10 yaş büyük kişiye ismiyle mi hitap ediyosunuz ya da 20
Hoşgeldin canım sağlıklı bir şekilde veririz kiloları dert etme.Kullanıcı Adı : Eminekendir
İsim (İsteğe Bağlı ): Emine
Yaşınız : 17
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Mersin
Boyunuz : 1.72
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 3 ay once tartiya cıkıp hic görmediğim bir rakami gormemle kilo aldigimi anladim.Cok şaşırmıştım. 8 kilo verdim ama 5 kilosunu yine aldım.Bir suru diyet denedim al ver al ver psikolojimi mahvettim takinti haline getirdim hastalik oldu artik kendimden nefret etmeye basladim her yemek yememde kendi suclamaktan sıkıldım tek başıma kilo vermek istemiyorum . Bu grup bana iyi gelecek inşallah.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlığım icin ideal kiloda degilim ve hoş durmuyor fiziğimin güzel olmasını istiyorum her genç kız gibi aynaya baktigimda kendimi beğenmek istiyorum.
Mutlu pazarlar kizlar
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz .en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah
Mutlu pazarlar kizlar
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz .en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah
Sabahtan beri ne yemek yapsam diye düşünüyorum kizlaaaar
Bir fikri olan var mı
mantar yemeği olabilir,ıspanak olabilir ,mercimek çorbası olabilir belkiSabahtan beri ne yemek yapsam diye düşünüyorum kizlaaaar
Bir fikri olan var mı
oda güzelmiş bende fırında patatesli tavuğa bayılırım :)Canım fırında tavuk çekiyor o yüzden aklıma ilk o geldi :))
Ayy niye söylemedin varya ne ayıp yaaSenin canın sağolsun..
Anladım ben ama zaten iyi kafan karışık o yüzden birşey demedim :)
Feyza sağolsun halletti :)
Canım fırında tavuk çekiyor o yüzden aklıma ilk o geldi :))
İyi fikir kızlar. Teşekkürlermantar yemeği olabilir,ıspanak olabilir ,mercimek çorbası olabilir belki
Buzluktan tavuk çıkardımSabahtan beri ne yemek yapsam diye düşünüyorum kizlaaaar
Bir fikri olan var mı
Bende çıkarsaydım olur du aslında. Ama geç oldu artık buzu çözülmez. En iyisi onu yarın yapayimBuzluktan tavuk çıkardım
Hahaha gördüm canım ya biz ayrılamayız artık :) Haftasonu ya pek uğrayamadım bebiş fırsat vermiyor :)Nerdesin sennn ??
Senin rakiplerin dün burda beni idam ediyordu neredeyse sizi ayırdım diye, sen de yoksunn
Korkudan birleştirdim tekrar sizi
oda güzelmiş bende fırında patatesli tavuğa bayılırım :)
niye ,kızartma mı diyoruz normal patates yağsız ,doğrayıp atıyosun yanınaNe patates miiiiYok patates yokkk
Ayy niye söylemedin varya ne ayıp yaakusura bakma
hehheehAyy niye söylemedin varya ne ayıp yaakusura bakma
niye ,kızartma mı diyoruz normal patates yağsız ,doğrayıp atıyosun yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?