- 28 Ocak 2017
- 79
- 226
- 8
- 26
4. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
4. TAKIM KURALLARI:
1. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. 3 gün (üst üste yada o hafta içerisinde) menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar 1 sarı kart, 3 sarı kart alan arkadaşlar ise deneme süresindeyse 2 hafta listeye girmesi ertelenecek, eğer listede ise listeden çıkarılacak (izinli yada diskalifiye olarak). Bir hafta boyunca eksiksiz ve cezasız menü veren üyenin 1 sarı kartı silinecektir.
2. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.
3. Yapılan kaçamaklara göre, menü listesinde telafi amaçlı egzersizler verilecektir.
4. Şok diyetler ve detoks uygulamaları kesinlikle yasaktır.
5. Her yeni üyenin listeye alınması için 2 cuma deneme süremiz vardır. Bu süre içerisinde paylaşımınız dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.
6.Kilo bildirimleri cuma günü en gec 12:00'a kadar yapılmalıdır. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
7. Her cuma kilo bildirimi şu şekilde yapılmalıdır.
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
8.Her gün mutlaka en az 15 dk spor yapmaya gayret gösterilecektir. (Bunu takım kuralı olduğu için değil,kendi sağlımız için yapmalıyız.)
9. Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır, yeni üye listeye girdikten itibaren 2 ay boyunca izin alamaz.
10. Takımdaki herkes takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
11. Yeni katılan üyelerin alttaki formu doldurmaları gerekmektedir.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
DARALMA TABLOSU :)
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Mavibocuk 23 165 74.2 63.5 60 2 harpy 33 168 88.0 75.3 60 3 haeshin 33 168 76.1 61.3 58 4 abesle_istigal 29 175 104.2 81.5 75 5 saricicek123 31 170 61.5 59.9 57 6 kitabi 35 165 95.0 84.2 65 7 happy_moon 30 152 57.2 53.5 49 8 gogo2405 38 167 77.5 67.7 62 9 zey zey 26 170 60.7 57.6 56 10 oluroylebazen 26 163 79.6 78.0 55 11 AKovser 21 155 57.0 54.0 48 12 edsofi 24 163 76.2 72.7 66 13 Ollalla 20 155 57.2 48.2 45 14 tiffany20 20 163 60.0 54.0 50 15 fyfyfy 36 155 67.2 55.1 55 16 melinda23 28 160 77.0 65.7 60 17 engindenizz 26 157 82.6 82.0 60 18 fyzanur 26 159 79.6 79.9 49 19 KarKralicesi 28 168 73.2 69.3 60 20 hilositko 22 168 56.4 55.5 50 21 kilomagduru 15 168 69.0 69.0 55
Kullanıcı Adı : Eminekendir
İsim (İsteğe Bağlı ): Emine
Yaşınız : 17
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Mersin
Boyunuz : 1.72
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 3 ay once tartiya cıkıp hic görmediğim bir rakami gormemle kilo aldigimi anladim.Cok şaşırmıştım. 8 kilo verdim ama 5 kilosunu yine aldım.Bir suru diyet denedim al ver al ver psikolojimi mahvettim takinti haline getirdim hastalik oldu artik kendimden nefret etmeye basladim her yemek yememde kendi suclamaktan sıkıldım tek başıma kilo vermek istemiyorum . Bu grup bana iyi gelecek inşallah.
Sağlığım icin ideal kiloda degilim ve hoş durmuyor fiziğimin güzel olmasını istiyorum her genç kız gibi aynaya baktigimda kendimi beğenmek istiyorum.
Olmuş mu ben sitede de yeniyim henüz alisamadim yanlış bişey yapmadım umarım
Teşekkür ederim :)) insallahTekrar hoşgeldin canım :)
İnşaAllah sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın..
Sormak istediğin birşey olursa çekinmeden sorabilirsin :)
Iyi geceler :)) sanadaBana da müsade artık :)
Harfleri çift çift görmeden gidip yatayım :)
İyi geceler canlar.. Allah rahatlık versin
Yok yok cezalar degil biz seni ozleriz :)<3Beni değil cezaları özlersin sonraa
Ben de bilmiyorumm :))
Ama uyurum birazdan..
Evet canim bunlarSimdi bugün sonunda menumu sporumu paylaşıp cuma günü kilo bildimi yapacağım birde arkadaşlarin menusune yorum mu yapmam lazim bu kadar yapmam gerekenler değil mi
Hosbulduum :) ben 17 yasindayim 18 de denebilir az kaldiYok yok cezalar degil biz seni ozleriz :)<3
Evet canim bunlar
Hosgeldin bu arada bende 20 yasindayim 162 boy 66 kg:)
Iyiyim sen nasilsin
maşşallah kuzuma ,ama çok sıcak basar alerjin artar çok yüklenmişsin sankiPeşin peşin 200 DK yaptım ya
Yok bundan sonra pasta, pilav..
Uzun zamandır istediğim pastaydı o yüzden dayanamadım yedim, sıradan pasta olsa yemezdim inan..
dur daha halledeceğim bir şey daha var senle ilgili şu alıntıları yapıyım daSenin canın sağolsun..
