Canım benimde iki çocuğum var büyüğüm okula gidiyo küçüğüm çok hareketli içinden çıkamadığım durumlar çok oluyo ama zaman bi şekilde geçiyor Allah yardımcımız olsunSelamlar herkese,
Cok zor bir hafta sonu gecirdim, defalarca takima geldim ama hicbir sey yazamadan sadece begenip ciktim.
Hatta 2 kez buraya yazma tesebbusunde bulundum ama yarim kaldi yollayamadim bile..
2 cocukla zaman nasil geciyor, hicbir sey nasil yetismiyor artik saskinliktan kendimi akintiya biraktim..
Cook zorlaniyorum ama Allah buyuk..
Esim persembe, cuma, cumartesi sehirdisina gidecek is gorusmesine, nasil her seyin ustesinden gelecegim bilmiyorum
Cunku resmen aksamlari iple cekiyorum, esim gelsede en azindan cocuklari paylassak diye..
Birde cumartesi gunu Akinin okulunun festivali var, sabahtan aksama kadar.
Akin mutlaka gidecek ama nasil festival yerinde 2 cocuga sahip cikacagim bilmem..
Bir arkadasimada bilet aldim festival icin yardim edecek sagolsun..
Kucugum hafta sonundan beri cok kotu..
Kolikten hep huysuz
Masajlar yapiyorum, cok kotu oldugunda hep kucagimda ,yemegi bile o kucagimdayken yapiyorum, dualar okuyorum ama hala duzelemedi kuzum..
Dun 11de uyudular gece ve ben oturdugum yerde uyudum, esim koltuktan kaldirdi , halim icler acisi...
Takima ugrayamiyorum zamansizliktan
Yarin 4 arkadas bebek gormeye gelecek sabah 11de.
Simdi Akini okula biraktim misafir hazirligi yapacagim.
Diyetime tam gaz devam ediyorum, hatta dun tartildim 64.1 kilo bildirimim.
1-2 hafta beni idare edin ne olur kizlar, duzenimi oturtabilirsem daha sIk ugrayacagim.
Hepiniz insallah iyisinizdir, opuyorum..
Pilava gelll :))) ceza yolda ben lite cola sen pilavBugün menüm
Sabah
Peynirli omlet
Zeytin
Domates
2 dilim ekmek
Öğlen
Elma
Mandalina
Azıcık kuru üzüm
Akşam
1 tabak nohut yemeği
7yk pilav
Yoğurt
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş ve 5000 adım
Ah canım yaa Allah kolaylık versin. Istediğin kadar izinli ol cuma gelmeyi unutma.Selamlar herkese,
Cok zor bir hafta sonu gecirdim, defalarca takima geldim ama hicbir sey yazamadan sadece begenip ciktim.
Hatta 2 kez buraya yazma tesebbusunde bulundum ama yarim kaldi yollayamadim bile..
2 cocukla zaman nasil geciyor, hicbir sey nasil yetismiyor artik saskinliktan kendimi akintiya biraktim..
Esim persembe, cuma, cumartesi sehirdisina gidecek is gorusmesine, nasil her seyin ustesinden gelecegim bilmiyorum
Cunku resmen aksamlari iple cekiyorum, esim gelsede en azindan cocuklari paylassak diye..
Akin mutlaka gidecek ama nasil festival yerinde 2 cocuga sahip cikacagim bilmem..
Kolikten hep huysuz
Masajlar yapiyorum, cok kotu oldugunda hep kucagimda ,yemegi bile o kucagimdayken yapiyorum, dualar okuyorum ama hala duzelemedi kuzum..
Dun 11de uyudular gece ve ben oturdugum yerde uyudum, esim koltuktan kaldirdi , halim icler acisi...
1-2 hafta beni idare edin ne olur kizlar, duzenimi oturtabilirsem daha sIk ugrayacagim.
