Ya ağlıyordum yaaKiz sen niye yatmiyosuun
Huhuuuuuuu iste boyle birbirimizi kollayalimBu kezde ben seni korucam söz:) ama cok şey etme bende yirim dayağı: )
Kollariz canısı:)Huhuuuuuuu iste boyle birbirimizi kollayalim
Ay üzüldüm canim ama sikma canini önemli olan can sagligi degil miYa ağlıyordum yaamemleketten bi arkadaşım var kardeşim gibi hatta ayni yere evlendk gurbette de devam ettk arkadaşlığımız a.simdi kocasinin isi yüzünden gidiyolarmis ve ben inanilmaz üzüldüm. Cok dostum yoktur benim bi elimin parmağını geçmez böyle içim burkuldu yaa
Oyle tabikide kotu bisi olsun hemn koscak kapim kapanıyor simdi.eh daha net deglms yarın kesnlescek ama insallh olmazAy üzüldüm canim ama sikma canini önemli olan can sagligi degil micaniniz sagolsun ins.hayırlısı olur:)
Hayırlısi olsun canim :)ins .istedigin gibi olur:))Oyle tabikide kotu bisi olsun hemn koscak kapim kapanıyor simdi.eh daha net deglms yarın kesnlescek ama insallh olmazsinirim bozuldu ya
İyide bu çok düşünceli komşular, akrabalar.. vs sen 10 kilo verdikten sonra çirkinleştinde diyecek, o zaman ne yapacaksın devam etmeyip bozacakmısın. Herkesin dediğini bu kadar kafana takıp kendini üzmene değermi. Düşüncelerini sadece bedenine ve oğluna ver. İnan hiç durmayacaklar sürekli konuşup bişeyler bulacaklar.
Senin canın niye sıkıldı, mevsim geçişi diye depresyona falanmı girmeyi düşünüyorsun :), yoksa canını sıkan başka bişey mi var canım
Neden canım ? Canını sıkan birşey mi var ?
Kız yaz geliyo ne demek diyet istemiyorum. Ay noluyo size kendinize gelin ya , havalar güzelleşiyo içinizin cıvıl cıvıl coşku dolu olması gerekirken bu donukluk nedirr
Kaptancım, beni bu hafta listeye alma çünkü + çıkıcam biliyorum o yüzden bu hafta görme beni. Haftaya vercem ama ondan eminim ozaman alırsın listeyeyagmuraydin canım, inşaAllah bu hafta listedesin :) Ama eksiyle gelmen şartıyla :)
@glmscs @GizzD canlar, sizin de kilo vermeniz iyi ama takımda katılımınızı artırmanız gerek..
Bunun için söz verirseniz bu hafta siz de listeye girebiliyorsunuz..
Colorayzn Ah klorlum, artıyla gelmesen bu hafta sen de listedeydin ama geçen hafta işler bozuldu biraz :)
Ay bende görmek istiyodum ama silmişsin sanırımşu an izliyorum seni görebilirsin gülüm
Anladım canım geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah bu mübarek günde.canım bende panik atak hastalığı var boyle bi anda kafam takılıyor biseyler ve bunaliyorum sanki o an dünya başına yıkılıyor sonra düzenliyorum
Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim tb ekmeği
Domates
Zeytin
Peynir
1 tk pekmez
1 bardak kayısı çayı
Öğlen
3 dilim pizzamalesef arkadaşımın işyerine ziyarete gitmiştim illa pizza sipariş etti neyse geldi 2 büyük boy pizza bir dilim yemesem ayıp olur dedim. 1 dilim yedikten sonra da 2 tanesi peşinden geldi .
Akşam
Patatesli patlıcan yemeği 1/2 tabak
Yoğurt
1 bardak kayısı çayı
Su 2 lt bitecek
Spor 10000 adım +
50 yarım mekik
50 tam mekik
100 ip atlama
50 squat
50 köprü h.
100 makas h.
100 side bent
600 duvar şınavı @AKovser bugünki ödevimiz
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor :))) su göremedim ama ??
@AKovser ccanım kusura bakma kaç gündür tasinmadirr derken gelemiyordum tam bugün gelecektim oğlum hastalandı bu saate kadar hastanedeydimsimdi uyudu minigim çok yoruldu en yakin zamanda eski aktif halime döneceğim inşaallah
87 deyken yüzümü de çekmişimonu görünce o yüzden şimdide profil çektim arada ki fark için.teşekkür ederim fatimem kendi saç rengimde açık renk kumral da bu rengi çok beğendim.o kadar fark ediliyor mu fatimem
@AKovser ccanım kusura bakma kaç gündür tasinmadirr derken gelemiyordum tam bugün gelecektim oğlum hastalandı bu saate kadar hastanedeydimsimdi uyudu minigim çok yoruldu en yakin zamanda eski aktif halime döneceğim inşaallah
Canım sagolsun su panik atak beni boyle yapıyor bazen öyle bi bunalıyorum ki boşlukta oluyorum sonra geciyor
canım Arkadaşlara verdiğim cevap gibi zaman zaman gelen panik atak durumları iste
Kaptancım, beni bu hafta listeye alma çünkü + çıkıcam biliyorum o yüzden bu hafta görme beni. Haftaya vercem ama ondan eminim ozaman alırsın listeye
Ay bende görmek istiyodum ama silmişsin sanırım
Anladım canım geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah bu mübarek günde.
Bu arada hayırlı kandiller kızlarr
@AKovser cim bu hafta hafif cozuttum ben hafta sonu aldığımı normalde dün bugün vermiş olmam ve bugün yarın -ye geçmiş olmam lazımdı ama niyetlenince o iş - değil + döncek. O yüzden beni es geç hatta bildirimde dahi görme
Menüm: sabah 1tane dere otlu ufak poğaça( büyük değil avuç içi kadar) + çay
Ara yeşil çay limonlu
Öğlen: 1tabak salata, 2 tavuk but (ufaklardı) 1yk pilav 1kase çorba
Ara türk kahvesi yarım elma ( kalan yarısını bizim burdaki bıcırık yedi)
Akşam 1kase mercimek çorbası + 1porsiyon nohut yemeği
Ara: bi kahve yaptı arkadaşım, arkadaşımdaydım. Türk kahvesi değil menengiç değil ama toz çok hoş bi kahveydi. Ondan içtim
Spor; dün yemekhanede bizim ablaya yardım ettim sürekli hareket halindeydim, bizim bıcırıkla fabrika içini dolaştık kaç kez , normal yürüyüş 25 dakika. 75 dünki ödevden. Ortağa karışık oldu bu
Su: 2,5lt
Dünki Menüm
Sabah: 2 dilim tbe, 1 yumurta, yarım domates, 2 zeytin, peynir
Ara:Türk Kahvesi
Öğlen: 1 tabak yeşil fasulye, 1 tabak yoğurt
Ara: 3 hurma, neskafe
Akşam: mantar sote, salata, yoğurt
2,5 lt su
75 squat
300 duvar şınavı
170 side bend
akşam misafir vardı spora vakit olmadı ,iyiki bunlarıda gün içerisinde yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?