Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok canım kaynanamlar taşındı...Sağol canim oglusumda iyi olur insAllah ..
Evet canım insan bazen bi bunalıyor

Sağol canım valla oğlumda yatıyor öyle bitkin bitkin salgın var sanırım bendede ayni oldu istifar edip duruyoruz ikimizde yatıyoruz oyle... Bi toparlansam gelecegim özledim burayıda

merhaba arkadaşlar
regl olacağım sanırım sinyaller çok güçlü bu gün yarın
umarım fazla şişlik olmaz

Ablacım bugün spora fazla yüklenme..
Zaten ödemin varsa bir de spor artırmasın şimdi..

AMA NEDEENNN BENIM HER HALM SPOR IS DE LITFEN :):) BEN BELLI GUNLER GITMIYORM BELLI GUNLER AYARLADM

Canım, az da olsa birşeyler yapmaya çalış günlük..
Her gün 1 saat falan yapacak değilsin ya..

Hehe bak ne güzel gülümsuyor sana

Pilavi gizli yapmistim ya sen nasıl gördün

Oh oldu gelmezsen öyle konuşurum bende

Sen pilav yersin de ben görmez miyimmm
Kaç gecedir burdayım, biraz daha burda olsam artık nişanlı olmayacaktım
Şaka bir yana gündüz çok çalışıyor pek konuşamıyoruz, akşama kalıyor..
Gündüzü burda geçirip akşam onunla konuşuyorum normalde, ama kaç gündür konuşamadık pek isyanlardaydı artık

Canım, o grafik günlük menü ve spor için..
Birinci smile menün ikincisi sporun için..
Eğer menün güzel ise her hangi bir smile yazılıyor yerine..
Yok yememen gereken bir şey yemişsen telafi amaçlı ceza yazılır..
Cezalar kısaltma şeklinde yazılıyor yukarda açıklaması var zaten..
O gün spor yapmışsan yine bir smile olur, yok yapmamışsan cezası yazılır..

Afiyet olsun bu arada :)

sag ol asyacigim, senin fotoyu yalniz bir ben goremedim

not bu arada bugunun odevi nedir?

Perşembe günü ödev yok canım :)
Dinlenme günü :)

Bak bakk bütün gece arkamdan konuşsun işi düşünce hemen tatlışı olmuşum

Görüyor musun bütün zararın sadece kendine..
Dediğin gibi dikkat etseydin belki 1 kilodan bile fazlasını verirdin..
O yüzden artık bırakmak yokk

ben squatima devam edebilir miyim?

Tabi ki :)

Allah acil şifa versin canım..
Dinlen sen de, iyileşmene bak..

Hic kacmaz gozunden o pilavlar bilmez miyim
Ooo neyse o zaman enisteyi ihmal etme sen canim araniz açılmasın sonraama bizide ihmal etmeöyle dediysem de cokta seeyetmedim yani

Aaa ne demek isi düşünce ben geceleri hep yaziyorum akovser tatlisim benim diye ama yonetim siliyor bencearamizi bozuyolar kiz inanma sen
Bu arada videolar icin tenks beybisi kiz ne kadar bela oluyorum senin basina ya bazen niye hala beni takimdan atmuyosun diye durup düşünüyorum

Selamm kızlar ben geldümmm
Çoı yorgunum bugün 3 yerde iş görüşmem vardı dün de 2 yere baktım . Ah ne zormuş kendi isteklerime yönelik bir iş bulmak bu gidişle yine evde oturacağım ... Çalışırken diyetimi çok rahat yapabiliyordum ama evde oturunca sırf yemek geliyor aklıma :///
Siz neler yaptınız bugün çıtırlarrrr :))) asya_01 ablacım bir türlü resmini göremedim yahu sürekli geç kalıyorum düğünde çekilince görürüm artık ne yapalım :)))

kızlaar merhaba
bugunku menum

kalkınca:
1tk çörekotu yağı
1sb su

kahvaltı:
1havuç
1 haşlanmış yumurta

ara:
türk kahvesi

öğle:
6 yk kereviz yemeği
1dilim kepek ekmegi
3yk yogurt

ara:
1sb yarım yaglı süt

akşam:
yeşil mercimekli salata

akşam yeşilçay ve türk kahvesi içerim
yatarken yoğurt kürüm var

su:
3lt
spor
40dk yürüyüş (kızı parka götürdüm)
50S cezam vardı onu yaptım
50de mekik çekerim

geçmiş olsun canım

ya cıldırcam kızlar ben reglim gelmek bilmedi yaa böyle kahverengimsi bişiler geliyo karnım agrıyo ama baskada bişey yok sinirim bozulduu yaa napıcazki buna

Bugün yediklerim
Sabah
Açma ve çay
Arada 2 küçük portakal
Öğlen
Semizotlu yoğurt
2dilim ekmek
Akşam
Salata
Kızartmadan çok az aldım
2litre su içtim
480 mekik yan ve düz karışık
1 saate yakın yürüme ama çok hafif tempoda 100 tane squad ve yerde kalça hareketi 200 ip atlama

ya cıldırcam kızlar ben reglim gelmek bilmedi yaa böyle kahverengimsi bişiler geliyo karnım agrıyo ama baskada bişey yok sinirim bozulduu yaa napıcazki buna
Geçen ay bana da öyle oldu canım, baya korktum bende noluyo diye araştırdım. Ama sonra normal regl e döndü. Yumurtalıklar kendini yenilerken gelirmiş o. Korkulacak bişey yok yani canım

Menü: sahurda 2 kepekli tost, ufak dilimlerle( yicek bişey yoktu alışveriş yapmamıştım) (evde yemek yemez babam pek, bende günü geçiştircek şeyler yapınca böyle oluyo işte) 1kase yoğurt

İftarda: yarım tavuk göğsünün yarısından fazlası nı tost makinesnde kızarttım, 1kase yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği.

Spor su malesefki yok. İftardan önce tartıldım, 61.300 @AKovser neden böyle oldu bilmem ama sanırım doğum gününden kalanlar bunlar... yarın % hesaplarım yine yazarım. Bu hafta da benim için berbat geçti, yarından sonrasına bakıcam artık. Kendime haftalık liste hazırlıycam...
başım çok ağrıyo kızlar ya ramazanda böyle olmazdı, acaip agresiftim bugün odamdan dahi çıkmadım. Ptronlarla yine tartıştık, sonunda lanet edip çıkıcam artık çok bıktım oruç oruç sinirimden ağlıycaktım. İnsanlara her ay aynı şeyleri anltmaktan açıklamaya çalışmaktan bıktım. Onlar her ay ilk başta anlamamaktan, 20dakika sonra gidp anlattığımda anlamaktan bıkmadılar. Ay öyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…