Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm
SABAH ÖĞLE
1Fincan ıhlamur limonlu ,ballı
Melemen miktarı 4 kaşk falan
Zeytin,beyaz peynir,ceviz
2dln kepekbekmek
AKSAM
4Kaşık nohut yemeği
Karşk salata
9da 1kase yoğurt limonlu pul biberli
2lt su ictim,3 fincan karşk bitki çayı,jilian,5dk ip atlama

Doydun mu canım ?
Az yemişsin..

Anlıyorum canım..
Kendini en iyi sen biliyorsun, tutamam kendimi diyorsan hiç yeme :)
Geçen sene bu şekil 88lerden 69u gördm 6 ayda diyetsyen eşliğnde sonra braktm hoop geri koruyamadm burada inşallah bu sene olur diyorum ayda 5kiloadan 6ayda 30 ama ilk aylarda verdiğm gibi olmuyo yavaşlyo

Geçen sene bu şekil 88lerden 69u gördm 6 ayda diyetsyen eşliğnde sonra braktm hoop geri koruyamadm burada inşallah bu sene olur diyorum ayda 5kiloadan 6ayda 30 ama ilk aylarda verdiğm gibi olmuyo yavaşlyo

Her zaman aynı kiloyu veremeyebilirsin, hatta yavaşlıyor bir süre sonra..
Hele ideal kilona yaklaştıkca daha zor oluyor ama pes etmezsen elbet isteğine ulaşırsın canım :)

Çok şükür, birşey olmasın da..
İyiyim canım ben de, sorma ya uyku bırakmadı vallahi..
En azından yol bitti otelde şu an, yol kadar canımı sıkan başka birşey yok herhalde..
Beraber çıkınca yola insan çok mutlu oluyor. Ama tek başına ise aklın hep kalır gözün Aydın kuzum en azından rahat uyursun

Beraber çıkınca yola insan çok mutlu oluyor. Ama tek başına ise aklın hep kalır gözün Aydın kuzum en azından rahat uyursun

Aynen kuzum ya.. Sabah erkenden çıktılar yola daha 2 saat önce otele vardılar.. Yol da bayağı uzunmuş..
Haber alamadıkca ne hale geldim Allah biliyor..
Çok sağol canım, 2 gün rahatım sonra yine yolda olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…