Fazla kacmamis mi kuzum karbonhidrat ağırlıklı olmuş keşke yuruyebilsen birazKizlar bugunku menu menu degil malesef
Kahvalti:
1simit
Domates
Peynir kucuk bi parca
Yagda yumurta
Meyve suyu 1 bardak
Ogle:
Etiform misir patlagi 5adet
Sut 1 bardak
Aksam:
10adet yaprak sarma
1.5dilim ispanakli borek
Su:1litre ancak oldu
Spor:yok
hoş geldin memleketineKızlar ben geldim.
Hepinize ana ocağımdan merhaba.
Sabah aç yola çıktım.
Uçakta tavuk yemegi vardı, soslarını sıyırarak sadece etlerini yedim.
Akşam da ocakbaşına gittik ailecek. Ben sadece etleri yedim ve yağsız salata.
Dukanım bozulmuş satılmaz degil mi?
Kizlar bugunku menu menu degil malesef
Kahvalti:
1simit
Domates
Peynir kucuk bi parca
Yagda yumurta
Meyve suyu 1 bardak
Ogle:
Etiform misir patlagi 5adet
Sut 1 bardak
Aksam:
10adet yaprak sarma
1.5dilim ispanakli borek
Su:1litre ancak oldu
Spor:yok
Kiz nerde yurucem geberiyorum suan resmen aralara bi yerlere sıkıstırılmıs poset gibi geldim arabada ve annemlerdeyiz eve gecicez daha yolculuk varFazla kacmamis mi kuzum karbonhidrat ağırlıklı olmuş keşke yuruyebilsen biraz
Evet canimcimm yaa pek olsa gene iyi hic iyi degilsenin menünde benimki gibi bek iyi değil canım
Kiz nerde yurucem geberiyorum suan resmen aralara bi yerlere sıkıstırılmıs poset gibi geldim arabada ve annemlerdeyiz eve gecicez daha yolculuk varfazlada ne buldum yedim oldu bu biraz komsu yapmis getirmis sagolsun.annemde ananeme bakiyodu cunku yanindaydi.ee evde bisey olmayinca komsumuz dusunmus yedimm gitti artik :/ evime gidiyim rayina oturur hem esim soz verdi.bu hafta yaptiricak kosu bandimii ozaman basliyor esas yariiş
Evet canimcimm yaa pek olsa gene iyi hic iyi degil
Yessstelafisini yaparsin O Zaman
benim ablamın kızıda 2,5 3 yaşına kadar emdi. ama ne yemek yiyordu ne bişeyler. sonra 1 yıla yakın biberondan süt içti. yine yemek yemedi. en sonunda ablam o süttende kesti. şimdi bir yemek yiyo şaşırırsınız. gece 1 2 mamaa mama karnım aaç diye geziyo. gözünü açıyo açım diyo maşallahh. süt onları tıkıyo
teşekkürler canımm
oooh canıma değğğsiiinn komiserde bizden yanaa
canım ne iyi ben yiyorum yanı misafir bende bahane oluşturuyor galibaEvet bence de sağlıklı beslenmek iyi oluyor. Misafir olunca ben nedense ikram edeyim, çaylar, kahveler filan derken bir bakıyorum kendim çok az yemişim. Öyle stresli bir yapım da yok ama nedense misafir gelince öyle oluyor.
Evet fark ettim ben dePilav canım çok çekti dayanamadım ama yarın dengelemeyi düşünüyorum. Kahvaltıda yediğim ekmekler ama az kalorili sağlıklı ekmekti. Şu ekte eklediğimden. Ama yine de günde iki kere pilav yememin bahanesi olmamalı Sabah erken kalkıyorum o saatte hep yumurta çekmiyor canım. Ama öğlene doğru yiyorum bazen. Yarın kahvaltıda yumurta haşlayım bari
Simit yiyeceksen az ye canım, 1 simit yaklaşık 4 dilim ekmeğe eşdeğer çünkü..
