Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim simdi ilk basladigin icin daha pekmezi yeme vok sekerili bisi suan bencr gerk yok bide ustune gun icin de gofret yemissi.n olmaz canm. Vucuttaki yaglsr kalir kilo verdim zannedersin . Imkanin oldukca sekerden uzak dur

Ahhh bu insulin direnvi cok tehlikeli canm bendede var bilion artik yilmaya hakkimiz yok vazgecme hakkimiz yok. Diyetisyen dediki sadce insilun direnciyle kalmassin dedi sonra kolestorol tansiyon die gider dedi kurtulamassin dedi. Allah korusun ya kotu hastaliklarin omur boyu insani perisan ediyor.

Hayırlı geceler canlar..
Kusura bakmayın ilgilenemedim, akşam misafirim vardı sonra da nişanlımla tartıştık biraz, moralim hiç iyi değil, ihmal edersem şimdiden özür dilerim
Sizde he aylarca ayri kaldiniz neyin tartismsi bismillah

yok yok cok az yedim :)

saol canım

Dahlia_ canım doktora çok gittim doğum kontrol hapı verdi bnde içmek istemiyorum zararları çok bitkisel cözüm arıyorum malesef:/
Canim dogum kontrol hapınin eger migren kalp hastalığı ve ya kronik bir hastaligin yoksa zarari degil yarari var. Konu nedir bilmiyorum ancak dogum kontrol hapi meme kanseri ve rahim agzi kanserine karsi korudugu calismalar arasinda... sorununu yazarsan sevinirim bitkisel kürlerde biliyorum zira

Allah razı olsun yaaa çok çok iyi anlamissin gülüm içinde bulunduğum durumu.

1 hafta sonra 4 aylik oluyor gülüm ama emmiyo beni kuvezde kaldı biberona alıştı ben de yoğun bakimdaydim o yüzden gidemedim.

Evet gülüm 6 öğünde sürekli acıkıyorum bu karatay boşuna kadın tv de parcalamiyor kendi ni gerçekten kırdı insülin direnci ni.yıkmak yok tabi

Günaydınn :)
Çok haklısın canım.. Ben de o yüzden konuşuyorum, olmadı tartışıyoruz artık..
Hallolmayacak birşey değil de gergin zamanımıza denk geldi..
Çözülecek inşaAllah..

Tüüüh ben de 50 s yaptim bacaklarim feci ağrıyor 50 de mekik çektiydim neyse iyi oldu

Fena mı spor yaptın iştee

Günaydınnn :)
İşe yaramasına çok sevindim, günlük karbonhidratını ekmekten al derim ben, fazla değil sabah 1-2 dilim ye mesela..
Çavdar tavsiyemdir.. Karbonhidratı başka şeyden almaktan iyidir..

Sizde he aylarca ayri kaldiniz neyin tartismsi bismillah

Klasik evlilik hazırlığındaki tartışmalar işte..
Buna artık ayrı kalmak falan kar etmiyor :)

yok yok cok az yedim :)

saol canım

Dahlia_ canım doktora çok gittim doğum kontrol hapı verdi bnde içmek istemiyorum zararları çok bitkisel cözüm arıyorum malesef:/

En çok duyduğum soğan kürü canım.. Bir arkadaşım da çok tavsiye etti, benimki de düzensiz diye yaptım, bugün son günüm, inşaAllah faydası olur.. Sen de bir dene istersen..

Günaydın kızlar

Günaydın canım..
Nasılsın ?

canım bizim kastettigimiz o sok diyetlerdi hanisu kısa surede cabuk kilo verme diyetleri.. Zaten senin karatay diyetini yapma nedenin seker sorunun.. Senin durumun bambaşka yani kimse istemez sağlığını hiçe sayıp kilo vermek.. Benim endişem bebek emziriyorsun ya yediklerin az geldiği için sıkıntı olur diye dedim yoksa sen uyum sağlayabildik den sonra sıkıntı yok

ole olmasi gerekiyor canm ben sabah sekizde kalkiyorum yuruyuste ac olma dedi diyetisyen. Bu slk yemek senin metebolizmani hizlandiracak dedi. Herkesin bole yemesi lazim 3 ana 3 ara ogun ama dogru seyler yemesi lazim tabi dogri miktar .

anladım canım :) bana biraz dolu dolu geldi de menü doktorun dediyse sıkıntı yok

güzel olmuş menü :) hele spor ve su daha harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…