Iyi aksamlar kizlar menum:)
Sabah
1 dilim ekmek
Kk peynir 5 zeytin cay
Ogle yok
Aksam
Ödül:
1 hamburger (kendim yaptim ekmegini falan tamamini) 4 patates kizartmasi 3 bardak ayran
Su 2lt
Spor yürüyüşDahlia_ Eki Görüntüle 1955357
Ama fotodaki patatesin3te 1ini yedim
Merhaba kızlar
Sabah
2 dilim ekmek
1 kup helva
Yarım kk peynir
Ogle
5 kaşık pilav
4 kaşık turlu yemek
Yarim kase yoğurt
Ödül
1 tane gofret
Su : 2 lt ve 1 bardak form cay
Egzersiz 150 tane bacak ve karin egzersizi
2000 adim ve cezam olan 50 zıplama
Dahlia_
Sagol canim:))bende disardan hic yemem icine ne giriyo belli degil pizza falanda hep evde yapiyoruz cocuklarada gonul rahatlığıyla yediriyoruz. :) mutlaka dene canım cok seviceksin eminimVayyy normalde hamburgeri hiç sevmem, dışarda alıp yiyeceğim en son şeydir herhalde :)
Ama ev yapımı olunca canım çekmedi değilllBir ara deneyeyim, ellerine sağlık canım..
S.a kızlar
Menüm
Sabah
2 çatal peynir
1 zeytin
2 yumurtalı sucuklu omlet
2 b. Çay
2 dilim kepekli ekmek
Ara
2 tane çikolatalı cokepop ödül
Öğlen
4 tane fındık pide
Salata
Öğleni 4 gibi yedim açıkmadım oyüzden akşam yemedim suyumu bitki çayımı içerim sadece
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Cezalarımıda yapıcam canımDahlia_
Sagol canim:))bende disardan hic yemem icine ne giriyo belli degil pizza falanda hep evde yapiyoruz cocuklarada gonul rahatlığıyla yediriyoruz. :) mutlaka dene canım cok seviceksin eminim
Belesciiiıi seniiiAfiyet olsun canım :)
Aynen canım, ben de dışardan yiyemiyorum hiç..
Bizimkiler de yapıyor evde ben de yiyorumm
Belesciiiıi seniii
Kardeslerinin burcunu merak ettimValla öyleyim birazcıkkk
Ekmek isterim anneme söylerim, pizza isterim küçük kardeşime, pasta, tatlı istersem diğer kardeşime
Bugün kendim yaptım ama, önce fırında makarna, sonra da etli ekmek
Hersey icin sagol ablacimArkadaşlar biz konuştuk Fatimem le artık kaptan olarakDahlia_ fatime devam edecek ama doğal olarak yardimciya ihtiyacı olacak. Lütfen aranızdan bir yada iki kişi belirleyip yardımcısı olun. Takım düzene oturdu zaten herkes sorumlulugunun bilincinde elbette fakat liste yapmak ve menüleri takip etmek için yardıma ihtiyacı var. Gözüm arkada değil eminim gönüllü kişiler çıkacak aranızdan.
Kendinize iyi davranın hakkınızı helal edin görüşmek üzere öpüyorum hepinizi benim varsa eğer hakkım helal olsun diyetcanlarim.
Sonuçlara söyle bir baktım 3. Olmuşuz gibi görünüyor.
Canlarrrrrrrrr 3. oldukkkkkkkkkkk üçüncüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Ayyy çok mutluyummmmmmmm
Bunu öncelikle üzerimizde çok emeği olan Gonca ablamıza @gogo2405
Sonra da eski kaptanımıza, uzun zaman derece bekleyenYawrukush a yani Özgeye hediye edelim
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, uzun zaman sonra dereceye girmenin mutluluğu tarifsizzzzz
Arkadaşlar biz konuştuk Fatimem le artık kaptan olarakDahlia_ fatime devam edecek ama doğal olarak yardimciya ihtiyacı olacak. Lütfen aranızdan bir yada iki kişi belirleyip yardımcısı olun. Takım düzene oturdu zaten herkes sorumlulugunun bilincinde elbette fakat liste yapmak ve menüleri takip etmek için yardıma ihtiyacı var. Gözüm arkada değil eminim gönüllü kişiler çıkacak aranızdan.
Kendinize iyi davranın hakkınızı helal edin görüşmek üzere öpüyorum hepinizi benim varsa eğer hakkım helal olsun diyetcanlarim.
Kardeslerinin burcunu merak ettimikiside mutfakta becerekli mash.
Neyse etli ekmek seni kurtardi yoksa dilimden kurtulamazdin
Hersey icin sagol ablacimDahlia_ im senide tebrik ederim canim hayirli olsun insallah:))
Balik?hmmpf hic bilmiyorum yaHer şey için çok sağol ablacım..
Çok emeğin var üzerimizde
Balık :)
Yok o kadar da değill, ara sıra giriyorum mutfağa
Çok sağol canım, umarım becerebilirim
Üçüncülüğünüzü tebrik ediyorum 4. takım
Balik?hmmpf hic bilmiyorum yae bi zahmet evlenince mecbur gircen
Ben eminim canim elbette becericeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?