Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim insulin direnci yani seker hastaliginda elin ayagin aclikta titrememsi icin yanlis yiyeceklere saldrmamak icin hep tok durman lazim o yuzdende bu kadsr slk

anladım canım geçmiş olsun bu arada herkeste şeker var sanirim.. Bu arada benimde bu ara çok canım şekerli şeyler istiyor ve acıksam hemen elim ayagim titriyo bendede olabilir mi ya

normalde biz haftasonu batırıyoruz sen iyi hafta sonunu düzene sokmussun hafta içi de düzene girer insAllah :)
Sorma yaaa eşim evde olunca kahvaltiya, egzersize, yürüyüşe firsat buluyorum o işe gidince öğlene kadar bebekle cebellesiyorum bazen bi bakiyorum saate öğle arasi gelmis simdi evde ya oglani veriyorum babasina ben hoop egzersize

ohh ne güzel :) valla bizim canavar pek durmaz babasıyla

Tünaydın arkadaşlar. Cumartesi günkü menüm
Sabah kalkınca 2 bardak su
Kahvaltı
Kk peynir
Yeşil biber, domates
2 dilim ekmek

Öğle
Bir kase yayla çorbası
Haşlanmış brokoli

Akşam
Bir kase yayla çorbası
2 kaşık tavuk ciğeri sote

2 litre su
6 km tempolu yürüyüş

Canim simdi ilk basladigin icin daha pekmezi yeme vok sekerili bisi suan bencr gerk yok bide ustune gun icin de gofret yemissi.n olmaz canm. Vucuttaki yaglsr kalir kilo verdim zannedersin . Imkanin oldukca sekerden uzak dur
haklısın canım
bu süreçte pekmez bal falan çok tüketince alışkanlık oldu
elimden geldiğince az tüketmeye çalışacağım

Güzel olmuş canım :)

Anladım canım herkesin olduğu gibi benim için de hersey den önce sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…