Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

E Elizan-seyma mesaj sayini yazdinmi göremedim.
bende onu dedim zaten ablacım bu hafta mazur görürmüsünüz diye dün saymaya çalıştım ama yapamadım bundan sonra nor edicem mesajları :)

Bugün menüm
Sabah
Çorba
Omlet
2 dilim ekmek
Öğlen
Sandiviç
3 kare çikolata (ödülüm)
Akşam
Adana
Bol salata
Soda
Su 2 litre
Spor 4000 adım
Gayet güzel menü canım :)
egzersize gel :)) menüde güzel :)

Yalnız olmak çok zor ozgem elimizden tutan olsa hiç sıkıntı olmaz.bizim ki de öyle agliyor du tele fon makinasi sesi indirdim o sakinlestiriyor özge dene bir.bende senin gibiyim geçen kv öyle boş boş konustuki resmen ağlama krizine girdim eşim yüzüme soğuk su carpa carpa kendime getirdi lohusa depresyon u galiba ama zaman la daha duzelecek çocuklar da

Kızlar menümü yazıyım diycem ama sabah da akşam da çay kahvaltı yaptım.

Sabah 3dilim ekmek 1,5 yumurta 1kk bpeynir 8 zeytin biraz bal tereyağ

Öğle patlamış mısır bir küçük tencere
Akşam; sabahkinin aynısı
Su 2lt ye tamamlıycam inş

Spor olsun diye az da olsa 10-15 dk dans ettim

Canım not etmene gerek yok kendi profil fotoğrafına tıkla profiline girip mesajlar sekmesinden sayabilirsin hadi bi dene.

patlamış mısır ödülün heralde :)

Güzel olmuş canım :)

Grup eşleşmesi sonucu belli mi bide bugünlk yapacagmz hareket varmydı

Yok canım, daha yeni geldim birazdan yazacağım :)
Hareketleri kötüyüm takip edemiyorum diye paylaşmadım canım, haftasonu herkes yoğun oluyor, o yüzden bir dahaki hareket pazartesiye kaldı :)

Ablam çok az yemişsin...

Bugün menüm
Sabah
Çorba
Omlet
2 dilim ekmek
Öğlen
Sandiviç
3 kare çikolata (ödülüm)
Akşam
Adana
Bol salata
Soda
Su 2 litre
Spor 4000 adım

Güzel olmuş canım, ödülün az ama:)

Aleykum selam canım :)
Afiyet olsun güzel menü :)

Ben mi yanlış görüyorummmm

Yok canım doğru :)
Ama kilo aldığımı sanmıyorum, rahatsızdım ya aşırı ödemim de oldu kaç gündür geçmedi..
Yeşilçayın dibine vurayım 2 gün kendime gelirim :) Esas kiloyu pazartesi görcem inşaAllah :)

Dahlia_ teşekkür ederim fatime abla :) tamam abla dikkat ederim bir dahakine :)

Rica ederim canım :)
Ya kuzuu etiket yapmak yerine cevap yazmak istediğin mesajı cevaplayıp yazsannn :)
Böyle çünkü bazen neye cevap yazdığını bilmiyorum :)

yeos ve L LaMiaVita mesaj sayınız 30 un altında olduğu için E Elizan-seyma msj sayini bildirmedigin için günlük sporunuza ek olarak 15 dk yürüyüş yada istediğiniz herhangi bir hareketten (squat ,jamping jack,zıplama,ip atlama,mekik Vs.) 50 tane bir hafta boyunca hergün cezanız kızlar.
isimsiz965 ve T tahataprens1990 kilo bildirimi fotografsiz olduğu için yine aynı şekilde yukarıdaki cezalardan dilediginizi seciniz. isimsiz965 bu haftalık mazeret bildirdi ama T tahataprens1990 kurallar konusunda muafiyet yok kuzum telefonunla ilgili sorunu cozebilirsin umarım. Kurallara uymadigin sürece listeye girmek için olan deneme süresi uzayacak.
Kurallar konusunda bu hafta ilk olduğu için cezaları hafif tuttum.

sağol canım :)

Bugünkü menüm

Öğlen
3 dilim pizza ((((çay bardağıyla kola))))))

Akşam
1 kase çorba
1 tabak nohut
Salata

2 lt su
10000 adım yürüyüş
30 squat, 50 mekik, 100 İA

Amanınn kolaaaa
Hiç itiraz yok haftasonu suyu 3 litre içeceksinnn..
Pizza ödülün ama kola çok kötüü, suyu çok içmen lazımm..

tamam abla bir hafta boyunca her gün 50 tane zıplama yapacağım ben sanırım ben her hafta bu fotoğraf yüzünden ceza alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…