Tatlisim yedim salatayi ama gec saatte oldu biraz :/Yok canım, 2 hafta değil de 2 cuma deneme süresi, 3. cuma listeye girebiliyorsun ama bu biraz da takımdaki aktifliğine, kilo vermene bağlı.
Hoşgeldin canım :) Küçükmüşsün :)
Sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah..
Ama 43 sence de az değil mi ?
İstersen artır biraz yani buraya makul kilo yazman gerek, listeye girersen önemli çünkü hedef kilo, %80-nine ulaşman gerekecek en azından.. Şimdilik biraz fazla yaz sonra gerekirse azaltabilirsin..
Aleykum selam canım..
İyi kurtulmuşsun yiyeceklerden :)
Ne yaptın bilmiyorum ama yemeni tavsiye ederdim hele de yoldayken..
Daha sonra acıkıp her ne bulursan yemenden iyidir..
Akşam naptın acabaaa
Asyam, akşam bozmuşsunn birazz
Hoşgeldin canım :)
Allah bağışlasın miniğini
Kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah..
günaydın canım.günaydın kızlar
afiyet olsun çiğ köfteye ben de bayiliyorum ama sonrası sıkıntı malumGünaydın iyi pazarlar herkese
is güç çok hep gezme olmaz
gece cok gec geldikDahlia_ neler yedim neler
çay iç derken 8.30 falan oldu. etsin çiğ köfte yapmışlar ki ben normalde yemem ama yiyeceğim tuttu BOl marul la 7 tane yedim aciliydi baya...kek kurabiye vardı hiç dokunmadim istemedi canım da. sonra kuruyemiş vardı. yani kabaca 1 avuç yemisimdir fıstık daha çok yedim ve 1 lt su içtim.
sabah uyandım wc deyim acıları yiyincetartılayım çıktım ayyyy eksi deyim bünye şoka uğradı resme sanırım şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı
tabii ki kaldığım yerden devam.
fatimem hiçç söylenmeyin bana sakın bugün ceza veriyorum kendime öğünün birini kestim.kendimi tutamassam böyle olur bu hafta 2. oldu bu
Günaydın iyi pazarlar herkese
is güç çok hep gezme olmaz
gece cok gec geldikDahlia_ neler yedim neler
çay iç derken 8.30 falan oldu. etsin çiğ köfte yapmışlar ki ben normalde yemem ama yiyeceğim tuttu BOl marul la 7 tane yedim aciliydi baya...kek kurabiye vardı hiç dokunmadim istemedi canım da. sonra kuruyemiş vardı. yani kabaca 1 avuç yemisimdir fıstık daha çok yedim ve 1 lt su içtim.
sabah uyandım wc deyim acıları yiyincetartılayım çıktım ayyyy eksi deyim bünye şoka uğradı resme sanırım şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı
tabii ki kaldığım yerden devam.
kızlar günaydınlar nasilsiniz
Tamam , teşekkürler :) Ama zaten o beni 4. Takıma davet etmişti. Yinede bir baksın. Çokk teşekkürler :)
Dikkat canım yine de..
Tek öğünle durabilecek misin peki ?
Çok çok iyi atlatmışsın :)
Bir de eksidesin diyecek birşey yokk
Sağol canım, sen nasılsın ? :)
Uğurlumu geldiniz ne :d daha düne kadar tartıya çıkmaktan korkuyodum . Az önce cesaretimi toparlayıp çıktım 61 kilodan 58.1 kiloya düşmüşüm. Hayatımda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Sizleri seviyorum
iyiyim kaptanım sagolasinDikkat canım yine de..
canım çok güzel menün gayet iyi ayrıca abartı falanda değil emzirirken kalori harcıyorsun kolay değil bende emziriyorum benim oğlan büyüdü ama 2 yaşına kadar hakkıdır emiyor.sağlıklı beslendiğinde gidiyor.ben ekmeği kesersem kilo veriyorum dikkat edemediğim oluyor.bir misafirim olunca ona ikram ederken ben bakarsam hoş olmuyor..hayırlı geceler mi diyeyim bilemedimEvett sizlerden kmlerce uzakta olduğum için benim pazar günüm bitti. Belki uyuyabilirim o yüzden bugun yediklerimi paylaşıyorum.
Kahvaltı:
3 çavdarlı kıtır ekmek
1 domates+marul +biber +peynir rendesi, nar ekşisi ve zeytinyağı sosladım
vişne suyu
Öğle yemeği
Tavuk pilav bir porsiyondan azdı
Yoğurt üç dolu dolu kaşık
Ara öğün
Erik
Weetbix süt bir kaşık bal
Akşam yemeği:
zeytinyağlı bezelye, az pilav, bol salata
şalgam suyu
Şimdi saat 22.07 daha su içebilirim yatmadan ama bu saate kadar 2580 ml su içtim.
30 dk yürüyüş (bebek arabası da vardı ama yine de tempolu yürümeye çalıştım)
Buraya yazacağım diye sağlıklı ara öğünler yedim yoksa nutella, kaymak götürürdüm bol bolbelki size abartılı gözükebilir ama emzirdiğim için gerçekten çok acıkıyorum :/ Belki alakası yoktur ama her emzirmeden sonra midem kazınıyor benim
İyi bir şey mi diyorsun kötü mü anlayamıyorum bazen
Evett sizlerden kmlerce uzakta olduğum için benim pazar günüm bitti. Belki uyuyabilirim o yüzden bugun yediklerimi paylaşıyorum.
Kahvaltı:
3 çavdarlı kıtır ekmek
1 domates+marul +biber +peynir rendesi, nar ekşisi ve zeytinyağı sosladım
vişne suyu
Öğle yemeği
Tavuk pilav bir porsiyondan azdı
Yoğurt üç dolu dolu kaşık
Ara öğün
Erik
Weetbix süt bir kaşık bal
Akşam yemeği:
zeytinyağlı bezelye, az pilav, bol salata
şalgam suyu
Şimdi saat 22.07 daha su içebilirim yatmadan ama bu saate kadar 2580 ml su içtim.
30 dk yürüyüş (bebek arabası da vardı ama yine de tempolu yürümeye çalıştım)
Buraya yazacağım diye sağlıklı ara öğünler yedim yoksa nutella, kaymak götürürdüm bol bolbelki size abartılı gözükebilir ama emzirdiğim için gerçekten çok acıkıyorum :/ Belki alakası yoktur ama her emzirmeden sonra midem kazınıyor benim
iyi bisey iyi senin icin fesat diyimde kacim hemen
durdum gülümDikkat canım yine de..
canım çok güzel menün gayet iyi ayrıca abartı falanda değil emzirirken kalori harcıyorsun kolay değil bende emziriyorum benim oğlan büyüdü ama 2 yaşına kadar hakkıdır emiyor.sağlıklı beslendiğinde gidiyor.ben ekmeği kesersem kilo veriyorum dikkat edemediğim oluyor.bir misafirim olunca ona ikram ederken ben bakarsam hoş olmuyor..hayırlı geceler mi diyeyim bilemedim
Afiyet olsun canım..
Aslında abartılı değil, aksine emzirdiğin için daha dikkatli beslenmelisin..
Ama biraz karbonhidratlı gün olmuş, yani sabah ekmek var öğlen akşam pilav.. Az çok var yani..
Hatta pilav yerine ekmek yesen daha iyi.. Kahvaltıyı biraz daha güçlü yapabilirsin, yumurta da ekle mesele..
Fazla merak iyi degilNereye kadar kaçacaksın onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?