Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağol hala kötü ya bugün 5 gündür kullanıyoruz ama hala çok kusuyorben ayrı dökülüyorum o ayrı.bu doğumun kışa gelmesi çokk ktü oldu yaa Abla

Evet

İyi akşamlar kızlar: bugünkü menüm
Sabah: yumurta
Zeytin
Ceviz
Peynir
1 dilim ekmek
Öğle: yarım kase çorba
2 yemek kaşığı bulgur pilav
Akşam: ödül
Yoğurt
Ödül
Su:2 lt
Spor: 40 dk yürüyüş
Leslie 1 mile
Gündüz az yiyince akşam çok kan şekerim düştü çok çabaladım ama neyse telafi edicem inşallah. Teşekkürler

Hayır.
Bugün evdeydim. Tartılınca fotosunu çektim foruma eklerim diye. İçime doğmuş demekki... Ama unuttum yüklemedim şimdi yüklyim.
Cuma çalıştığım Zaman'lar 7 de evden çıkıyorum ki o saatte hava tam aydınlanmamış oluyo ben de odanın ışığını açmıyorum Bebek uyanmasın diye. Dolayısıyla fotosunu o Zaman'lar çekemem. Bu sebeple hayır diyorum.

Eklentiler

• image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar kural olarak düşündüğümüz bir madde için oylama yapalım diye karar verdik.
Cuma günü tartı bildirimini fotoğraflı yapalimmi. Herkes mesajı alintilayip cevabını belirtsin lütfen.
Karar oy cokluguna göre verilecektir.

Papillon Evet / Hayır

Yawrukush Evet / Hayır
isimsiz965 Evet / Hayır
sunal Evet

Elizan-seyma Evet / Hayır
yeos Hayır
marlin18 Evet / Hayır
Kyohei14 Evet
Saadetim33 Evet
fyzanur Evet / Hayır

eda sofi Evet / Hayır
AKovser Evet / Hayır
asya_01 Evet / Hayır
gogo2405 Evet
zelis90 Evet / Hayır
Damlalar Evet
aseeel Evet / Hayır
LaMiaVita Evet / Hayır

Eminekendir Evet / Hayır

Canım flaşlı çekerek yada tartiyi başka odaya koyarak cozebilirsin bu sorunu. Ama Hayır olarak ekledim oyunu.

Evet

Evet. Ama bazen foto atmak sorun oluyor

Bugünkü menüm
SABAH
Yeşil cay bir fincan
2dilim kepek ekmek
Ceviz,zeytin
Beyaz peynir
Marul maydanoz krmzı biber
ARA
1Fincan kahve 2 kayısı
AKŞAM
1Kase corba,6kaşk ıspanak
Yeşillkli salata 1dilim kepek ekmek
21.de yogrt limonlu pul biberli kück kàse
Gün boyu 2.5lt su içtm lesli 3mill tamamlandı 15 dk kol hareketleri

Menümü paylaşıyım,
Sabah 1,5 yumurta 2kk beyaz peynir biraz bal 7-8zeytin 3 dilim ekmek
Ara yarım armut 1 ceviz
Öğle; yoğurtlu brokoli salata
Akşam yemeğim yoktu. 2kk beyaz peynir, biraz bal tereyağ 5zeytin 6-7 dilim fırında elma dilimi patates çok az yağlı

Su 1,5 lt kadar
Spor bütün gün temizlik yaptım baya da terledim onu saysak olur mu olmazsa mekik çekicim yatmadan

:)eksikler çok bakalım sonuç ne olur:)

Tartı görüntüsü paylaşmak şahsımca beni kaçamaklar konusunda frenler diye düşünüyorum.. Çoğunluk hayır derse bile ben sizlerle sonuçları paylaşmayı düşünüyorum.. artı ve eksi olabilir ama önemli olan istikrarlı olmak...Bu grup zaten beni fazlasıyla motive ediyor.. teşekkür ederim başta gogo2405 ,@AKovser , Yawrukush , fyzanur ve tüm katılımcı arkadaşlara

Daha ne olsun ayselcim. Çok güzel Öğle yememişsin ama sabahı geç yediğindendir diye tahmin ediyorum

abla ben hayır diyeceğim kusura bakma benim evde net çok zor çekiyor zaten telden bağlanıyorum siteye bazen bi yazıyı bile paylaşmaya zorlaniyorum o yüzden fotoyu yüklemek benim için çok sıkıntılı olur

Son düzenleme:

gizli ödüller :)

güzel olmuş menü spor ve su üçüde güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…