- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Sağlık meslek lisesi mezunuyum abla KPSS den 86 aldım atama bekliyorum bu süre zarfında da üniversite sınavına hazırlanıyorum :)
Çok mantıklıEki Görüntüle 1952386
Buda beeendeeeeeeennn :))
Istersen yapabilirsin canım.Aslında öğünlerimizi foto cekip yollasak yazmadan daha kolay olur:)
Diyet diye düşünme canım sağlıklı beslenme olarak düşün ömür boyu devam edebileceğin şekilde düşün. Bazı diyetisyenler ticari düşünüyor sana az yedirecek kısa zamanda kilo vermeni sağlıyor sonra yorulup bırakıyorsun kilolar yoyo gibi geri dönüyor.Geçen sene bu şekil 88lerden 69u gördm 6 ayda diyetsyen eşliğnde sonra braktm hoop geri koruyamadm burada inşallah bu sene olur diyorum ayda 5kiloadan 6ayda 30 ama ilk aylarda verdiğm gibi olmuyo yavaşlyo
Sen bilirsin canım umarım çözersin sorunlarını.Merhaba kizlar cook ozur dilerim ama ben takimdan cikmak istiyorum bazi ozel problemlerimden dolayi ne olur kizmayin oyuncak degil biliyorum .üzgünüm
Ben bu saatte film izliyordum.Takimdakilerde anca uyusun
Kizlaaaaarr kalkin oynicaz kilo vercez
Hoşgeldin canım nasılsın.
Merhabalarrr :))
gogo2405 canıma bi hal hatır sorayım , sizlere de selam vereyim diye girmiştim .
Mesajını görünce yazmadan edemedim .
Samimiyetime binayen okursan ne mutlu bana
Diyette ödül sistemine karşıyım ben .
Tıpkı çocuk yetiştirmede gibi düşün .
Ödevini yaparsan tablet ödül ... yemeğini yersen çikolata ödül ...
Oysa ödevde ...yemekte .. o çocuğun sorumluluğu ...yapması gereken .
Ekstra bi başarı değil ki ödüllendirilsin .
Hele de diyette .
Bence ödül değil ceza vermişsin kendine ... ki bunu sende yazmışsın .
Yarın güzel bir menü uygula . Bu akşamı da unut :)
Selam verip çıkıyordum ben , iyi geceler herkese
Sorun olmaz canım geçmiş olsun kolay gelsinMerhaba kızlar mutlu hafta sonlarıniz olsun insAllah
Benim pek öyle olacak gibi degil oğlum ateşlendi yinebi yandan da annemle ve kardeşimle ilgileniyorum nasıl olacak bilmiyorum...
Dahlia_ gogo2405 eğer yarin girip bildirimde bulunamazsam sorun olur mu çünkü gerçekten şuan öyle bi durum içindeyim ki
Canimm :))
Ahaahha cok güldümadini bile soyleyemedigim
Merhaba kızlar mutlu hafta sonlarıniz olsun insAllah
Benim pek öyle olacak gibi degil oğlum ateşlendi yinebi yandan da annemle ve kardeşimle ilgileniyorum nasıl olacak bilmiyorum...
Dahlia_ gogo2405 eğer yarin girip bildirimde bulunamazsam sorun olur mu çünkü gerçekten şuan öyle bi durum içindeyim ki
Isme gerek yok goruntu yeter sanaGül sen gülll
96 mezunusun dmek ablacim benim dogum senem :) su an calisiyo musunBende sağlık meslek lisesi bitirdim 96 mezunuyum inşallah ataman ve hayallerin gerçekleşir.
Çok mantıklı
Istersen yapabilirsin canım.
Diyet diye düşünme canım sağlıklı beslenme olarak düşün ömür boyu devam edebileceğin şekilde düşün. Bazı diyetisyenler ticari düşünüyor sana az yedirecek kısa zamanda kilo vermeni sağlıyor sonra yorulup bırakıyorsun kilolar yoyo gibi geri dönüyor.
Sen bilirsin canım umarım çözersin sorunlarını.
Ben bu saatte film izliyordum.
Hoşgeldin canım nasılsın.
Sorun olmaz canım geçmiş olsun kolay gelsin
Yok yok demem rahat olabilirsinnnIsme gerek yok goruntu yeter sanasonra bi bakmisim sen diyosun kaneki-ken in diger fotosu daha guzeldi onu profil yap diye asil o zman gulerim
Fatlmem naber esmer guzeliYok yok demem rahat olabilirsinnn
merhabalarrr ben geldim. sorunlarimi cozdumde geldim :) nasilsiniz hanimlar kilolar gittimi ben gene vurdum kendimi yemege kaptanlarim napaysiniz bebeler nasil cocuklar nssil :)
Fatlmem naber esmer guzeli
Çalışıyorum canım 97 de başladım 20.senem96 mezunusun dmek ablacim benim dogum senem :) su an calisiyo musun
Hoşgeldin kuzum yarın sabah tartı bakalım kaç kilo aldın. Birde ilk sayfadan kurallara tekrar bakarmısın biraz değişiklik yaptık.merhabalarrr ben geldim. sorunlarimi cozdumde geldim :) nasilsiniz hanimlar kilolar gittimi ben gene vurdum kendimi yemege kaptanlarim napaysiniz bebeler nasil cocuklar nssil :)
Vaavvv süper hayırlı uğurlu olsunEki Görüntüle 1952727 Yüzüğümde bu :)))
Teşekkür ederim ablacım :)Vaavvv süper hayırlı uğurlu olsun
Hayirli olsun canim cok guzel :)nişan yakinda mi olcakEki Görüntüle 1952727 Yüzüğümde bu :)))
Belirsiz canım yüzüğü istediğim gibi almamı istedi teklif süpriz olcak ama heralde çokta uzak bi tarih olmasa gerek :)Hayirli olsun canim cok guzel :)nişan yakinda mi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?