Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menüm kızlar bugün niyetliydim Allah kısmet ederse yarında niyetliyim.Çok şükür Rabbime... 3 yıldır oruç tutamıyordum insülinden dolayı muhteşem bir manevi rahatlık Rabbime şükürler olsunn

sahur
2 haş yum
2 parça tavuk
salatalık sütlükahve

iftar
1 tabak kabak
salata
yoğurt turp
sütlükahve

su yatana kadar 2,5 yapmaya çalışıcam
spor 250 twist,620 side bend yürüyüşte yapıcaktım 20 dk da eşim geç geldi yürüyüş kaldı @AKovser

Bugünki menümü paylaşıp kaçıyorum hemen kızlar amcamlar bizde şuan.

Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 haş. Yumurta
3 zeytin
2 kk peynir

Ara
3 yulaflı bisküvi

Öğlen
Tost ayran

Ara
1 elma
1/2 muz

Akşam
Taze fasülye
Yoğurt

Su 1,5 lt

Spor 10.000 adım + 50 mekik + 50 basen hareketi

sabah
2 haşlanmış yumurta
zeytin, peynir
domates

ara 3 kayısı- 3 ceviz
2 fincan yeşil çay

ara yarım avuç beyaz leblebi üzüm
yarım ayva

akşam 2 karınıyarık
1,5 dilim çavdar
salata, 3 kaşık yoğurt

3 lt su bolca şekersiz çay
4 mil leslie

umarım hepimiz yarın eksileri görürüz

@AKovser ablam kaç gündür giremiyorum haber de veremedim kusurabakma cenazemiz vardı bir de üstüne sınav sonuçları açıklanınca... psikolojik açıdan hiç iyi değilim eğer müsaade edersen ayrılmak istiyorum uzun süre kendimi toparlayabileceğimi düşünmüyorum grubu da kötü yönde etkilemek istemem motivasyon hepimiz için çok önemli çünkü

Biliyorum canim:)bütün evrelerini falanda biliyorum hatta ben atak evresini bitirmistim sebze proteindende 20 gunden fazla yapmistim ama burda bana sok diyet kabul etmiyoruz falan dendi o zaman @AKovser kaptan degildi ama simdi en guzel cevabi kaptan verir canim
dukan sok degil ki, 5 ay surecek bana verdigi diyet.

Geçen ay bana da öyle oldu canım, baya korktum bende noluyo diye araştırdım. Ama sonra normal regl e döndü. Yumurtalıklar kendini yenilerken gelirmiş o. Korkulacak bişey yok yani canım
Bande de kahverengi bişey geliyo önce korkulacak bişey yok

Günaydın, hayırlı cumalar
Dünki Menüm
Sabah : 2 tbe, yumurta, peynir, zeytin
Ara:Türk kahvesi
Öğlen: Yoğurt Çorbası, 2 tavuk, salata
Ara: 3 hurma
Akşam : Mantar, lahana sarması(içini yemedim sadece lahanaları) , salata, ayran
Ara: Dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…