Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım yaaa, güldürdünüz ama yalan değil, akşamdan beri ilk gülmem buu
Sen hep gul canim insallah :)) seni enerjik gormek hepimize iyi geliyo :)

ben biraz daha beklersem yicem o yüzden kaçıyorum yarın görüşürüz hayırlı geceler kızlar
Sanada canim:)

zaten insan en çok yaparken yiyor
Iste:// malesef

Onun adı yengeç benden beter akrep aslında
Çektirmiyorum dersem de yalan olur şimdi
Her kadın gibiii

Hele bir yemeği deneyinn, yemekten önce merdanenin tadına bakacaksınız
Hadi hadi yengecler masumdur
Cektiriyosun eminim

Sen hep gul canim insallah :)) seni enerjik gormek hepimize iyi geliyo :)

Sanada canim:)

Iste:// malesef

Hadi hadi yengecler masumdur
Cektiriyosun eminim

Sağol canım benim, inşaAllah hep gülelim :)

Masum ? Yengeç ?? Ben niye görmüyorum acabaa

Canım sen de uyusana artık çok geç oldu..

Sağol canım benim, inşaAllah hep gülelim :)

Masum ? Yengeç ?? Ben niye görmüyorum acabaa

Canım sen de uyusana artık çok geç oldu..
Amin canim insallah:)

Sen akrepsin gormezsinnnnnn

Ehi ehi mune ablayla yazisiyorum yemek bolumunde hazir firsat bulmusken

Tatlisim bende uyuyim artik malum yarin pazar kahvaltisi hazirlicam daha :)) hayirli uykular canim

Hayir gülüm menume yaptığın yorum zoruma gitmedi ki benim hani denmiski kilo vermek için sağlıksız diyet yapılıyor bırakınca 2 katı geri alınıyor genele konuşur gibi söylenmiş ama direk ben kastedldim.bide ben emzirmiyorum gulum
Öyle işte gulum ya özge demet abla beni çok iyi tanirlar ben kilo veremek için sağlıksız bir diyet yapacak biri değilim.

İnşaAllah canım..
Bu tuz biber değil ama :)
Sanırım biz de evlilik öncesi gerginlik yaşayan, kavga edenler kervanına katıldık :)

Bazı şeyler zaten evlenmeden önce konusulup sonuca varilmali. Ertelendigi zaman ya da konusmayip içine attiginda o seni her gün mahvediyor. Seni ve nisanlini karakter olarak tanımıyorum ama nacizane tavsiyem herseyi konuş tartisin bağırın ama uzlasin ikinizde far kli bireylerisiniz ve dusuncelerinizde ozgursunuz. Madem bu yola ciktiniz orta yolu bulup kırmauin Dahlia_

Canim karatay en sagliklisi demiştim sana da. ben yapamadim ayrı. Sürekli ara öğün yapmak sekeri çıkarıyor senin icin en dogru karatay. Mümkün oldukca tek ara yapiyorum ben de. Aralarda leptin calismali ki yag yakımı olsun. Bebeginden dolayi tam uygulayamiyorsun seni cok iyi anliyorum ben de o donemlerden gectim. Simdilik böyle ilerle ama sonrasinda yediklerini arttir dogru seyleri yedginin surece porsiyon hesabi yok doyana kadar biliyorsundur.

Günaydın mutlu güneşli pazarlar.

Canım, daha yeni okuyorum menüleri, yazını da şimdi gördüm..
Not etmiştim yeni gelenlere mesaj sayısı için ceza yok diye..
Daha 1 hafta bile olmadı geleli, o yüzden size ceza bu haftadan itibaren olacak
Tüüüh ben de 50 s yaptim bacaklarim feci ağrıyor 50 de mekik çektiydim neyse iyi oldu

Canim ek besine başladigin surece sıkıntıyok ben telefondan giriyorun ileti gecmisini okuyamiyorum bebegin kac aylik bilemedim süt icin bol su yeterli zaten mevlam annelerin bunyesini ona gore ayarlıyor. Karatay diyeti olmasa bile seker hastasiysan eger (gecmis olsun rabbim sifa versin) zaten cok az ve sık beslenmen gerekecek sen kendi bünyeni elbetteki daha iyi biliyorsun yilmak yok yola devam :) ben de emziriyorum benim menüm de cok az bulunuyor ama ben bebekten dolayi yiyemiyorum bizimki fazla huysuz :))

Kızlar hepinize Günaydın diyetime karbonhidrat eklemek işe yaradi galibaaaa
Bugunki menüm
Sabah ac karna 3 kaşık yogurt yarim limon ve soda karisimi (barsaklarimi calistiriyor)
Arkasina 2 bardak su
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek 1 tatli kasigi pekmez
Ara ögün 1 elma 1 kucuk anamur muzu
Öglen salata (sabah biraz gec yapiyoruz kahvaltiyi malum haftasonu)
Ara öğun 1 bardak tarcinli süt 1 kuru kayisi
Akşam yarim tabak tavuk sote zencefilli zerdeçalli yogurt
45 dk yürüyüş, 20 dk plates, 50 S ve 20 mekik
3 tl su

ara öğünler çok olmuş canım
ole olmasi gerekiyor canm ben sabah sekizde kalkiyorum yuruyuste ac olma dedi diyetisyen. Bu slk yemek senin metebolizmani hizlandiracak dedi. Herkesin bole yemesi lazim 3 ana 3 ara ogun ama dogru seyler yemesi lazim tabi dogri miktar .

Kefirde cok calistiriyor

Bence ekmekte yemelisin canm kepekek cavdar tam bugday herangi bi esmer ekmek sindirimide

Bu arada bi bilgi vereyim ben kalori diyeti yaparken normal ekmekle esmer ekmegin ayni kaloride oldugunu gordum ve esmer ekmegi biraktim. Bunuda diyetisyene soledim. Ayninkalori olabilir fakat normal ekmek yani beyaz un kana daha cok karisir ve kan sekerini yukseltr dedi. Ama kepek ekmeginin yararlati var dedi hem tokluk sagliyor hende bagirsaklari calistiriyor sindirimi duzrnliyor dedi. Bunu soyleyim dedim bilginiz olsun canlar. Ve kefirin inanilmaz bi probiyotik oldugunu soledi benm esimde ziraattan getircek insallah yuzdeyuz dogal. Evde yapacak zamanim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…