menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvalti; 1 kk keçi peyniri, 1 yumurta, 10 çiğ badem, yeşillik, 3 hurma
ara; Türk kahvesi ve 1 küçük muz (70 gr) 1 tk tarçın ekledim
öğlen; 2 köfte, marul salata ve 1 kutu ayran
ara; 3 limon lifli bisküvi ve çay
aksam; 2 kepçe çorba, salata, 1 çb kefir
ara; 3 yk yogurda zencefil zerdecalli tarçın
spor; 3 mil leslie ve @AKovser 100 duvar şinav.. 2 sene önce sağ bilegim zedelenmisti çok zorlayamiyorum ağrıyor çünkü bu kadar yapabildim
alıntılari sabah yapacam....hedefeyedi kilo diye bi arkadas vardı ayrıldı mi ?
menün güzel ama pilav akşam olmayaymış iyiymişİyi akşamlar kızlaar
Menüm
Sabah
Müsli
Süt
Öğle
Haşlama tavuk
1 köfte
Salata
2 kaşık bulgur
Ara
1 çilekli bar
Akşam
Bezelye
Yoğurt
2 kaşık pilav
6.000 adım-1 litre su-50 squat
Sen çok sonra girince silmek zorunda kaldim.yarın eklerim senin içinHa tamam anladim canim:)yarin bakarim o zaman ins.:)
Tesekkur ederim ablacimSen çok sonra girince silmek zorunda kaldim.yarın eklerim senin içino kadın için de bugun zehir oldu bana çok ağladım diyette Güme gidiyordu az daha sinirden gözüm döndü
Bir tabak pilavKizlar menum:)
Sabah
Avucici kadar corek
Kk peynir cay
Ogle
1 tabak pilav 2 parca tavuk
Aksam
1 kase köfteli yogurt corbasi 1 dilim ekmek
Su 2 lt spor 550 side bend 75 yarim mekik 70de duvar mekigi
Hee nasil kiyak geciyo anlatamamBir tabak pilavakovser sana kiyak geciyo valla hee
Hee nasil kiyak geciyo anlatamamo verdigi cezalarda zaten ödül gibi
Peehhh güzelmiş külahima anlat sen onuolsun yaa valla cezalari bile guzell komserimin adamin aklini basina getiriyo bazen cosuyorum fazla fazla yapiyorum
HahahaPeehhh güzelmiş külahima anlat sen onuarkasindan konusmak gibi olmasinda bu kızin hicbiseyi hicbi karari guzel degil ki yaw kim kaptan yapti başımıza kkyi mahkemeye vericem sabah beni öldürcek o ayri
Iyi geceler olsun,bol cikileytali ruyalarHe oyle canimsanada iyi geceler o zman sorularıda cok takma kafana
Heee oylemi e biraz daha yerden yere vurim o zmanHahahaaa canim neden oldurcek seven insan sevdigini yerden yere vururmus olcak okadar
B.kunu cikartma bnce yoksa kimse elinden alamazHeee oylemi e biraz daha yerden yere vurim o zman
Askolsun ablaB.kunu cikartma bnce yoksa kimse elinden alamaz
Bu kezde ben seni korucam söz:) ama cok şey etme bende yirim dayağı: )Askolsun abla
Kiz sen niye yatmiyosuunB.kunu cikartma bnce yoksa kimse elinden alamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?