Sana da hayırlı kandiller canimKaptancım, beni bu hafta listeye alma çünkü + çıkıcam biliyorum o yüzden bu hafta görme beni. Haftaya vercem ama ondan eminim ozaman alırsın listeye
Ay bende görmek istiyodum ama silmişsin sanırım
Anladım canım geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah bu mübarek günde.
Bu arada hayırlı kandiller kızlarr
Gunaydinn canimgünaydınn
dunku menum
sabah 2 dılım ekmek
peynır
domates bıber
3 salam
oglen
etlı patates yemegı fırında
1 kasık bulgur
yogurt
ara
5 adet etıform
1 elma
aksam
yogurtlu ıspanak
1 dılım ekmek
20 dk yuruyus
Hayırlı kandiller tatliimKandilimiz mübarek olsun arkadaşlar, oruç tutan arkadaşlarımın da kabul olsun inşaAllah
Eki Görüntüle 1974912
olcam canım olcam, bugün yarın niyetli olcağım için + çıkıcam yoksa - görürdüm yine. ama haftaya merak etmeyiniz listedeki arkadaşlarıma faydam dokunacak zararım dokunmayacakcok gecmıs olsun canım. sımdı nasıl mınık.
hava degısımı panıgı malesef artırıyor hele kısın daha zordur ama guzel havalar gelıyor artk ole dusun iyi olursun ınsallah.
hayrlı kandıller..
canım senn bızden daha cok motıve olman lazım bak dügüne az kaldı o gelınlıge gırılcek
olcam canım olcam, bugün yarın niyetli olcağım için + çıkıcam yoksa - görürdüm yine. ama haftaya merak etmeyiniz listedeki arkadaşlarıma faydam dokunacak zararım dokunmayacakDahlia_
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| 50 M 100 İA | 100 İA | - | - | |||
| - | - | - | ||||
@Kyohei14 | 100 İA | - | - | ||||
L LaMiaVita | 50 S | - | - | - | - | ||
| - | - | |||||
H Heart of Gold | 50 S 15 dk y. | - | - | ||||
M MrtHatice | - | - | - | - | - | - | - |
A aseeel | - | - | - | - | |||
T tahataprens1990 | 100 DK | - | - | - | - | ||
| - | - | - | 150 İA | - | - | - |
| - | - | |||||
| - | - | - | - | - | ||
@glmscs | - | - | - | - | - | ||
@GizzD | - | - | - | ||||
H hedefeyedikilo | - | - | - | - | - | - | - |
| 50 M | 100 İA | 150 DK 50 M | 50 S | - | - | |
| - | 50 M | - | - | |||
| 100 İA | - | - | - | |||
| 50 M 15 dk y. | 100 İA 150 DK | - | - | |||
| - | - | - | - | - |
ıste sahuru ve ıftarı bol sulu gecırın bende ramazanda ole yapmısdım. ben hep ramazanda kılo alırdm gecen ramazan bıraz daha ıyı gıbıydı cok yuklenmedım.Ama susuzluktan vücut kendini sisme moduna alabiliyo :/
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe isimsiz965 50 M 100 İA 100 İA - - Papillon_ - - - @Kyohei14 150 DK 100 İA - - L LaMiaVita 50 S - - - - hawar - - H Heart of Gold 100 İA 50 S 15 dk y. - - M MrtHatice - - - - - - - A aseeel - - - - T tahataprens1990 100 DK - - - - saricicek123 - - - 150 İA - - - asya_01 15 dk y. - - yagmuraydin - - - - - @glmscs 15 dk y. - - 15 dk y. - - - @GizzD - - - H hedefeyedikilo - - - - - - - Colorayzn 50 M 100 İA 150 DK 50 M 50 S - - Bluedreamer02 - MUAF 50 M - - Sevdaerlnn87 100 İA - - - asl1can 50 M 15 dk y. 100 İA 150 DK 50 S - - semurcan - - - - -
[TR]
[TR]
[TD]sevgili8284 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]50 S[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
