Eki Görüntüle 1955180
Merabalar:)
Gecen cuma:66.4
Bu cuma:66.2
Giden:-200 gr
Yuzde:0.3
Dahlia_ gogo2405
Hayırlı cumalar:
Geçen hafta kg:82.3
Bu hafta:81.9
Fark:400 gr
günaydın kızlarrrr
kilo vermiş olmanın tarifsiz sevinci içersindeyimmmm
geçen hafta 84,9
bu hafta 84,1
fark 0,8
yüzde 0,94
haftaya hedef 83,6
mesaj sayısı 30+
Eki Görüntüle 1955153
dip not: ilk 2 tartıldığımda 84,6 çıktım. bir daha tartılıyım dedim 84,1. arkasından en az 5 kere farklı zemin dahil tartıldığımda 84,1 çıktı. ben de bunu esas aldım.
Eki Görüntüle 1955156
Günaydın kızlar:)
Gecen cuma : 64.500
Bu cuma : 63.500
Fark : -1 kilo
Fatımam heralde sözümü tuttum hedefi tutturdum yaniDahlia_
Gećen hafta 83.900
Bu hafta 83.00
Fark 900
Yüzde 1.07
Gelecek hafta 82
Msj sayısı 55
Tebrikler kızlar süpersiniz :)Eki Görüntüle 1955180
Dahlia_ gogo2405
Teşekkürler canım kaplumbağa gibi gidiyorum insülin direnci yüzünden ama eksi eksidir buna da şükür :)Tebrik ederim canım :)
Ablacım tebrikler :)
En çok seni merak ediyordum, çok şükür eksidesin :)
Tebrikler canım :)
Tuttun tuttunnnn :) Keşke daha fazla söyleseydik :)))
Tebrik ederim..
Tebrikler kızlar süpersiniz :)
Teşekkürler canım kaplumbağa gibi gidiyorum insülin direnci yüzünden ama eksi eksidir buna da şükür :)
İnşallah canım gidişi olsun dönüşü olmasın :)Hiç öyle düşünme canım, az ama öz gitsin, geri gelmesin yeter kii :)
İnşallah canım gidişi olsun dönüşü olmasın :)
Bu hafta kilom 85.2
Geçen hafta 85.5
Fark 0.3 kg
Yüzde 0.35
Mesaj sayısı 30+
gogo2405 Dahlia_
Eki Görüntüle 1955136 b
Hayırlı cumalar:
Geçen hafta kg:82.3
Bu hafta:81.9
Fark:400 gr
günaydın kızlarrrr
kilo vermiş olmanın tarifsiz sevinci içersindeyimmmm
geçen hafta 84,9
bu hafta 84,1
fark 0,8
yüzde 0,94
haftaya hedef 83,6
mesaj sayısı 30+
Eki Görüntüle 1955153
dip not: ilk 2 tartıldığımda 84,6 çıktım. bir daha tartılıyım dedim 84,1. arkasından en az 5 kere farklı zemin dahil tartıldığımda 84,1 çıktı. ben de bunu esas aldım.
Eki Görüntüle 1955156
Günaydın kızlar:)
Gecen cuma : 64.500
Bu cuma : 63.500
Fark : -1 kilo
Fatımam heralde sözümü tuttum hedefi tutturdum yaniDahlia_
Gećen hafta 83.900
Bu hafta 83.00
Fark 900
Yüzde 1.07
Gelecek hafta 82
Msj sayısı 55
Tebrikler hepinize kızlarEki Görüntüle 1955180
Dahlia_ gogo2405
Daha iyiyim canım, aft için kardeşim eczacı, müthiş bir ilaç verdi oralmedic di galiba adı. Ben eskiden piraldyne falan sürerdim bilirsiniz mutlaka böyle mürekkep gibi birşey :) pek fayda etmezdi iyileşmesine. Ama bu sefer kullandığım ilaç anında uyuşturdu ve daha hızlı iyileştirdi ben çok çekerim bu aftlardan hep çıkar dilimde çok mutlu oldum bu ilacı bulduğuma :)Amin aminnn :)
Sen nasıl oldun, aft geçti mi ?
Pazartesi benim de böyle oldu canım telefondan yükleyemedim hata verdi. Bugün tabletten çekip yolladım o yüzden senin de telefonda sorun var benimki gibi sanırım. Tebrikler bu arada :)Merhaba kızlar uğraşlar sonucu foto yükleyebildim geçen hafta kilom 62 bu hafta 61.6 fark 400 gr
Kızlar resim yuklenmiyor ya hata veriyor hep
Merhaba kızlar uğraşlar sonucu foto yükleyebildim geçen hafta kilom 62 bu hafta 61.6 fark 400 gr
Boyutu büyük mü diyor canım ??
Dosya yükle yazıldığı yerden yüklüyorsun değil mi ?
Daha iyiyim canım, aft için kardeşim eczacı, müthiş bir ilaç verdi oralmedic di galiba adı. Ben eskiden piraldyne falan sürerdim bilirsiniz mutlaka böyle mürekkep gibi birşey :) pek fayda etmezdi iyileşmesine. Ama bu sefer kullandığım ilaç anında uyuşturdu ve daha hızlı iyileştirdi ben çok çekerim bu aftlardan hep çıkar dilimde çok mutlu oldum bu ilacı bulduğuma :)
Pazartesi benim de böyle oldu canım telefondan yükleyemedim hata verdi. Bugün tabletten çekip yolladım o yüzden senin de telefonda sorun var benimki gibi sanırım. Tebrikler bu arada :)
Daha iyiyim canım, aft için kardeşim eczacı, müthiş bir ilaç verdi oralmedic di galiba adı. Ben eskiden piraldyne falan sürerdim bilirsiniz mutlaka böyle mürekkep gibi birşey :) pek fayda etmezdi iyileşmesine. Ama bu sefer kullandığım ilaç anında uyuşturdu ve daha hızlı iyileştirdi ben çok çekerim bu aftlardan hep çıkar dilimde çok mutlu oldum bu ilacı bulduğuma :)
Pazartesi benim de böyle oldu canım telefondan yükleyemedim hata verdi. Bugün tabletten çekip yolladım o yüzden senin de telefonda sorun var benimki gibi sanırım. Tebrikler bu arada :)
Niye böyle oldu kiiicanım resim yeri var ya ordan yüklüyorum resmi de kirptim büyük demiyor yüklüyor açılmıyor
Cevapla yazısının yanında dosya yükle yazıyo ordan yapican canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?