Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Baktim ablacim senin komsu cidden sıkıntılı onu anladım kirmizi gomlekli halin ile sari gomlekli arasindaki farki gormemek icin kor olmak lazim walla tebrik ettim seni masallah:)sac renginde cok hos olmus bu arada
sağol ablacım.yalnız bundan sonra sağa sola kulak tıkamaya karar verdim

şu an görebilirsin gülüm.bugün 600 kotasındayız gülüm side bend in
He arkadasta bizim spor programindami bende cevap verdim hemen sadece side bend mi yapcaz canim?dun yarim mekikte vardi ya bide ben side bend videosunu favorilerime eklememisim @AKovser canim tekrar ekleme imkani varmi tatlisiiiiimmmm benim

He arkadasta bizim spor programindami bende cevap verdim hemen sadece side bend mi yapcaz canim?dun yarim mekikte vardi
yok biz fatimem le kendi aramızda da ayrı bir program yaptık ya onu soruyor sanırım.ben niyetliyim şu an ancak iftardan sonra yapabilirim zaten

fotograflari gordukten sonra yorum yapiyorum:

komsu haset. net

kuzum inanilmaz guzel bir yuzun var. kiloyu evet takiyorsun, hakkindir. ama vereceksin. ve inan cok cok cok hos bir kadin olarak yol alacaksin. asla pes yok, bir kere pes olursan inanc gider.

aynen öyle eşime geldi de geç gerçi söylemek zorunda da değilsin ya çekecen komşuları mecbur
evet ya bu konuda bir çekidüzen vermem gerek kendimeçokk takıyorum,bu benim eksi yönüm

ben de bazen takıyorum ama bilmiyorum işte, ben de başkalarına söylemiyorum ödeşiyoruz

ayy maşaALLAH canımm hatuna gel diyorum nazarlardan korusun internet yavaş ama yine de açtı kesinlikle fark var yüzün küçülmüş saç renginde çok yakışmış
sag ol asyacigim, senin fotoyu yalniz bir ben goremedim

not bu arada bugunun odevi nedir?

ödev yok dinlenme günü yarın tartı var.

öpüyorum seni canımmyıpratıyor insanı yaa dün söz verdim kendime gerçekten hiiççç tınlamicamne halleri varsa görsünler.

saç rengimi bende çok beğendim yakıştırdım kendime de 1 boya daha ister

Sağol canım amin inşAllah.. Sanada hayırlı kandiller

poğaça hariç guzel canım :)

valla canım tam anlamıyla bi tedavisi yok iste tamamen psikolojik kendimi o an başka şeylere kaptiramazsam boşluğa dalarsam iyi olmuyor

güzel olmuş canım

inşAllah canım toparlansinda bi gelecegim inşAllah

güzel olmus canım

öyle halsiz halsiz yatıyor canım ya baya halsiz istifar ede ede hali kalmadi yavrucugum
evet kkışın ve sisli havalarda çok artiyor

Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar, oruç tutan arkadaşlarımın da kabul olsun inşaAllah
Eki Görüntüle 1974912
Saol canim seninde kandilin mübarek olsun

tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…