Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün gayet güzel canım
sporda
İyi akşamlar kızlaar

Menüm
Sabah

Müsli
Süt

Öğle

Haşlama tavuk
1 köfte
Salata
2 kaşık bulgur

Ara

1 çilekli bar

Akşam

Bezelye
Yoğurt
2 kaşık pilav

6.000 adım-1 litre su-50 squat
menün güzel ama pilav akşam olmayaymış iyiymiş

Sen çok sonra girince silmek zorunda kaldim.yarın eklerim senin için o kadın için de bugun zehir oldu bana çok ağladım diyette Güme gidiyordu az daha sinirden gözüm döndü
Tesekkur ederim ablacimdisardaydim gun boyu :)
Emin ol o kadin senin kilo verdigini fark etmis ve bilerek motivasyonunj bozmaya calismisona verecegin en guzel cevap verecegin kilolardirhic üzme canini öyle densizler icin kadindaki yuzsuzluge bak evime gelen kargodan SANANEyani neyse daha bisi demiyim cok sinirlencem yoksa

Ayy M Mitsuomi cim uykum geldi bnim .komserde diyete başladı yıkıldı valla erkenden gidiyo bugunun birincileri kiiimm yarinki hareket nee listye girebilcemmii kafamdaa deli sorularr uyku da tutmucak bak

olsun yaa valla cezalari bile guzell komserimin adamin aklini basina getiriyo bazen cosuyorum fazla fazla yapiyorum
Peehhh güzelmiş külahima anlat sen onuarkasindan konusmak gibi olmasinda bu kızin hicbiseyi hicbi karari guzel degil ki yaw kim kaptan yapti başımıza kkyi mahkemeye vericemsabah beni öldürcek o ayri

Ayy M Mitsuomi cim uykum geldi bnim .komserde diyete başladı yıkıldı valla erkenden gidiyo bugunun birincileri kiiimm yarinki hareket nee listye girebilcemmii kafamdaa deli sorularr uyku da tutmucak bak
He oyle canim sanada iyi geceler o zman sorularıda cok takma kafana

Peehhh güzelmiş külahima anlat sen onuarkasindan konusmak gibi olmasinda bu kızin hicbiseyi hicbi karari guzel degil ki yaw kim kaptan yapti başımıza kkyi mahkemeye vericemsabah beni öldürcek o ayri
Hahaha aa canim neden oldurcek seven insan sevdigini yerden yere vururmus olcak okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…