Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sana da hayırlı kandiller canim
Gunaydinn canim
Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar, oruç tutan arkadaşlarımın da kabul olsun inşaAllah
Eki Görüntüle 1974912
Hayırlı kandiller tatliim

olcam canım olcam, bugün yarın niyetli olcağım için + çıkıcam yoksa - görürdüm yine. ama haftaya merak etmeyiniz listedeki arkadaşlarıma faydam dokunacak zararım dokunmayacak Dahlia_

olcam canım olcam, bugün yarın niyetli olcağım için + çıkıcam yoksa - görürdüm yine. ama haftaya merak etmeyiniz listedeki arkadaşlarıma faydam dokunacak zararım dokunmayacak Dahlia_

Nıyetlıykende dıkkat edersen artı cıkmazsın tatlım merk etme.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
isimsiz965 50 M 100 İA100 İA --
Papillon_ ---
@Kyohei14 150 DK100 İA --
L LaMiaVita 50 S ----
hawar --
H Heart of Gold 100 İA50 S 15 dk y.--
M MrtHatice -------
A aseeel ----
T tahataprens1990 100 DK ----
saricicek123 ---150 İA---
asya_01 15 dk y.--
yagmuraydin -----
@glmscs 15 dk y. -- 15 dk y.---
@GizzD ---
H hedefeyedikilo -------
Colorayzn 50 M 100 İA 150 DK 50 M50 S --
Bluedreamer02 -MUAF50 M --
Sevdaerlnn87 100 İA ---
asl1can 50 M 15 dk y.100 İA 150 DK 50 S--
semurcan -----

[TR]

[TR]

[TD] sevgili8284 [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]50 S [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[/TR]
[TR][/tr]

benım pazartesı ne yalnısım vardı hatrlamıyorum

Enee ben sali ne yemisim yaa genem i ceza

@AKovser findik ezmesi mii leblebimii beni cezaya suren yaaa

Aa bi konfetiyi benden mi sakiniyosunn

Evet agizda emzikk

Ee giremiyorummu simdi ama bu hafta eksiyle gelicem bugun olculdum oglen 87.7 ciktim :/

Maalesef canım, artı gelince 1 hafta daha uzuyor süren..

Bence bayağı farkediliyor canım..
Sen kimseyi dinleme.. Neredeyse emeğini hiç ediyordun bir densizin sözüyle, değmez canım benim..

Yarın günün hareketi nedir kaptanim :) Dahlia_

Perşembe günü hareket yok canım :)
Fazla spor yapınca artı çıkma ihtimali var, o yüzdn perşembeleri hafif geçirmeliyiz :)
Yürüyüş falan yapılır ama çok fazla kaslara yüklenilince tartıda farkediyor hemen..

Geçmiş olsun canım miniğe :) siz mi taşınıyorsunuz ?

canım bende panik atak hastalığı var boyle bi anda kafam takılıyor biseyler ve bunaliyorum sanki o an dünya başına yıkılıyor sonra düzenliyorum

Bende de bazen öyle oluyor canım kafaya bir şeyi takıyorum bütün moralim bozuluyor durduk yere ağlıyorum bütün gün sen bunaltma bu kadar kendini. Her şey daha güzel olacak.

Hayırlı kandiller canım Allah kabul etsin. İnşaAllah artı çıkmazsın :)

Afiyet olsun canım güzel menü. :))

Ara öğünün fazla olmuş canım diyet bisküvisi diyip geçme kuzum 5 adet fazla olmuş yanında elma yemişsin zaten elma tok tutmadı mı seni ?

Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar, oruç tutan arkadaşlarımın da kabul olsun inşaAllah
Eki Görüntüle 1974912

Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun :)

günaydın kızlar,hayırlı kandiller hepinize =)
Hayırlı kandiller canım
Günaydın canlar..
Günaydın kaptanımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…