Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin canım orucunuBugün ki menüm
Sahur
Soğan kürü
Iftar
1 Dolma
8-9 Yaprak sarma
1 kase çorba
Kızlar ödülümü bugün yedim 3 kare çikolata
Su 2 litre oldu
Spor 40 dk yürüyüş (145kalori)
Maşallah çok tatlı minnoş benimki de bugün 9 aylık olduİyiyim canım sen nasılsın ? evet fotodaki minik kızım 5 aylık falandı şimdi büyüdü 16 aylık oldu maşallah :)))
kışla ne alakasi var kiz..
demekki gercekten zayflamak istemiyorlar . enerji yok . biri dio misafrim vardi biri dio isim var di ayni ilk okul cocuklari gibi lambalar gitti odevimi yapamadim die . misafrle isin olmasiyla diyetin ne alakasi var anlayamadim . anlayamiorum biri bana bunu izah etsin patlicam ..
yani gonca fatimenin yerine ben patlicam
enerji yok motive yok kendine hakimiyet yok nolcak bilmiorum
Fatimem nerdesin Nerelere kayboldun bakim![]()
Artı ćıkarsan buralara gelme demiştinnapsam iznemi ayrılsam acaba
![]()
Çok şükür iyiyiz gulum de bizim oğlan gaz sıkıntı si çekiyor aşırı ya.sen nasılsın doğum a ne kadar kaldıasya_01 Asyam nasilsin, oglusun nasil gulum?
Kuzum bekledim yine kimse gelmedi bdv konularını okumaktan gına geldi çıktım bendeSaadetim sen nereye gittin kız![]()

Allah razi olsun kuzumAllah kabul etsin canım orucunu
Maşallah çok tatlı minnoş benimki de bugün 9 aylık oldu
Rabbim tamamına erdirsin Fatimem mutlu olsunlar inşallahHayırlı akşamlar canlar..
Gelemedim bugün pek, dışardaydım, alış-veriş falan derken vaktim olmadı..
Söylemeyi unuttum, pazar günü kardeşimin nişanı var..
O yüzden pazartesiye kadar yokum ben![]()
Sağolasın canım güzeldiNegüzel canım sinemaya gitmeyeli uzun zaman oldu iyi eğlenceler goncam:)))
Hayırlı uğurlu olsun canımHayırlı akşamlar canlar..
Gelemedim bugün pek, dışardaydım, alış-veriş falan derken vaktim olmadı..
Söylemeyi unuttum, pazar günü kardeşimin nişanı var..
O yüzden pazartesiye kadar yokum ben![]()
Rabbim tamamına erdirsin Fatimem mutlu olsunlar inşallah![]()
Sağolasın canım güzeldi
Hayırlı uğurlu olsun canım
Canim ayaklarina masaj yap, karnini hafifce saat yonunde ovala, yemekten sonra gazini cikart, yanindayken yuz ustu yatir arada gazini rahat cikartsin..Çok şükür iyiyiz gulum de bizim oğlan gaz sıkıntı si çekiyor aşırı ya.sen nasılsın doğum a ne kadar kaldı