Oyle canimm.....ins.dedigin gibi olur:)Regldense üzelme, haftaya daha çok gider.
Oyle canimm.....ins.dedigin gibi olur:)
İnşallah cnmCarsambayi yazdim canim ama sali gunu yogundum unutmus olabilirim :/
Hosgeldin canim bende 20 yasinda 162 boy 66.5 kiloyum ins.beraber vericez kilolari
Hoşbulduk inşallahTekrar hoşgeldin ben Gonca 40 yaşıma 2 gün var. 167 boyum 69.5 kiloyum.beraber sağlıklı bir şekilde veririz kiloları inşallah.
İki hafta deneme süresi var en az duruma göre uzayabilir. Hergün menü spor ve içtiğimiz su miktarını paylaşıp diğer arkadaşlara yorum yapıyoruz.
HoşbuldukinşallahHoşgeldin canım aramıza :)
En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah..
kilo alan ya da sabit olan kimseyi göremedim ,gözden kaçırdığım yoksa hepinizi tebrik ederim kızlar . özellikleEminekendir seni tebrik ederim grupta en fazla kilo veren sensin sanırım
@marlin18 100 gr da önemli canım ,üzülme sen
ooo harika vermissin canım :)
Teşekkür ederimm :))Tebrik ederim canlar :)
Üzülme canım.. Takıldığı zamanlar olacak elbet..
Şok sakın yapma, emziriyorsun bir de..
Dahlia_ abla ben evimde değilim iki gündür bugünde farklı bir tartıyla tartıldım onu da belirtmem gerekiyor mu
Tmm canim ins.yapmaya caliscam:))bu hafta sen yendin beni ortakYeşilçay ve de 2-3 gün maydanoz suyu iç ödemini atarsın..
Bir de suyunu artır biraz..
Aleykum selam :)
Çok şükür iyi diyelim iyi olalım :)
Nasıl istersen ama değiştirmek istiyorsan şimdiden haber vermen gerek, çünkü hedefi yukarı çektiğin için 1-2 kilo kala yapamayız bunu..[/QUOT
Merak etme alışırsın spora burda.Hoşbulduk inşallah
Ben spor yapamıyorum 2çocuk var genelde ayaktayım ama olur mu acaba
Başlangıç: 66.0
Bugün: 65.7
Tebrikler kızlar
Karar senin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?