Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlar mutlu hafta sonlarıniz olsun insAllah

Benim pek öyle olacak gibi degil oğlum ateşlendi yine bi yandan da annemle ve kardeşimle ilgileniyorum nasıl olacak bilmiyorum...

Dahlia_ gogo2405 eğer yarin girip bildirimde bulunamazsam sorun olur mu çünkü gerçekten şuan öyle bi durum içindeyim ki

Sağlık meslek lisesi mezunuyum abla KPSS den 86 aldım atama bekliyorum bu süre zarfında da üniversite sınavına hazırlanıyorum :)
Bende sağlık meslek lisesi bitirdim 96 mezunuyum inşallah ataman ve hayallerin gerçekleşir.
Çok mantıklı
Aslında öğünlerimizi foto cekip yollasak yazmadan daha kolay olur:)
Istersen yapabilirsin canım.
Geçen sene bu şekil 88lerden 69u gördm 6 ayda diyetsyen eşliğnde sonra braktm hoop geri koruyamadm burada inşallah bu sene olur diyorum ayda 5kiloadan 6ayda 30 ama ilk aylarda verdiğm gibi olmuyo yavaşlyo
Diyet diye düşünme canım sağlıklı beslenme olarak düşün ömür boyu devam edebileceğin şekilde düşün. Bazı diyetisyenler ticari düşünüyor sana az yedirecek kısa zamanda kilo vermeni sağlıyor sonra yorulup bırakıyorsun kilolar yoyo gibi geri dönüyor.
Merhaba kizlar cook ozur dilerim ama ben takimdan cikmak istiyorum bazi ozel problemlerimden dolayi ne olur kizmayin oyuncak degil biliyorum .üzgünüm
Sen bilirsin canım umarım çözersin sorunlarını.
Takimdakilerde anca uyusun
Kizlaaaaarr kalkin oynicaz kilo vercez
Ben bu saatte film izliyordum.
Hoşgeldin canım nasılsın.
Sorun olmaz canım geçmiş olsun kolay gelsin

Merhaba canım..
Geçmiş olsun miniğe..
Kolay gelsin, Allah yardımcın olsun..

96 mezunusun dmek ablacim benim dogum senem :) su an calisiyo musun

96 mezunusun dmek ablacim benim dogum senem :) su an calisiyo musun
Çalışıyorum canım 97 de başladım 20.senem
merhabalarrr ben geldim. sorunlarimi cozdumde geldim :) nasilsiniz hanimlar kilolar gittimi ben gene vurdum kendimi yemege kaptanlarim napaysiniz bebeler nasil cocuklar nssil :)
Hoşgeldin kuzum yarın sabah tartı bakalım kaç kilo aldın. Birde ilk sayfadan kurallara tekrar bakarmısın biraz değişiklik yaptık.

S.a kızlar nasılsınız ben çok yoruldum bugün ya erkek arkadaşımla mücevher fuarına gittik yüzük aldık yorulduk baya tatlı tatlı talaşlara giriyorum heralde

Menüm

Sabah yok
Öğlen
1 sahan yumurta
1kk peynir
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

Akşam
5 kaşık pilav
5 kaşık kuru fasulye
Az turşu havuç lahana

Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
+ 15 dk evde egzersiz cezam gogo2405

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…