Suyunu da yazmamışsın, sporun güzel :)
kullanıcı adı : Birsorumvarbayan
İsim: Elif
Meslek : öğrenci
Medeni durum : Bekâr
Yaşadığım şehir : İstanbul
Boy: 1.56
Kilo : 61
Hedef kilo : 43
Kilo alma hikâyem : 3. Sınıftayken mahallemizden taşınmıştık. Hç arkadaşım yoktu eve kapanmıştım. Sıkıntıdan yedim yedim kilo aldım :/
Kilo vermeyi neden istiyosunuz ? : Yaşıtlarım gibi ince bi bedene sahip olmak istiyorum. Beğendiğim kıyafetleri korkmadam,rahatlıkla giymek istiyorum.
Beni tanıdınız. Takımınıza alırsanız çokk mutlu olurum :) Daha önce birçok deneyimim oldu ve 2 saatte 4 farklı spor yaparak 3 kilo vermiştim :) Üşengeçlik işte . Bıraktım sonradan. Ama takımınıza girebilirsem dahada çok hırslanacağıma inanıyorum :)
Selam kızlar ben geldimmm nasılsınız bakalım. Bugün hava kötüydü yürüyüşe çıkamadım. Öğlen dayımlardaydım orda yemeğimi yedim, çayın yanında abur cuburlar vardı tabiki dokunmadım hiç birine. Sonra ordan eve geldim bu seferde amcam çağırdı orda da kahve içtim cısslara dokunmadım fındıkla ara öğünümü yapmış oldum. Akşam henüz yemedim sporumu yaptım duşumu aldım şimdide sobanın yanında oturdum kitap okuyacağım.
Bugün ki menüm
Sabah 10:15
1,5 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
Domates/ salatalık
Öğlen 13:00
1 kase mercimek çorbası
Etli türlü yemeği
Yoğurt
Ara 16:00
1 fincan sütlü az şekerli nescafe
7-8 tane kavrulmuş fındık
Akşam 19:00
Salata yemeyi düşünüyorum olmadı cacık yaparım.
Spor 3 mil Leslie Walk
Su 2 lt bitmek üzere akşama kadar 2,5/3 lt olur.
Bayanlar bugunku menumi paylasiyorum
Kalkinca:
1tk corekotu yagi
1sb su
Kahvalti:
Yok
Ara:
Turk kahvesi
Ogle:
4kofte
1kase sehriyeli salata
Ara:
Mocca
Cok cok az kek
Aksam:
Sehriye salatasi
Su:1.5lt simdilik icerim 2 2.5 olur
Spor:Leslie 3mile
Yolculuktayim suan o sebepten kek yedim azicik.belki aksam ki salatayi da yemem yanima almistim ufak bi kase ile yemedim daha .
yeni gelen arkadaslara hosgeldin der menümü yazar ve kaçarim umarım ilave olmaz çünkü son dakika misafirlik cikti 1 saate kadar çıkacağız arkadaşım diyor ki ne olacak şimdi biz yiyeceğiz sen bakacak misinsiz de yemeyin dedim. olur mu diyor tadına bak. bakarız gelince yaptığına bağlı dedim ayyyy varya ben bilmiyorum neyse
kahvalti
aç karnina 1 kayısı ve 2 bardak su malum durum var
1 yağda yumurta (5 parça sucuk),1 dilim çavdar li ekmek,1 yk lor,1 salatalık,5 zeytin ve 1 tk nutella
ara ; 1 kuru incir ve 2 kayısı
oglen; tavuk sote salata ayran
ara; eve geldim akşam yemeği yemeyecegim için ara yaptım
1/2 avokado, 1 dilim pyenir ve chia li yogurt 1 kase kadar yani aslında akşam yemeği gibi oldu ama doymamış oluncaaa
az önce Türk kahvesi içtim yanında 2 hurma 1 incir 5 badem yedim su an tokum
şimdilik bu kadar inşallah akşam kendimi yakmam
su ; 2,5 lt ama daha icerim
spor yok dinlenme günüm
menüm kızlar
1. öğün
2 haş yum
peynir salatalık 5 zeytin
sütlü kahve
akşam regl olmadım sanırım ondan kızlar canım sürekli bişeyler istiyor yaa
1 bardak kola
et sote
salata
çayın yanına petibör büskividen yedim 5 taneydi
su 1,5
spor 20 dk yapabildim eşimle aramız açık bakamam akşam çocuğa dedi
@Bluedreamer02 Ben formu yazı şeklinde yapmıştımtekrardan hemen dolduruyorum. Aynı şeyleri tekrar ediyor gibi olacağım kusura bakmayın
Kullanıcı Adı : xsemra
İsim (İsteğe Bağlı ): Semra
Mesleginiz: Öğretmen (şu an çalışmıyorum)
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2buçuk aylık bir oğlum var
Yaşadığınız şehir: Sydney
Boyunuz : 1.62
