Ok.ayrılma dur
cok tesekkur ederim :)geçmiş olsun canım
canım çok geçmiş olsuncok tesekkur ederim :)
ekledim bakabilirsin ablam
sag ol asyacigim, senin fotoyu yalniz bir ben goremedimcanım çok geçmiş olsun
Baktim ablacim senin komsu cidden sıkıntılı onu anladımekledim bakabilirsin ablam
Canim bugun hafif sporlar yapiyoruz yarin tarti günu kaslara cok yuklenmiyoruzsag ol asyacigim, senin fotoyu yalniz bir ben goremedim
not bu arada bugunun odevi nedir?
şu an görebilirsin gülüm.bugün 600 kotasındayız gülüm side bend insag ol asyacigim, senin fotoyu yalniz bir ben goremedim
sağol ablacım.yalnız bundan sonra sağa sola kulak tıkamaya karar verdimBaktim ablacim senin komsu cidden sıkıntılı onu anladımkirmizi gomlekli halin ile sari gomlekli arasindaki farki gormemek icin kor olmak lazim walla tebrik ettim seni masallah:) sac renginde cok hos olmus bu arada
He arkadasta bizim spor programindami bende cevap verdim hemenşu an görebilirsin gülüm.bugün 600 kotasındayız gülüm side bend in
yok biz fatimem le kendi aramızda da ayrı bir program yaptık ya onu soruyor sanırım.ben niyetliyim şu an ancak iftardan sonra yapabilirim zatenHe arkadasta bizim spor programindami bende cevap verdim hemensadece side bend mi yapcaz canim?dun yarim mekikte vardi
aynen öyle gülüm Allah razı olsun sizden dün engellediniz beni de yoksa diyet falan kalmicaktı.sinirden gözüm döndü.yengem geldi şimdi yengemde üst katta oturuyor ne o kadın diyor ona ne senin elbisenden bundan sonra deme bile eşime iş için bişeyler geldi de bırak diyor.seni kıskanan insan sana yakışmış mı dicek ti diyor.
evet ya bu konuda bir çekidüzen vermem gerek kendimeçokk takıyorum,bu benim eksi yönüm
ayy maşaALLAH canımm hatuna gel diyorum nazarlardan korusun internet yavaş ama yine de açtı kesinlikle fark var yüzün küçülmüş saç renginde çok yakışmışayrılma dur
sag ol asyacigim, senin fotoyu yalniz bir ben goremedim
En güzeli canım :) verdigin kilolar zaten en guzel cevap olcaksağol ablacım.yalnız bundan sonra sağa sola kulak tıkamaya karar verdim
öpüyorum seni canımmaynen öyle eşime geldi de geç gerçi söylemek zorunda da değilsin ya çekecen komşuları mecbur
ben de bazen takıyorum ama bilmiyorum işte, ben de başkalarına söylemiyorum ödeşiyoruz
ayy maşaALLAH canımm hatuna gel diyorum nazarlardan korusun internet yavaş ama yine de açtı kesinlikle fark var yüzün küçülmüş saç renginde çok yakışmış
ödev yok dinlenme günü yarın tartı var.
ödev yok dinlenme günü yarın tartı var.
Kaptancım, beni bu hafta listeye alma çünkü + çıkıcam biliyorum o yüzden bu hafta görme beni. Haftaya vercem ama ondan eminim ozaman alırsın listeye
Ay bende görmek istiyodum ama silmişsin sanırım
Anladım canım geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah bu mübarek günde.
Bu arada hayırlı kandiller kızlarr
@AKovser cim bu hafta hafif cozuttum ben hafta sonu aldığımı normalde dün bugün vermiş olmam ve bugün yarın -ye geçmiş olmam lazımdı ama niyetlenince o iş - değil + döncek. O yüzden beni es geç hatta bildirimde dahi görme
Menüm: sabah 1tane dere otlu ufak poğaça( büyük değil avuç içi kadar) + çay
Ara yeşil çay limonlu
Öğlen: 1tabak salata, 2 tavuk but (ufaklardı) 1yk pilav 1kase çorba
Ara türk kahvesi yarım elma ( kalan yarısını bizim burdaki bıcırık yedi)
Akşam 1kase mercimek çorbası + 1porsiyon nohut yemeği
Ara: bi kahve yaptı arkadaşım, arkadaşımdaydım. Türk kahvesi değil menengiç değil ama toz çok hoş bi kahveydi. Ondan içtim
Spor; dün yemekhanede bizim ablaya yardım ettim sürekli hareket halindeydim, bizim bıcırıkla fabrika içini dolaştık kaç kez , normal yürüyüş 25 dakika. 75 dünki ödevden. Ortağa karışık oldu bu
Su: 2,5lt
Günaydın hatunlar, hafif geçsin gününüz
semurcan zayıf halin çok çok hoşmuş. Kısa zamanda eski kilona gelirsin umarım.
@Papillon_ canım çok geçmiş olsun kuzucuğa, hem pişik hem diş zor.
isimsiz965 güzelim hemen atlatırsın umarım, tedavisi falan yokmu ?
asya_01 akşama bırakmadan gün içerisinde koysan resminide bizde görsek:)
Dünki Menüm
Sabah: 2 dilim tbe, 1 yumurta, yarım domates, 2 zeytin, peynir
Ara:Türk Kahvesi
Öğlen: 1 tabak yeşil fasulye, 1 tabak yoğurt
Ara: 3 hurma, neskafe
Akşam: mantar sote, salata, yoğurt
2,5 lt su
75 squat
300 duvar şınavı
170 side bend
akşam misafir vardı spora vakit olmadı ,iyiki bunlarıda gün içerisinde yapmışım
sabah alıntı yağayım dedim ama bugün çok yoğun bakamayacağım
vay maşaAllah o pizza erimiş gitmiştir merak etme
evet ya yazmamışım 3,5 lt içtim dün.
canımm geçmiş olsunn oluyor hepimizin dönem dönem sıkma canını bebiş iyileşssin kafanı toparlar yine aktif olursun
günaydınn
dunku menum
sabah 2 dılım ekmek
peynır
domates bıber
3 salam
oglen
etlı patates yemegı fırında
1 kasık bulgur
yogurt
ara
5 adet etıform
1 elma
aksam
yogurtlu ıspanak
1 dılım ekmek
20 dk yuruyus
cok gecmıs olsun canım. sımdı nasıl mınık.
hava degısımı panıgı malesef artırıyor hele kısın daha zordur ama guzel havalar gelıyor artk ole dusun iyi olursun ınsallah.
hayrlı kandıller..
canım senn bızden daha cok motıve olman lazım bak dügüne az kaldı o gelınlıge gırılcek
Saol canim seninde kandilin mübarek olsunKandilimiz mübarek olsun arkadaşlar, oruç tutan arkadaşlarımın da kabul olsun inşaAllah
Eki Görüntüle 1974912
Arkadaşlar ablamın tartısına göre 400 bizim tartıya göre 500 gıram vermişim çok mutluyum diyeti tamh anlamıyla yapamsdım ama nasıl oldu anlamadım demekki diyetimi bozmasam haftada 1 kiloya yakın vericem bu haftada bunu deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?