Enee ben sali ne yemisim yaa genem i cezaTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe isimsiz965 50 M 100 İA 100 İA - - Papillon_ - - - @Kyohei14 150 DK 100 İA - - L LaMiaVita 50 S - - - - hawar - - H Heart of Gold 100 İA 50 S 15 dk y. - - M MrtHatice - - - - - - - A aseeel - - - - T tahataprens1990 100 DK - - - - saricicek123 - - - 150 İA - - - asya_01 15 dk y. - - yagmuraydin - - - - - @glmscs 15 dk y. - - 15 dk y. - - - @GizzD - - - H hedefeyedikilo - - - - - - - Colorayzn 50 M 100 İA 150 DK 50 M 50 S - - Bluedreamer02 - MUAF 50 M - - Sevdaerlnn87 100 İA - - - asl1can 50 M 15 dk y. 100 İA 150 DK 50 S - - semurcan - - - - -
[TR]
[TR]
[TD]sevgili8284 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]50 S[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
@AKovser findik ezmesi mii leblebimii beni cezaya suren yaaakızlar bugunku menum
kalkınca
1tk çörekotu yağı
1sb su
kahvaltı
2kk peynir
1.5 dilim kepek ekmegi
2 çeri domates
3-4 yaprak marul
3-4 sap maydanoz
1tk zeytinyağı
2fincan yeşil çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
1avuç leblebi
şekersiz çay 4 fincan
3çatal fındık ezmesi
minnacık biparça bal kaymaklı ekmek
akşam
ton balıklı salata
su
2.5-3lt
spor
30dk yürüyüş
cezalarımı yaptım pazartesi ve salı 50M ve 100İA
köprü hareketinide şimdilik 200 adet yaptım akşam 22ye kadar dahada yapar girerim tekrar
yatarkende yogurt,zerdeçal,limon kürüm var onu yerim bırakmıstım tekrar baslıcam
akşam otururkende yeşilçay içmemde bi sakınca yoktur kanımcaDahlia_
Aa bi konfetiyi benden mi sakiniyosunn
Evet agizda emzikk
Ee giremiyorummu simdiama bu hafta eksiyle gelicem bugun olculdum oglen 87.7 ciktim :/
87 deyken yüzümü de çekmişimonu görünce o yüzden şimdide profil çektim arada ki fark için.teşekkür ederim fatimem kendi saç rengimde açık renk kumral da bu rengi çok beğendim.o kadar fark ediliyor mu fatimem
Yarın günün hareketi nedir kaptanim :)Dahlia_
Dahlia_ ccanım kusura bakma kaç gündür tasinmadirr derken gelemiyordum tam bugün gelecektim oğlum hastalandı bu saate kadar hastanedeydim simdi uyudu minigim çok yoruldu en yakin zamanda eski aktif halime döneceğim inşaallah
canım bende panik atak hastalığı var boyle bi anda kafam takılıyor biseyler ve bunaliyorum sanki o an dünya başına yıkılıyor sonra düzenliyorum
Kaptancım, beni bu hafta listeye alma çünkü + çıkıcam biliyorum o yüzden bu hafta görme beni. Haftaya vercem ama ondan eminim ozaman alırsın listeye
Ay bende görmek istiyodum ama silmişsin sanırım
Anladım canım geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah bu mübarek günde.
Bu arada hayırlı kandiller kızlarr
Afiyet olsun canım güzel menü. :))Dünki Menüm
Sabah: 2 dilim tbe, 1 yumurta, yarım domates, 2 zeytin, peynir
Ara:Türk Kahvesi
Öğlen: 1 tabak yeşil fasulye, 1 tabak yoğurt
Ara: 3 hurma, neskafe
Akşam: mantar sote, salata, yoğurt
2,5 lt su
75 squat
300 duvar şınavı
170 side bend
akşam misafir vardı spora vakit olmadı ,iyiki bunlarıda gün içerisinde yapmışım
günaydınn
dunku menum
sabah 2 dılım ekmek
peynır
domates bıber
3 salam
oglen
etlı patates yemegı fırında
1 kasık bulgur
yogurt
ara
5 adet etıform
1 elma
aksam
yogurtlu ıspanak
1 dılım ekmek
20 dk yuruyus
Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar, oruç tutan arkadaşlarımın da kabul olsun inşaAllah
Eki Görüntüle 1974912
Hayırlı kandiller canımgünaydın kızlar,hayırlı kandiller hepinize =)
Günaydın kaptanımm :)Günaydın canlar..
Ikisi birden yani :/ pekiyii :/ 100gr da listeden etti beni üzüldüm suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?