooooo, havalar soğudu ondanmı ki

afiyet olsun :)
:KK70: kışla ne alakasi var kiz..
demekki gercekten zayflamak istemiyorlar . enerji yok . biri dio misafrim vardi biri dio isim var di ayni ilk okul cocuklari gibi lambalar gitti odevimi yapamadim die . misafrle isin olmasiyla diyetin ne alakasi var anlayamadim . anlayamiorum biri bana bunu izah etsin patlicam ..
yani gonca fatimenin yerine ben patlicam :KK70:
enerji yok motive yok kendine hakimiyet yok nolcak bilmiorum

:KK23::KK23::KK23:

:KK47::KK47::KK47:

savunmamı yapıyo gibi görünüp sonradan aradan sıvışmışın:63::63:

ben sana ne dedim şiddete hayırrrrrrrrrrr:63:bu hafta hep ot yiycem anca öyle gidecek bu kilolar

kız ben liste dışı yarışıyorum ,listeye hiç girmiycem ki
:KK12::KK12::KK12::KK12:çakma avukat:KK12::KK12:
Ama bak o kaptan sonra bize şiddet uygular:110: :KK45: burçak gerçek avukat ama ondan yardım iste :KK53:

Aynen ama sorun ne anlamadım geçen sene o kadar çok sayfa dolardı ki bazen hepsini okuyamaz özet isterdim :KK66:
ben nisan mayista falan burdaydim yazin yoktum . ama ozman okdar şen şakrak birbirimizi motive ederdikki . bu donem daha bi sorumsuz davraniyoruz bu besbelli . dalga gece geçe laylaylom . anlam veremiorum vallahi

ben nisan mayista falan burdaydim yazin yoktum . ama ozman okdar şen şakrak birbirimizi motive ederdikki . bu donem daha bi sorumsuz davraniyoruz bu besbelli . dalga gece geçe laylaylom . anlam veremiorum vallahi
Inşallah düzelir kuzum ne diyeyim. tabi ki buraya motive olmak için geliyoruz.umarım en kısa zamanda düzelir :(

goncacim cezaya uyana ceza verilir cezadan korkan sorumlulugununda farkina varir . .
ben iyiki kaptan degilim herkese fircayi cekerdim :KK70: :KK11::tokat::KK67:

Evet haklısın ceza vermek yada ödülü kaldırmak yaptırım değil fırça çekmekte yaptırım değil kimse burada başkası için kalmıyor herkes kendisi için burada zayıflamak isteyen burada herkes kendisi için burada
Yediklerine biraz dikkat edip spor yapamadım bugün öyle oldu yarın böyle oldu diyerek kilo vermek mümkün değil.
Kimse senin benim fatimenin zorlamasiyla kilo veremez. Bak sen listeye bir an önce girmek istiyorum dedin azimle az çok veriyorsun kilo fatime nişanlım gelecek dedi iki haftadır ekside demet kilo aldım vermem gerekiyor dedi döndüğünden beri ekside.
Herkes önce dönüp kendine bakacak ben ne istiyorum amacım ne diyecek.

Evet haklısın ceza vermek yada ödülü kaldırmak yaptırım değil fırça çekmekte yaptırım değil kimse burada başkası için kalmıyor herkes kendisi için burada zayıflamak isteyen burada herkes kendisi için burada
Yediklerine biraz dikkat edip spor yapamadım bugün öyle oldu yarın böyle oldu diyerek kilo vermek mümkün değil.
Kimse senin benim fatimenin zorlamasiyla kilo veremez. Bak sen listeye bir an önce girmek istiyorum dedin azimle az çok veriyorsun kilo fatime nişanlım gelecek dedi iki haftadır ekside demet kilo aldım vermem gerekiyor dedi döndüğünden beri ekside.
Herkes önce dönüp kendine bakacak ben ne istiyorum amacım ne diyecek.
cok haklisin canm kendisi icin . kendisi icinde kg vermek isteyen insanlar kendini seven insanlar ..kendine ozguveni olan :) ven sahsen kendimi ertelemeyi hic sevmem :)

Inşallah düzelir kuzum ne diyeyim. tabi ki buraya motive olmak için geliyoruz.umarım en kısa zamanda düzelir :KK43:
ama tatlim ozellikle buraya yeni gelmek isteyen insanlar motive amacli gelmek istiyot . bi geliyorlar kimse yok. . kafana estigi zaman gelinmez buraya . yanlis ..bari motive olmaya calisanlari motivesini dusurmesinler. grubun puan ortalamasini dusurmesinler .. kurunun yaninda yasta yaniyor sanki

Benim kilom yine aynı.
Ben haftaya ayrılma kararı almak istiyorum. ciddi cok sıkıldım bu halimden. grubuda fazlasıyla etkilediğimi düşünüyorum bu sabitlerimle :KK34:
sabit olmana sasirmadim canm cok az geliyorsun . diyetine uydugun halde surekli sabit gelmen imkansiz boyle bisi yok . ben inanmam k.bakma. gercekten diyet yaptiginda nasil eksilerde oldugunu hepimiz biliyoruz tatlim . .

sabit olmana sasirmadim canm cok az geliyorsun . diyetine uydugun halde surekli sabit gelmen imkansiz boyle bisi yok . ben inanmam k.bakma. gercekten diyet yaptiginda nasil eksilerde oldugunu hepimiz biliyoruz tatlim . .
benden daha cok gelen yok şuraya emin ol.
akşamları gelemiyordum. birde dün gelemedim. hastaydım.

Kendi aramızda polemiğe girmek yerine olumlu ve yapıcı bir şekilde takımımız için ve zayıflamak için neler yapabiliriz onları konuşalım kızlar ne dersiniz.

Kendi aramızda polemiğe girmek yerine olumlu ve yapıcı bir şekilde takımımız için ve zayıflamak için neler yapabiliriz onları konuşalım kızlar ne dersiniz.
goncacim bisiler yapabilmemiz icin herkesin gercekten kendisi icin mucadele vermesi gerekir degilmi yanlismi konusuyorum.. isteyelim- azmedelim -basaralim .. kendimi z icin

zayıflamak isteyenlere çok güzel formül buldum ... benim brokoli çorbamı içsinler 1 hafta tiksintiden yemek yiyemezler :D
az önce gittim markete karnıbahar aldım,brokoli aldım ...bu hafta sırf sebzeye ağırlık vereyimde kilolar gitsin diye ...karnıbaharım yeniyo gibi de brokoli çorbasının hiç gideri yok:işsiz:ama zorla içecemm bitecek o çorba okadar para verdim :D

benden daha cok gelen yok şuraya emin ol.
akşamları gelemiyordum. birde dün gelemedim. hastaydım.
ben geliyorum canim senden cok internetim can cekistigi halde.. ben kendim icin demiyorum gel diye . senin icin.. yoksa sen o bu kg vermemis vermis umrumda olur mu sence ilgilenmem bile ..

Back
X