Valla ben şimdiden pek de ümitlenme diyorum nişanlıma
Çünkü hevesim olmadan hiçbirşey yapamayan biriyim, onu da buna alıştırıyorum
İnşaAllah canımm..
Canlarrrrrrrrr 3. oldukkkkkkkkkkk üçüncüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Ayyy çok mutluyummmmmmmm
Bunu öncelikle üzerimizde çok emeği olan Gonca ablamıza @
Sonra da eski kaptanımıza, uzun zaman derece bekleyenYawrukush a yani Özgeye hediye edelim
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, uzun zaman sonra dereceye girmenin mutluluğu tarifsizzzzz
tembelim demiyoda
Kaptanuuuuuummmmyesinler kaptanligini
Kaptaann kaptaaaniiimmmO diyor ya yetiyorBen de kabul ediyorum
Alışamadım söyleme öylee
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..Gonca,Fatime,Özge.. sayenizde bizde zayıflıyoruzCanlarrrrrrrrr 3. oldukkkkkkkkkkk üçüncüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Ayyy çok mutluyummmmmmmm
Bunu öncelikle üzerimizde çok emeği olan Gonca ablamıza @gogo2405
Sonra da eski kaptanımıza, uzun zaman derece bekleyenYawrukush a yani Özgeye hediye edelim
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, uzun zaman sonra dereceye girmenin mutluluğu tarifsizzzzz
Anladım canım, bulursun elbet..
Tebrikler bu arada :)
ellerine saglik odulun el yapimi ohh miss:)Iyi aksamlar kizlar menum:)
Sabah
1 dilim ekmek
Kk peynir 5 zeytin cay
Ogle yok
Aksam
Ödül:
1 hamburger (kendim yaptim ekmegini falan tamamini) 4 patates kizartmasi 3 bardak ayran
Su 2lt
Spor yürüyüşDahlia_ Eki Görüntüle 1955357
Ama fotodaki patatesin3te 1ini yedim
Gonca ablam emeklerine saglik, Fatimem hayirli olsun gulum...Arkadaşlar biz konuştuk Fatimem le artık kaptan olarakDahlia_ fatime devam edecek ama doğal olarak yardimciya ihtiyacı olacak. Lütfen aranızdan bir yada iki kişi belirleyip yardımcısı olun. Takım düzene oturdu zaten herkes sorumlulugunun bilincinde elbette fakat liste yapmak ve menüleri takip etmek için yardıma ihtiyacı var. Gözüm arkada değil eminim gönüllü kişiler çıkacak aranızdan.
Kendinize iyi davranın hakkınızı helal edin görüşmek üzere öpüyorum hepinizi benim varsa eğer hakkım helal olsun diyetcanlarim.
Allah razi olsun gulum armaganin beni cok duygulandirdi, tum takim arkadaslarima yurekten tebrikler:)Canlarrrrrrrrr 3. oldukkkkkkkkkkk üçüncüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Ayyy çok mutluyummmmmmmm
Bunu öncelikle üzerimizde çok emeği olan Gonca ablamıza @gogo2405
Tesekkur ederiz kaptanim :)
Üçüncülüğünüzü tebrik ediyorum 4. takım
Allah guc kuvvet versin Hazalim..Yawrukush iyiyim özgem çok şükür. İşler yoğun tabi sabah ev öğlen okul yoruluyorum azıcık şükür her halimize
benim bir faydam olmuyor gulum eksik olma...Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..Gonca,Fatime,Özge.. sayenizde bizde zayıflıyoruz
gunaydin canim :)Günaydın güzeller
cok guzel olmus kuzum:)Dünkü menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Menemen
2 dilim ekmek
Peynir
Öğlen
1 kuru incir
2 ceviz
Akşam
Bulgur
Salata
Balık
Su 2 litre
Spor 6000 adım
Günaydınlar haftasonumuz güzel gecer yine eksilerde olarak:)Gunaydin takimdaslarim, hafta sonunuz mutlu ve enerjik gecsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?