Ablamın telden yaptim yine olmuyor ya
Doğru yaptığına emin misin canım ?
Bir de hangi tarayıcı ile giriyorsun ?
Tarayıcıyı değiştirip de denesen..
bilmiyorum canım ya hani su dağ güneş resmi gibi bi işret var ya ondan yapıyorumablaminkinden google choreme den yaptım benimkindede normal tarayıcıdan yaptım
Canım ben ancak bakabildim çocuklardan fırsat bulup yapıcam birazdan
bilmiyorum canım ya hani su dağ güneş resmi gibi bi işret var ya ondan yapıyorumablaminkinden google choreme den yaptım benimkindede normal tarayıcıdan yaptım
Canım ben ancak bakabildim çocuklardan fırsat bulup yapıcam birazdan
Bu hafta iyi gitmedi regl durumumdan kaynaklı olabilir inşallah haftaya süpet olacağımAnlıyorum canım, sorun değil vakit var zaten, sonuçlar iyi görünüyor bu hafta o yüzden heyecan yaptım sabırsızlanıyorum
Kilo bildirimim
Geçen hafta 65.7
Bugün 65.6
Fark-100gr
Yüzde 0.1
Haftaya çok iyi olacak inşallah
Hedef kilo 64.5
SüperBu hafta iyi gitmedi regl durumumdan kaynaklı olabilir inşallah haftaya süpet olacağım
Bu hafta iyi gitmedi regl durumumdan kaynaklı olabilir inşallah haftaya süpet olacağım
Yok cnm halledemiyorum telefonum yüklemiyo mazur gör beni elimde olsa yapıcam inanOlsunn az az gitsinn :)
Resim işini halledemedin mi canım ?
Yok cnm halledemiyorum telefonum yüklemiyo mazur gör beni elimde olsa yapıcam inan
Aynen canimÇok haklısın canım, acele gidip geri gelmesinden iyidir :)
Hafıza yetersiz fotoğraf yüklenmedi diyo cnmSorun tam olarak ne ?
Hall edilemeyecek hiçbirşey yok çünkü..
Abla dün çarşıda çok aradım tartı bulamadım annemin tayini küçük bir yere çıktığı için bu takım şeyler zor bulunuyor o yüzden sabah sağlık ocağına gittim 64.5 çıktım fotoğraf çekemedim malesef
Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64.5
Fark:300 gr
Yüzde : %0.46
Hafıza yetersiz fotoğraf yüklenmedi diyo cnm
neden abla bir sorun mu varben kendi adıma yapamam abla çünkü evde net yok bilgisayar yok telden giriyorum idare edemem yani... Dahlia_ okudun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?