Anladım ben ama zaten iyi kafan karışık o yüzden birşey demedim :)
Feyza sağolsun halletti :)
20 demek kazık kadar olmuşsun demekkk höyttt kendine gelNeyse canim bosver sıkma canini beraber fit olucaz sonra agizlarinin payini verirsin ins.:)
Eneeee unuttum kizyarina borcum olsun :) bide gecen haftanin cezalarini nerden bulabilirim canim yaa keske telden ss alsaydim :/
Evet ya bana o kadar kizdifyzanur bende 20ye yeni girdim ona izin varda niye bana yok abla demek benimde hakkim
Ekmekle sorunum yok canim istesem hic yemem.bugun basim cok donuyodu yesem iyi gelir diye yani
Spor guzelde naptiiinnn ortakkkkkpasta masta hemde pilavv neyse ilk menun affedim barii
Bilmemde bencezor olur..abim tip okuyo su an 5.sinif birak calismayi cocuk basini kasiycak zaman bulamiyo helede bu sene stajlar basladi gece nobetleri falan..belki yuksek puani olmayan bi tip olsa orasini bilmemde dedim gibi abim derslerden baska biseyle mesgul olamiyo helede lisede o kadar bos zamani vardı özel okul olmasina ragmen tip zorlar bence :)ama sen bilin yinede canim
20 demek kazık kadar olmuşsun demekkk höyttt kendine gel
19da ne lisesi
kurabiye ödül hakkınmıydı ? menün güzel olmuş :)Çoook paylaşım olmuş menüleriniz hafta sonu olmasına rağmen gayet güzel benim menüm ise yine cezalık
Sabah
Peynir zeytin çay yumurta
Ara nescafe Yeşilçay
Öğle 2 kaşık pilav 2 kaşık nohut
Ara ayva
Akşam yağsız karnıyarık 3 kaşık pilav
Kızlarımla kurabiye yaptık maalesef 2 tane yedim
2lt su
Dünkü spor cezamın üzerine Leslie 2 mil
abla uyku ünitelerindeki teknikerlerin çalışma saatlerini biliyormusun ?horlama uyku bozukluğu gibi durumlarla ilgilenen teknikerlerinTıp ve çalışmak bir arada zor gider.
hangi bölümü istiyorsun canım :)@yeos çok teşekkür ederim :) sınavı ihmal etmek mi asla!! hayatımın hatası olur farkındayım siz hiç merak etmeyin düzenli olarak çalışıyorum özellikle geceleri daha verimli oluyor
hiç bir sorun yok istediğini söyle :)fyzanur yazmaya fırsatım olmadı ne yazık ki Canısı ben çoğunlukla herkes benden büyük diye abla desem daha doğru olur diye düşünmüştüm bilememişim kızdırdıysam kusura bakma nolur
elime düşme sen ki düşmen yakın gibi bir hias var içimde
güzel her şey :)Hepinize iyi geceler kizlar
Sanırım herkes uyudu.
Ben menümü yazayım yinede unutmadan
KahvaltıM;
2 dilim ekmek,
bir yumurta
Zeytin
Peynir
Turp
3 catal reçel
3 catal kaymak
10 badem
Ara; sadeTürk kahvesi
Aksam;
1 kase çorba
1tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
Yogurt
Salata
Ara (ödül)
1 dilim pasta
1 küçük dilim börek
2 kurabiye
Az meyve(doğum gününde yediklerim)
Spor;11 bin adım yürüdüm
40 dakika evde egzersiz
Su;2 litre
Dahlia_
aramıza hoş geldin canım :)Merhaba ben yeniyim ne yapmam lazim tam bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Kullanıcı Adı : Eminekendir
İsim (İsteğe Bağlı ): Emine
Yaşınız : 17
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Mersin
Boyunuz : 1.72
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 3 ay once tartiya cıkıp hic görmediğim bir rakami gormemle kilo aldigimi anladim.Cok şaşırmıştım. 8 kilo verdim ama 5 kilosunu yine aldım.Bir suru diyet denedim al ver al ver psikolojimi mahvettim takinti haline getirdim hastalik oldu artik kendimden nefret etmeye basladim her yemek yememde kendi suclamaktan sıkıldım tek başıma kilo vermek istemiyorum . Bu grup bana iyi gelecek inşallah.
Sağlığım icin ideal kiloda degilim ve hoş durmuyor fiziğimin güzel olmasını istiyorum her genç kız gibi aynaya baktigimda kendimi beğenmek istiyorum.
Gunaydiin
86.1 dim canım cuma günü bi daha tartilmadim:)CanımPapillon_ kilon kaç rakibemsinde
Hehehe canım biz iyi bir üçlü olduk bence her hafta yarışalım böyle:)
D damlalar verdi canım ben cezamarazıydım:)
Kiz bana niye diş biledinYani bence öyle mesela ben bir hırs yapmışPapillon_ a diş bilemiştim tabi herkes nasıl isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?