Allah yardımcın olsun canım ben 3 çocuklu biri olarak neler yaşadığını anlayabiliyorum rabbim onlara sağlık sıhhat versinde hep yanımızda olsunlarSelamlar herkese,
Kolikten hep huysuz
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| ÖDÜL | - | - | - | |||
| ÖDÜL | - | 150 DK | - | - | - | |
S sunal | ÖDÜL | - | - | - | |||
E Elizan-seyma | ÖDÜL | - | 100 İA | - | - | - | |
| ÖDÜL 100 JJ | 100 DK | - | - | - | ||
| ÖDÜL | - | - | - | - | - | - |
M Mitsuomi | ÖDÜL | 100 JJ | 150 İA | - | - | - | - |
| - | - | - | - | - | - | |
D damlalar | - | - | - | - | - | - | |
Z zelis90 | - | ÖDÜL 100 İA | - | - | - | - | - |
L LaMiaVita | ÖDÜL | 50 S | - | - | - | ||
A aseeel | - | - | - | ||||
T tahataprens1990 | ÖDÜL 100 DK | - | - | - | |||
| - | ÖDÜL | - | - | - | - | |
@Saadetim33 | - | - | 10 dk y. | - | - | - |
Ahhh o insülin direnci yok muuu! İlaç kullandın mı canım ben ilaç kullandığım zaman çok rahatlıkla kilo verdim. Emzirdiğim için şu an kullanamıyorum çok yavaş kilo veriyorum o yüzden
Geçmiş olsun canım migren falan mı var?
Geçmiş olsun canım, bebeklerde sık görülüyor reflü inşallah zamanla geçecek üzülme kendi oturmaya başladığında hemen azalmaya başlıyor.
PırasaHiç sevmediğim sanırım tek sebze
Migren çok zor valla rabbim yardımcın olsun.bazen benim ağrıyınca başımı duvara vurasım geliyor
Selamlar herkese,
Kolikten hep huysuz
50 mekik tamamdırTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
- Paylaşılmayan her menünün YARIM SAAT egzersiz cezası olacaktır...
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMA - CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe isimsiz965 ÖDÜL - - - Papillon_ ÖDÜL - 150 DK - - - S sunal ÖDÜL 15 dk y. - - - E Elizan-seyma ÖDÜL - 100 İA - - - yeos 50 MÖDÜL 100 JJ 100 DK 10 dk y. - - - marlin18 ÖDÜL - - - - - - M Mitsuomi ÖDÜL 100 JJ 150 İA - - - - Yawrukush - - - - - - D damlalar - - - 50 M - - - Z zelis90 - ÖDÜL 100 İA - - - - - L LaMiaVita ÖDÜL 50 S - - - A aseeel - - - T tahataprens1990 ÖDÜL 100 DK - - - Eminekendir - ÖDÜL - - - - @Saadetim33 - - 10 dk y. - - -
[TR]
[/TR]
Cok gecmis olsun canim özlüyoruz seni :))Canlar, kusura bakmayın yetişemiyorum hiç bir şeye
5-10 dakika durup çıkmak zorunda kalıyorum..
Başım fırsat vermiyor.. 1-2 güne geçer inşaAllah..
Çok geçmiş olsun diğer kaptan yardımcısı bizi terketmeseydi iyiydiCanlar, kusura bakmayın yetişemiyorum hiç bir şeye
5-10 dakika durup çıkmak zorunda kalıyorum..
Başım fırsat vermiyor.. 1-2 güne geçer inşaAllah..
50 mekik tamamdır
Cok gecmis olsun canim özlüyoruz seni :))
Çok geçmiş olsun diğer kaptan yardımcısı bizi terketmeseydi iyiydi
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
- Paylaşılmayan her menünün YARIM SAAT egzersiz cezası olacaktır...
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMA - CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe isimsiz965 ÖDÜL - - - Papillon_ ÖDÜL - 150 DK - - - S sunal ÖDÜL 15 dk y. - - - E Elizan-seyma ÖDÜL - 100 İA - - - yeos 50 MÖDÜL 100 JJ 100 DK 10 dk y. - - - marlin18 ÖDÜL - - - - - - M Mitsuomi ÖDÜL 100 JJ 150 İA - - - - Yawrukush - - - - - - D damlalar - - - 50 M - - - Z zelis90 - ÖDÜL 100 İA - - - - - L LaMiaVita ÖDÜL 50 S - - - A aseeel - - - T tahataprens1990 ÖDÜL 100 DK - - - Eminekendir - ÖDÜL - - - - @Saadetim33 - - 10 dk y. - - -
[TR]
[/TR]
Fatime abla ben niçin 50 S cezası aldım öğrenme şansım var mı
Geçmiş olsun canım en sevdiğim yarın bol bol zıplıycaz :)))*** YARIŞMA ***
Canlar yarın zıplama yarışması yapalım..
İp atlar gibi ama ipsiz olduğumuz yerde zıplayacağız..
Akşam kaç kere zıpladığınızı beni etiketleyerk yazınız..
Kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?