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : öncelikli 59 daha sonra 52
Kilo alma hikayeniz : 2015 Temmuzda evlendim. Evlenince malum güzel yemekler yapayım tatlılar yapayım, hadi dışarda yiyelim, gece sinema keyfi yanına bir sürü cips çikolata derken bir baktım 7 kilo almışım 6 ayda. Daha sonra 54e inmiştim derken tekrar 59a çıktım. Tam ciddi ciddi baya ağır pilatese başlamıştım ve yediklerime dikkat ediyordum derken hamile olduğumu öğrendim. İlk trimesterde hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim. Ama son trimesterde atağa geçip totalde 20 kilo alarak 79 kiloyla tamamladım hamileliği. 11 haftada 65 hatta 64e kadar düştüm ama 64te sabit kalamadım maalesef. Dün tartıldığımda tam 66 çıktım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Daha gencim ilk kez anne oldum. Vücudum aşırı yağlı şu an görüntümden pek memnun değilim açıkçası. Sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum. Benim için süre önemli değil. Çok kısa süreden ziyade sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Abartılı yemek yemem ama yemek aralarında çok fazla ıvır zıvır yiyorum bunu azaltmak istiyorum. Bugun mesela kremayla reçel yedim koca bir ekmek çok lazımmış gibi. Onun yerine bir kaşık pekmez yesem daha iyiydiBu arada oğlum şu an sadece emdiği için çok sıkı bir diyette değilim amacım gereksiz yiyecekleri azaltarak sağlıklı beslenmek ve düzenli spora ağırlık vermek.
Hoşbulduk herkese
@Kyohei14 Ahh ahh 52ydim ama sanki çoook yıllar öncesiymiş gibi geliyor. Asla eskisi gibi ince belli olamayacak mıyım diyorum kendime. İnşallah hep beraber verelimm yansın yağlar
@hawar en yaşlısı demeyelim de en deneyimlisi demek daha doğru olur sanırım:) Hoşbulduk Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çocuklarımızı.
Kullanıcı Adı : Azimlipocahontas
İsim (İsteğe Bağlı ): Ahsen
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 17
Medeni Durumunuz : Bekar
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.65
Kilonuz: 89
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Beş yaşından itibaren tombiş bir çocukmuşum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hiçbir zaman zayıf bir insan olmadım. Kilolarım bütün anılarımda benimle beraberlerdi. Seneye liseden mezun olacağım ve mezuniyet anılarımda yanımda olmalarını istemiyorum. Üstelik eskiden kilolarımla da mutluydum ama artık o kadar mutlu değilim.
Evett sizlerden kmlerce uzakta olduğum için benim pazar günüm bitti. Belki uyuyabilirim o yüzden bugun yediklerimi paylaşıyorum.
Kahvaltı:
3 çavdarlı kıtır ekmek
1 domates+marul +biber +peynir rendesi, nar ekşisi ve zeytinyağı sosladım
vişne suyu
Öğle yemeği
Tavuk pilav bir porsiyondan azdı
Yoğurt üç dolu dolu kaşık
Ara öğün
Erik
Weetbix süt bir kaşık bal
Akşam yemeği:
zeytinyağlı bezelye, az pilav, bol salata
şalgam suyu
Şimdi saat 22.07 daha su içebilirim yatmadan ama bu saate kadar 2580 ml su içtim.
30 dk yürüyüş (bebek arabası da vardı ama yine de tempolu yürümeye çalıştım)
Buraya yazacağım diye sağlıklı ara öğünler yedim yoksa nutella, kaymak götürürdüm bol bolbelki size abartılı gözükebilir ama emzirdiğim için gerçekten çok acıkıyorum :/ Belki alakası yoktur ama her emzirmeden sonra midem kazınıyor benim
kek olmasa daha iyi olurmuş canım :) ve su miktarını biraz artır istersenBugün yediklerim ;
Kayvaltı ;
1 haşlanmış yumurta
2 Tam tahıllı buğday ekmeği
1 Domates , salata , peynir
Su (çay fazla içmediğim için her kahvaltıda çay yerine su,meyvesuyu vb. Tüketirim.)
