- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Geç olsun güç olmasın diyerek herkese iyi hafta sonları az kaçamaklı olur inşallah:)
Bugünkü menüm
SABAH ÖĞLE
1Fincan ıhlamur limonlu ,ballı
Melemen miktarı 4 kaşk falan
Zeytin,beyaz peynir,ceviz
2dln kepekbekmek
AKSAM
4Kaşık nohut yemeği
Karşk salata
9da 1kase yoğurt limonlu pul biberli
2lt su ictim,3 fincan karşk bitki çayı,jilian,5dk ip atlama
Bu haftaki rakibem ben kazanırm diyorum:) gaza getiriyom kendimi:)İyi geceler :) amin insAllah
Bugünkü menüm
Öğlen
Menemen, 1dilim ekmek
1bardak şkrsz çay, peynir, reçel
*portakal suyu
Akşam
1kase çorba
Balık, salata
3 lt su
50 mekik, 5000 adım yürüyüş
Slim in 6
Suyu düzenli kararnda icince doyuyorum ackmıyorum ödülleride yemiyorum ki yersem gerisi gelir biliyorum ilk hafta bir lahmacun kaçamağm vardı sonrası yapmadmDoydun mu canım ?
Az yemişsin..
Aslında öğünlerimizi foto cekip yollasak yazmadan daha kolay olur:)Eki Görüntüle 1952383 Nasıl olmuş
Çok güzel olmuş bu aradaAslında öğünlerimizi foto cekip yollasak yazmadan daha kolay olur:)
Suyu düzenli kararnda icince doyuyorum ackmıyorum ödülleride yemiyorum ki yersem gerisi gelir biliyorum ilk hafta bir lahmacun kaçamağm vardı sonrası yapmadm
Geçen sene bu şekil 88lerden 69u gördm 6 ayda diyetsyen eşliğnde sonra braktm hoop geri koruyamadm burada inşallah bu sene olur diyorum ayda 5kiloadan 6ayda 30 ama ilk aylarda verdiğm gibi olmuyo yavaşlyoAnlıyorum canım..
Kendini en iyi sen biliyorsun, tutamam kendimi diyorsan hiç yeme :)
Geçen sene bu şekil 88lerden 69u gördm 6 ayda diyetsyen eşliğnde sonra braktm hoop geri koruyamadm burada inşallah bu sene olur diyorum ayda 5kiloadan 6ayda 30 ama ilk aylarda verdiğm gibi olmuyo yavaşlyo
İnşallah burası çok farklı sonuçlarda farklı olur eskiler gibi olmaz daha fazla motive olusyosun :)Her zaman aynı kiloyu veremeyebilirsin, hatta yavaşlıyor bir süre sonra..
Hele ideal kilona yaklaştıkca daha zor oluyor ama pes etmezsen elbet isteğine ulaşırsın canım :)
GörceezzzKesin diyorsun yaniii
İnşallah burası çok farklı sonuçlarda farklı olur eskiler gibi olmaz daha fazla motive olusyosun :)
Beraber çıkınca yola insan çok mutlu oluyor. Ama tek başına ise aklın hep kalır
Çok şükür, birşey olmasın da..
İyiyim canım ben de, sorma ya uyku bırakmadı vallahi..
En azından yol bitti otelde şu an, yol kadar canımı sıkan başka birşey yok herhalde..
Teşekküredrim dürtülmeye ihtiyacm var:)tabi ki bende sizlere elimden geldiğnceOlur inşaAllah canım :)
Sen bırakmadıkca burdan seni bırakmayız :))
Beraber çıkınca yola insan çok mutlu oluyor. Ama tek başına ise aklın hep kalırgözün Aydın kuzum en azından rahat uyursun
Teşekküredrim dürtülmeye ihtiyacm var:)tabi ki bende sizlere elimden geldiğnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?