- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Canim insulin direnci yani seker hastaliginda elin ayagin aclikta titrememsi icin yanlis yiyeceklere saldrmamak icin hep tok durman lazim o yuzdende bu kadsr slk
Bi de içebilsem midem bulaniyor ya içemiyorum cok faydali ama gitmiyor cok ugrastimKefirde cok calistiriyor
Yiyorum ekmek ekledim diyete sabahlari mutlaka bir dilim ekmek yiyorum :) tam tahilliyi kendim yapacam insallahBence ekmekte yemelisin canm kepekek cavdar tam bugday herangi bi esmer ekmek sindirimide
Sagolasin canim. Haftasonu menum guzel oluyor da hafta ici batırıyorumhafta ici de bu tempoyla egzersiz yapabilsem harika olur
Bumbar dolmasini nasil az yedin ay ben dayanamam hayatta :)
Sorma yaaanormalde biz haftasonu batırıyoruzsen iyi hafta sonunu düzene sokmussun hafta içi de düzene girer insAllah :)
Sorma yaaaeşim evde olunca kahvaltiya, egzersize, yürüyüşe firsat buluyorum o işe gidince öğlene kadar bebekle cebellesiyorum bazen bi bakiyorum saate öğle arasi gelmis simdi evde ya oglani veriyorum babasina ben hoop egzersize
Sakatat, hayvanin barsaklarini dolduruyorlar bende hic yemedim normalde işkebmeyi de sevmiyorumbumbar dolması ne ya ilk defa duyuyorumseyma yemiş
Yaaa allah yardimcin olsun bizimki de durmaz normalde de bakiyor ben almiyorum elimde baba var babayla idare edeyim diyorohh ne güzel :) valla bizim canavar pek durmaz babasıyla
Sakatat, hayvanin barsaklarini dolduruyorlar bende hic yemedim normalde işkebmeyi de sevmiyorum
atamiyorumtelefon bağımlılığı var bende yatarken bile onunla yatıyorum
haklısın canımCanim simdi ilk basladigin icin daha pekmezi yeme vok sekerili bisi suan bencr gerk yok bide ustune gun icin de gofret yemissi.n olmaz canm. Vucuttaki yaglsr kalir kilo verdim zannedersin . Imkanin oldukca sekerden uzak dur
merhaba arkadaşlar
herkesi iyi pazarlar
biz bu gün çok geç kaktık kahvaltı yaptık
size bir bakayım dedim sonrada ev işleri yaparız
Tünaydın arkadaşlar. Cumartesi günkü menüm
Sabah kalkınca 2 bardak su
Kahvaltı
Kk peynir
Yeşil biber, domates
2 dilim ekmek
Öğle
Bir kase yayla çorbası
Haşlanmış brokoli
Akşam
Bir kase yayla çorbası
2 kaşık tavuk ciğeri sote
2 litre su
6 km tempolu yürüyüş
Anladım canım herkesin olduğu gibi benim için de hersey den önce sağlıkcanım bizim kastettigimiz o sok diyetlerdi hanisu kısa surede cabuk kilo verme diyetleri.. Zaten senin karatay diyetini yapma nedenin seker sorunun.. Senin durumun bambaşka yani kimse istemez sağlığını hiçe sayıp kilo vermek.. Benim endişem bebek emziriyorsun ya yediklerin az geldiği için sıkıntı olur diye dedim yoksa sen uyum sağlayabildik den sonra sıkıntı yok
Kız bugün de 2 arkadaşım gördü kız zayiflamissin baya fark ediyor dedi motivasyonum arttı vallahi bide öyle herkes e diyet yapıyorum da demiyorum ya suyunu çıkarıyorlarSen memnunsan problem yok devaaammmm :)
Enişte bir şey demiyor muuu ?
Benimki şimdiden söyleniyor
Anladım canım herkesin olduğu gibi benim için de hersey den önce sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?