- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 28
- 30
siteye zor girdim ancak yükledi
geçmiş olsun canım@AKovser ben anlamadım grafiği:))
Herkese günaydın.
Bir gözüm kapandı arpacıktan, oğlan da sabah 7de uyudu. Sabaha dek hem arpacık hem diş çığırması... sabah uyumuşuz. Kalktım oğlanı toparla, evi toparla anca yazabiliyorum.
Sabah kahvemi içemedim. Bugun İsveç'in son günü.
Menüm
Öğlen:
Kahve-haşlanmış yumurta- havuç
Akşam:
Izgara tavuk-salata
birde düğün günü çekilir atarım bakalım o zamana kadar nasıl fark edicekasya_01 canım çok güzelsin maşallah, verdiğinde gayet belli 2-3 ay sonraki değişimi çok merak ediyorum :)
Yaaa niye ben goremiyorum asya abla yaaa:/ cildircambirde düğün günü çekilir atarım bakalım o zamana kadar nasıl fark edicek
kız varya kaç kere kattımm bir denk gelemedin haYaaa niye ben goremiyorum asya abla yaaa:/ cildircam
kaçırdım göremedim kaldırmışsın ama zaten seni biliyoruz boşver komşularını akrabalarını sen bizim dediklerimizle motive ol devam etbirde düğün günü çekilir atarım bakalım o zamana kadar nasıl fark edicek
Bu ne sans böyle ya az once yarim saat bekledim 10.dk cikmisim herkes gormus:/kız varya kaç kere kattımm bir denk gelemedin ha
sağolun kızlaröyleymiş geçen di daha yok yaa aynı ne zayıflaması dediler. 55 i görene kadar devam inşallah.o hardal sarısı gömlek 1 ay önce omzumdan aşağı inmiyordu.dün akşam eşimle şöyle bir turlayalım dedik giydim baktım oldu.eşimde çok kızdı dün bana seni kıskandığından yaptıklarını biliyorsun hala dert ediyorsun kendine diyor oda.doğru sölüyor da hani o an bişey diyemiyor ya o büyüyor insanın içinde
Bu ne sans böyle ya az once yarim saat bekledim 10.dk cikmisim herkes gormus:/
bi ben kalmisim
aynen öyle gülüm Allah razı olsun sizden dün engellediniz beni de yoksa diyet falan kalmicaktı.sinirden gözüm döndü.yengem geldi şimdi yengemde üst katta oturuyor ne o kadın diyor ona ne senin elbisenden bundan sonra deme bile eşime iş için bişeyler geldi de bırak diyor.seni kıskanan insan sana yakışmış mı dicek ti diyor.kaçırdım göremedim kaldırmışsın ama zaten seni biliyoruz boşver komşularını akrabalarını sen bizim dediklerimizle motive ol devam et
Kendimi cok dislanmis hissettim su an amaikimiz görememişiz deseneolsun daha heyecanlı oldu biz de 1 ay sonraki değişimi görürüz
evet ya bu konuda bir çekidüzen vermem gerek kendimecanım ama bosyere buyutuyorsun agzının payınıda verıceksın bence sonucta sen kendı vucudunu bılırsın dımı baskası bunu anlamaz bak gıymedgn gomlek olmus burdan anlıcaksn bıde baskası onemlı dııl esınde dıyorsa dısarıya kullagını kapa.
şuan burdamısınız koyarımm sizin için geri silerimikimiz görememişiz deseneolsun daha heyecanlı oldu biz de 1 ay sonraki değişimi görürüz
Ben burdayiiiiiiiimşuan burdamısınız koyarımm sizin için geri silerim
ayrılma durBen burdayiiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?