Sen hep gul canim insallah :)) seni enerjik gormek hepimize iyi geliyo :)Canım yaaa, güldürdünüz ama yalan değil, akşamdan beri ilk gülmem buu
Sanada canim:)ben biraz daha beklersem yicem o yüzden kaçıyorumyarın görüşürüz hayırlı geceler kızlar
Iste:// malesefzaten insan en çok yaparken yiyor
Hadi hadi yengecler masumdurOnun adı yengeç benden beter akrep aslında
Çektirmiyorum dersem de yalan olur şimdi
Her kadın gibiii
Hele bir yemeği deneyinn, yemekten önce merdanenin tadına bakacaksınız
Sen hep gul canim insallah :)) seni enerjik gormek hepimize iyi geliyo :)
Sanada canim:)
Iste:// malesef
Hadi hadi yengecler masumdur
Cektiriyosun eminim
Amin canim insallah:)Sağol canım benim, inşaAllah hep gülelim :)
Masum ? Yengeç ?? Ben niye görmüyorum acabaa
Canım sen de uyusana artık çok geç oldu..
Amin canim insallah:)
Sen akrepsin gormezsinnnnnn
Ehi ehi mune ablayla yazisiyorum yemek bolumunde hazir firsat bulmusken
Iyi bari bak inkar etmiysun
O da doğru, işime gelmeyeni görmüyorum sanırım
Anlaşıldı Mune ablayı da kendi tarafına çekiyorsunnn
Iyi bari bak inkar etmiysun
Yok kiz borek yapmis bu saatte ben ona iltifat ettim o banacanim mudirem :)
Tatlisim bende uyuyim artik malum yarin pazar kahvaltisi hazirlicam daha :)) hayirli uykular canim
Hadi yaaYok etmem etmemmm
Gördüm yazılarınızıı
Tenkssss canim benim :))Kolay gelsinn :)
İyi geceler canım, tatlı rüyalar :)
Hadi yaasenden korkulur haa
Tenkssss canim benim :))
Hayir gülüm menume yaptığın yorum zoruma gitmedi ki benim hani denmiski kilo vermek için sağlıksız diyet yapılıyor bırakınca 2 katı geri alınıyor genele konuşur gibi söylenmiş ama direk ben kastedldim.bide ben emzirmiyorum gulumasya_01 canım yorumlarını okudum çok üzgünüm yanlış anlasildigim için ben tamamen seni düşünerek yapiyorum yorumlarımı bana gore o yedigin yemekler emziren bi anne için çok az hatta normal bir insan için bile çok az ama senin istisnai bi durumun var senin seker hastaligin varmis. Hatta son yorumumda dedim istisnai durumlar hariç boyle diyetleri iyi bulmuyorum ama senin hastalığına iyi geldiği için ve sen doydugun için sıkıntı yok.. Ama ben gördüğüm her menüye elimden geldiğince kırmadan yorum yapmaya çalışıyorum isteyerek olmadı kusura bakma .. Hakkini helal et
İnşaAllah canım..
Bu tuz biber değil ama :)
Sanırım biz de evlilik öncesi gerginlik yaşayan, kavga edenler kervanına katıldık :)
Yok gulum sakinim ben.kaç defa karatay yaptığımı söyledim kadın bangır bangır tv de anlatıyor milyonlarca insan bu sekilde zayifliyor ve besleniyor. Ben dededim ya gercekten insülin direnci mi kırdı. Sadece şu yoruma kırıldım hani kilo vermek için sağlıksız diyet gibisinden konusulunca şaşırdım genel gibi konuşuluyor ama direk bana söyleniyor
Akli başında ne yaptığımı bilen bir insanım kalkıp sırf kilo vermek için abuk subuk diyet yapacak insan değilim.geçen seneden hiç mi tanimamis lar beni
Tüüüh ben de 50 s yaptim bacaklarim feci ağrıyor 50 de mekik çektiydim neyse iyi olduCanım, daha yeni okuyorum menüleri, yazını da şimdi gördüm..
Not etmiştim yeni gelenlere mesaj sayısı için ceza yok diye..
Daha 1 hafta bile olmadı geleli, o yüzden size ceza bu haftadan itibaren olacak
Canim ek besine başladigin surece sıkıntıyok ben telefondan giriyorun ileti gecmisini okuyamiyorum bebegin kac aylik bilemedim süt icin bol su yeterli zaten mevlam annelerin bunyesini ona gore ayarlıyor. Karatay diyeti olmasa bile seker hastasiysan eger (gecmis olsun rabbim sifa versin) zaten cok az ve sık beslenmen gerekecek sen kendi bünyeni elbetteki daha iyi biliyorsun yilmak yok yola devam :) ben de emziriyorum benim menüm de cok az bulunuyor ama ben bebekten dolayi yiyemiyorum bizimki fazla huysuz :))Gulum ben bu beslenme şekli ni tüm hayatım boyunca devam ettiricem şimdi söyle ben şeker hastasıyım biliyor sunuz ve bu beslenme ile şekerim muthis düzene girdi bu sekilde beslenme ile sadece kilo için değil şeker illetinden de kurtulmak istiyorum.bir süre sonra bunye tam alisacak birde insülin direnci mi kırdı bu diyet gerçekten aç kalmiyorum
ole olmasi gerekiyor canm ben sabah sekizde kalkiyorum yuruyuste ac olma dedi diyetisyen. Bu slk yemek senin metebolizmani hizlandiracak dedi. Herkesin bole yemesi lazim 3 ana 3 ara ogunara öğünler çok olmuş canım
Kefirde cok calistiriyorKızlar hepinize Günaydın diyetime karbonhidrat eklemek işe yaradi galibaaaa
Bugunki menüm
Sabah ac karna 3 kaşık yogurt yarim limon ve soda karisimi (barsaklarimi calistiriyor)
Arkasina 2 bardak su
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek 1 tatli kasigi pekmez
Ara ögün 1 elma 1 kucuk anamur muzu
Öglen salata (sabah biraz gec yapiyoruz kahvaltiyi malum haftasonu)
Ara öğun 1 bardak tarcinli süt 1 kuru kayisi
Akşam yarim tabak tavuk sote zencefilli zerdeçalli yogurt
45 dk yürüyüş, 20 dk plates, 50 S ve 20 mekik
3 tl su
Bence ekmekte yemelisin canm kepekek cavdar tam bugday herangi bi esmer ekmek sindirimideKızlar hepinize Günaydın diyetime karbonhidrat eklemek işe yaradi galibaaaa
Bugunki menüm
Sabah ac karna 3 kaşık yogurt yarim limon ve soda karisimi (barsaklarimi calistiriyor)
Arkasina 2 bardak su
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek 1 tatli kasigi pekmez
Ara ögün 1 elma 1 kucuk anamur muzu
Öglen salata (sabah biraz gec yapiyoruz kahvaltiyi malum haftasonu)
Ara öğun 1 bardak tarcinli süt 1 kuru kayisi
Akşam yarim tabak tavuk sote zencefilli zerdeçalli yogurt
45 dk yürüyüş, 20 dk plates, 50 S ve 20 mekik
3 tl su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?