Öğle yemeği ;
1 elma. (Günde 2 öğün yediğim için öğlenleri sadece elma yiyiyorum. Bana yetiyo :)
Akşam yemeği ;
1 kase çorba
1 tam tahıllı buğday ekmeği
2 dilim kek (akşam fazla bişey yemememin sebebi, misafirimiz vardı. Onun için fazla yemek yoktu. Genelde kek,bisküvi vs.vardı. bende 2 dilim kek yemeyi tercih ettim :)
1 elma
Spor olarak öğle ve akşam yemeğinden sonra zumba dansı yaptım. Dışarıda 30 dk yürüdüm. Henüz 1.5 litre su tüketebildim.
*farketmeden menümü 2 kere paylaşmışım :/ *
Kahvaltı
Bir dilim beyaz ekmek
Domates salatalık peynir
Öğlen
Simit ayran
Akşam
5 kaşık sarımsaklı köfte
Salata
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı yaz türlüsü
Spor: 5 mil leslie
kızlar dün kola ve büskivi yedim bu yüzden bugün ceza kestim kendime ve bundan sonrada kaçamak olursa böyle yapıcam bir haftada 2 kez kaçamak oldu yaaneyse menüm
saat 14,30 da sade sütlükahve ablamla içtik
saat 18,00
et ızgara
salata
su 2,5 tamamlarım spor yok abliş gelmişti onunla vakit geçirdik
menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvalti; Sucuklu yumurta( dünkü nün ayni) ,1 kk keçi peyniri, 5 zeytin, 1 er tane domates saatalik, 1 dilim çavdar ekmeği
ara; kayısı li form çayı ,1 kuru incir
oglen; 6 yk tavuk sote,1 kase salata,1 çb yoğurt, 1 tk chia ekledim
ara, sütlü Türk kahvesi, 1 Kuru incir
aksam; 6 yk nohut yemegi, 1 kase salata, 1 çb yoğurt, 1 tk chia
ara; henüz yapmadım yatarken 1 cb kefir
su; 3 lt
Spor falan yok pert oldum 8.30 dan beri iş yapıyorum 5.30 da anca oturdum yemek derken bu saat oldu
yarın görüşürüz
Bugün yediklerim
Sabah
2 dilim ekmek
Yoğurt
Bir elma
Bir dilim peynir
Öğlen
5 adet sarma
Salata
Yoğurt
Akşam
Kurutulmuş domatesli yoğurt
Çorba
Patates salatası çok az
Aralarda
Portakal
Çay tek şekerli 3 bardak
Şejersim komposto
2 litre su
40 dakika yürüyüş
70 mekik
pazar günü menüm:
sabah 3 dilim ekmek , yumurta , 1 kk peynir, 4 zeytin.
öğle:sabah kahvalti geç olunca öğle yemeği yemedim.
akşam :kizlar dışarıdaydık hamburger yedim maalesef .
6500 adım yürüdüm.2 litre su bugün az oldu.
canım çok kötü oldu disardaydım yemeden iyiydi sabah tartıda etkiledigüzel olmuş canım
güzel olmuş canım :) kek olsadaa azmış sonuçta
güzel olmuş :)
aksamki kola ve biskuvi olmamış canım
hoşgeldin canım :) insAllah dilediğin kiloya ulaşırsın
hoşgeldin canım :) eminimki dilediğin kiloya ulaşacaksın
emzire bi anne için gayet normal canım bende öyle çok acikiyordum ama yinede pilav ve ekmek olunca kkarbonhidrat agirlikli olmus menü canım biraz daha protein ekleyebilirsin
kek olmasa daha iyi olurmuş canım :) ve su miktarını biraz artır istersen
canım simit yerken çeyrek ya da yarim simit ye çünkü 1 simiti Akovser hic sevmez
baya az olmuş canım durabilecek misin
güzel olmuş canım :)
güzel olmus canım
aahh hamburger olmasa çok iyi olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?