Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vayyy normalde hamburgeri hiç sevmem, dışarda alıp yiyeceğim en son şeydir herhalde :)
Ama ev yapımı olunca canım çekmedi değilll Bir ara deneyeyim, ellerine sağlık canım..

S.a kızlar
Menüm
Sabah
2 çatal peynir
1 zeytin
2 yumurtalı sucuklu omlet
2 b. Çay
2 dilim kepekli ekmek

Ara
2 tane çikolatalı cokepop ödül

Öğlen
4 tane fındık pide
Salata

Öğleni 4 gibi yedim açıkmadım oyüzden akşam yemedim suyumu bitki çayımı içerim sadece
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Cezalarımıda yapıcam canım Dahlia_

Vayyy normalde hamburgeri hiç sevmem, dışarda alıp yiyeceğim en son şeydir herhalde :)
Ama ev yapımı olunca canım çekmedi değilll Bir ara deneyeyim, ellerine sağlık canım..
Sagol canim:))bende disardan hic yemem icine ne giriyo belli degil pizza falanda hep evde yapiyoruz cocuklarada gonul rahatlığıyla yediriyoruz. :) mutlaka dene canım cok seviceksin eminim

Afiyet olsun canım :)

Sagol canim:))bende disardan hic yemem icine ne giriyo belli degil pizza falanda hep evde yapiyoruz cocuklarada gonul rahatlığıyla yediriyoruz. :) mutlaka dene canım cok seviceksin eminim

Aynen canım, ben de dışardan yiyemiyorum hiç..
Bizimkiler de yapıyor evde ben de yiyorumm

Arkadaşlar biz konuştuk Fatimem le artık kaptan olarak Dahlia_ fatime devam edecek ama doğal olarak yardimciya ihtiyacı olacak. Lütfen aranızdan bir yada iki kişi belirleyip yardımcısı olun. Takım düzene oturdu zaten herkes sorumlulugunun bilincinde elbette fakat liste yapmak ve menüleri takip etmek için yardıma ihtiyacı var. Gözüm arkada değil eminim gönüllü kişiler çıkacak aranızdan.
Kendinize iyi davranın hakkınızı helal edin görüşmek üzere öpüyorum hepinizi benim varsa eğer hakkım helal olsun diyetcanlarim.

Valla öyleyim birazcıkkk
Ekmek isterim anneme söylerim, pizza isterim küçük kardeşime, pasta, tatlı istersem diğer kardeşime
Bugün kendim yaptım ama, önce fırında makarna, sonra da etli ekmek
Kardeslerinin burcunu merak ettim ikiside mutfakta becerekli mash.
Neyse etli ekmek seni kurtardi yoksa dilimden kurtulamazdin

Hersey icin sagol ablacim Dahlia_ im senide tebrik ederim canim hayirli olsun insallah:))

Canlarrrrrrrrr 3. oldukkkkkkkkkkk üçüncüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Ayyy çok mutluyummmmmmmm

Bunu öncelikle üzerimizde çok emeği olan Gonca ablamıza @gogo2405
Sonra da eski kaptanımıza, uzun zaman derece bekleyen Yawrukush a yani Özgeye hediye edelim

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, uzun zaman sonra dereceye girmenin mutluluğu tarifsizzzzz

cok sevindim canim :*)

Her şey için çok sağol ablacım..
Çok emeğin var üzerimizde

Kardeslerinin burcunu merak ettim ikiside mutfakta becerekli mash.
Neyse etli ekmek seni kurtardi yoksa dilimden kurtulamazdin

Balık :)

Yok o kadar da değill, ara sıra giriyorum mutfağa
Hersey icin sagol ablacim Dahlia_ im senide tebrik ederim canim hayirli olsun insallah:))

Çok sağol canım, umarım becerebilirim

Her şey için çok sağol ablacım..
Çok emeğin var üzerimizde

Balık :)
Yok o kadar da değill, ara sıra giriyorum mutfağa

Çok sağol canım, umarım becerebilirim
Balik?hmmpf hic bilmiyorum ya e bi zahmet evlenince mecbur gircen

Ben eminim canim elbette becericeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…