Canim simdi ilk basladigin icin daha pekmezi yeme vok sekerili bisi suan bencr gerk yok bide ustune gun icin de gofret yemissi.n olmaz canm. Vucuttaki yaglsr kalir kilo verdim zannedersin . Imkanin oldukca sekerden uzak durmenümü bende yazayım
sabah 2 yumurtalı kavurma
zeytin peynir, 1,5 dilim çavdar
3-4 banım pekmez
domates
ara 3-4 kuru kayısı
1 elma
1 gofret
akşam
hamsi tava, salata
1 bardak acılı şalgam
ara 1 el kadar tut pestili 3-4 ceviz
2 lt su, bolca şekersiz çay
adım sayım 9000 birazdan spor yapacağım onunla beraber 14 falan olur
sporu yapınca yine yazarım
Ahhh bu insulin direnvi cok tehlikeli canm bendede var bilion artik yilmaya hakkimiz yok vazgecme hakkimiz yok. Diyetisyen dediki sadce insilun direnciyle kalmassin dedi sonra kolestorol tansiyon die gider dedi kurtulamassin dedi. Allah korusun ya kotu hastaliklarin omur boyu insani perisan ediyor.Gulum ben bu beslenme şekli ni tüm hayatım boyunca devam ettiricem şimdi söyle ben şeker hastasıyım biliyor sunuz ve bu beslenme ile şekerim muthis düzene girdi bu sekilde beslenme ile sadece kilo için değil şeker illetinden de kurtulmak istiyorum.bir süre sonra bunye tam alisacak birde insülin direnci mi kırdı bu diyet gerçekten aç kalmiyorum
Sizde he aylarca ayri kaldiniz neyin tartismsi bismillahHayırlı geceler canlar..
Kusura bakmayın ilgilenemedim, akşam misafirim vardı sonra da nişanlımla tartıştık biraz, moralim hiç iyi değil, ihmal edersem şimdiden özür dilerim
yok yok cok az yedim :)oo ya yarımdan fazlaysa seni gidi
saol canımbumbar dolması ne canım :) su ve spor güzel olmus
Canim dogum kontrol hapınin eger migren kalp hastalığı ve ya kronik bir hastaligin yoksa zarari degil yarari var. Konu nedir bilmiyorum ancak dogum kontrol hapi meme kanseri ve rahim agzi kanserine karsi korudugu calismalar arasinda... sorununu yazarsan sevinirim bitkisel kürlerde biliyorum zirayok yok cok az yedim :)
saol canım
Dahlia_ canım doktora çok gittim doğum kontrol hapı verdi bnde içmek istemiyorum zararları çok bitkisel cözüm arıyorum malesef:/
Allah razı olsun yaaa çok çok iyi anlamissin gülüm içinde bulunduğum durumu.Bazı şeyler zaten evlenmeden önce konusulup sonuca varilmali. Ertelendigi zaman ya da konusmayip içine attiginda o seni her gün mahvediyor. Seni ve nisanlini karakter olarak tanımıyorum ama nacizane tavsiyem herseyi konuş tartisin bağırın ama uzlasin ikinizde far kli bireylerisiniz ve dusuncelerinizde ozgursunuz. Madem bu yola ciktiniz orta yolu bulup kırmauinDahlia_
Canim karatay en sagliklisi demiştim sana da. ben yapamadim ayrı. Sürekli ara öğün yapmak sekeri çıkarıyor senin icin en dogru karatay. Mümkün oldukca tek ara yapiyorum ben de. Aralarda leptin calismali ki yag yakımı olsun. Bebeginden dolayi tam uygulayamiyorsun seni cok iyi anliyorum ben de o donemlerden gectim. Simdilik böyle ilerle ama sonrasinda yediklerini arttir dogru seyleri yedginin surece porsiyon hesabi yok doyana kadar biliyorsundur.
Günaydın mutlu güneşli pazarlar.
1 hafta sonra 4 aylik oluyor gülüm ama emmiyo beni kuvezde kaldı biberona alıştı ben de yoğun bakimdaydim o yüzden gidemedim.Canim ek besine başladigin surece sıkıntıyok ben telefondan giriyorun ileti gecmisini okuyamiyorum bebegin kac aylik bilemedim süt icin bol su yeterli zaten mevlam annelerin bunyesini ona gore ayarlıyor. Karatay diyeti olmasa bile seker hastasiysan eger (gecmis olsun rabbim sifa versin) zaten cok az ve sık beslenmen gerekecek sen kendi bünyeni elbetteki daha iyi biliyorsun yilmak yok yola devam :) ben de emziriyorum benim menüm de cok az bulunuyor ama ben bebekten dolayi yiyemiyorum bizimki fazla huysuz :))
Evet gülüm 6 öğünde sürekli acıkıyorum bu karatay boşuna kadın tv de parcalamiyor kendi ni gerçekten kırdı insülin direnci ni.yıkmak yok tabiAhhh bu insulin direnvi cok tehlikeli canm bendede var bilion artik yilmaya hakkimiz yok vazgecme hakkimiz yok. Diyetisyen dediki sadce insilun direnciyle kalmassin dedi sonra kolestorol tansiyon die gider dedi kurtulamassin dedi. Allah korusun ya kotu hastaliklarin omur boyu insani perisan ediyor.
Bazı şeyler zaten evlenmeden önce konusulup sonuca varilmali. Ertelendigi zaman ya da konusmayip içine attiginda o seni her gün mahvediyor. Seni ve nisanlini karakter olarak tanımıyorum ama nacizane tavsiyem herseyi konuş tartisin bağırın ama uzlasin ikinizde far kli bireylerisiniz ve dusuncelerinizde ozgursunuz. Madem bu yola ciktiniz orta yolu bulup kırmauinDahlia_
Canim karatay en sagliklisi demiştim sana da. ben yapamadim ayrı. Sürekli ara öğün yapmak sekeri çıkarıyor senin icin en dogru karatay. Mümkün oldukca tek ara yapiyorum ben de. Aralarda leptin calismali ki yag yakımı olsun. Bebeginden dolayi tam uygulayamiyorsun seni cok iyi anliyorum ben de o donemlerden gectim. Simdilik böyle ilerle ama sonrasinda yediklerini arttir dogru seyleri yedginin surece porsiyon hesabi yok doyana kadar biliyorsundur.
Günaydın mutlu güneşli pazarlar.
Tüüüh ben de 50 s yaptim bacaklarim feci ağrıyor 50 de mekik çektiydim neyse iyi oldu
Kızlar hepinize Günaydın diyetime karbonhidrat eklemek işe yaradi galibaaaa
Bugunki menüm
Sabah ac karna 3 kaşık yogurt yarim limon ve soda karisimi (barsaklarimi calistiriyor)
Arkasina 2 bardak su
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek 1 tatli kasigi pekmez
Ara ögün 1 elma 1 kucuk anamur muzu
Öglen salata (sabah biraz gec yapiyoruz kahvaltiyi malum haftasonu)
Ara öğun 1 bardak tarcinli süt 1 kuru kayisi
Akşam yarim tabak tavuk sote zencefilli zerdeçalli yogurt
45 dk yürüyüş, 20 dk plates, 50 S ve 20 mekik
3 tl su
Sizde he aylarca ayri kaldiniz neyin tartismsi bismillah
yok yok cok az yedim :)
saol canım
Dahlia_ canım doktora çok gittim doğum kontrol hapı verdi bnde içmek istemiyorum zararları çok bitkisel cözüm arıyorum malesef:/
Günaydın kızlar
Git kuzumm at artık telefonuu :)))
Hayir gülüm menume yaptığın yorum zoruma gitmedi ki benim hani denmiski kilo vermek için sağlıksız diyet yapılıyor bırakınca 2 katı geri alınıyor genele konuşur gibi söylenmiş ama direk ben kastedldim.bide ben emzirmiyorum gulum
Öyle işte gulum ya özge demet abla beni çok iyi tanirlar ben kilo veremek için sağlıksız bir diyet yapacak biri değilim.
ole olmasi gerekiyor canm ben sabah sekizde kalkiyorum yuruyuste ac olma dedi diyetisyen. Bu slk yemek senin metebolizmani hizlandiracak dedi. Herkesin bole yemesi lazim 3 ana 3 ara ogunama dogru seyler yemesi lazim tabi dogri miktar .
Kızlar hepinize Günaydın diyetime karbonhidrat eklemek işe yaradi galibaaaa
Bugunki menüm
Sabah ac karna 3 kaşık yogurt yarim limon ve soda karisimi (barsaklarimi calistiriyor)
Arkasina 2 bardak su
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek 1 tatli kasigi pekmez
Ara ögün 1 elma 1 kucuk anamur muzu
Öglen salata (sabah biraz gec yapiyoruz kahvaltiyi malum haftasonu)
Ara öğun 1 bardak tarcinli süt 1 kuru kayisi
Akşam yarim tabak tavuk sote zencefilli zerdeçalli yogurt
45 dk yürüyüş, 20 dk plates, 50 S ve 20 mekik
3 tl su
Canim insulin direnci yani seker hastaliginda elin ayagin aclikta titrememsi icin yanlis yiyeceklere saldrmamak icin hep tok durman lazim o yuzdende bu kadsr slkanladım canım :) bana biraz dolu dolu geldi de menü doktorun dediyse sıkıntı yok
yok yok cok az yedim :)
saol canım
Sen memnunsan problem yok devaaammmm :)Evet gülüm 6 öğünde sürekli acıkıyorum bu karatay boşuna kadın tv de parcalamiyor kendi ni gerçekten kırdı insülin direnci ni.yıkmak yok tabi
Sagolasin canim. Haftasonu menum guzel oluyor da hafta ici batırıyorumgüzel olmuş menü :) hele spor ve su daha harika
Bumbar dolmasini nasil az yedin ay ben dayanamam hayatta :)insAllahbumbar dolması nekiz onu yazmamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?