Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tatlisim yedim salatayi ama gec saatte oldu biraz :/

afiyet olsun çiğ köfteye ben de bayiliyorum ama sonrası sıkıntı malum

Hoşgeldin canım kaptanımız geldiğinde bakar boş yerimiz varsa tabiki alırız senide takıma :)[/QUOTE]

Tamam , teşekkürler :) Ama zaten o beni 4. Takıma davet etmişti. Yinede bir baksın. Çokk teşekkürler :)

Son düzenleme:
fatimem hiçç söylenmeyin bana sakın bugün ceza veriyorum kendime öğünün birini kestim.kendimi tutamassam böyle olur bu hafta 2. oldu bu

Dikkat canım yine de..
Tek öğünle durabilecek misin peki ?

Çok çok iyi atlatmışsın :)
Bir de eksidesin diyecek birşey yokk

kızlar günaydınlar nasilsiniz

Sağol canım, sen nasılsın ? :)

Tamam , teşekkürler :) Ama zaten o beni 4. Takıma davet etmişti. Yinede bir baksın. Çokk teşekkürler :)

Hoşgeldin canım :)

Dikkat canım yine de..

Uğurlumu geldiniz ne :d daha düne kadar tartıya çıkmaktan korkuyodum . Az önce cesaretimi toparlayıp çıktım 61 kilodan 58.1 kiloya düşmüşüm. Hayatımda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum . Sizleri seviyorum

Dur daha bizi sevmek için çok erken Ama seversin eminim

Evett sizlerden kmlerce uzakta olduğum için benim pazar günüm bitti. Belki uyuyabilirim o yüzden bugun yediklerimi paylaşıyorum.

Kahvaltı:
3 çavdarlı kıtır ekmek
1 domates+marul +biber +peynir rendesi, nar ekşisi ve zeytinyağı sosladım
vişne suyu

Öğle yemeği
Tavuk pilav bir porsiyondan azdı
Yoğurt üç dolu dolu kaşık

Ara öğün
Erik
Weetbix süt bir kaşık bal

Akşam yemeği:
zeytinyağlı bezelye, az pilav, bol salata
şalgam suyu

Şimdi saat 22.07 daha su içebilirim yatmadan ama bu saate kadar 2580 ml su içtim.

30 dk yürüyüş (bebek arabası da vardı ama yine de tempolu yürümeye çalıştım)

Buraya yazacağım diye sağlıklı ara öğünler yedim yoksa nutella, kaymak götürürdüm bol bol belki size abartılı gözükebilir ama emzirdiğim için gerçekten çok acıkıyorum :/ Belki alakası yoktur ama her emzirmeden sonra midem kazınıyor benim

canım çok güzel menün gayet iyi ayrıca abartı falanda değil emzirirken kalori harcıyorsun kolay değil bende emziriyorum benim oğlan büyüdü ama 2 yaşına kadar hakkıdır emiyor.sağlıklı beslendiğinde gidiyor.ben ekmeği kesersem kilo veriyorum dikkat edemediğim oluyor.bir misafirim olunca ona ikram ederken ben bakarsam hoş olmuyor..hayırlı geceler mi diyeyim bilemedim

Afiyet olsun canım..
Aslında abartılı değil, aksine emzirdiğin için daha dikkatli beslenmelisin..
Ama biraz karbonhidratlı gün olmuş, yani sabah ekmek var öğlen akşam pilav.. Az çok var yani..
Hatta pilav yerine ekmek yesen daha iyi.. Kahvaltıyı biraz daha güçlü yapabilirsin, yumurta da ekle mesele..

Dikkat canım yine de..

durdum gülümsopayı hakettim fatimem ya kola ne zıkkım içeydim emiçok kızıyorum kendime ya bu hafta 2 odu kaçamak

Evet bence de sağlıklı beslenmek iyi oluyor. Misafir olunca ben nedense ikram edeyim, çaylar, kahveler filan derken bir bakıyorum kendim çok az yemişim. Öyle stresli bir yapım da yok ama nedense misafir gelince öyle oluyor.

Evet fark ettim ben de Pilav canım çok çekti dayanamadım ama yarın dengelemeyi düşünüyorum. Kahvaltıda yediğim ekmekler ama az kalorili sağlıklı ekmekti. Şu ekte eklediğimden. Ama yine de günde iki kere pilav yememin bahanesi olmamalı Sabah erken kalkıyorum o saatte hep yumurta çekmiyor canım. Ama öğlene doğru yiyorum bazen. Yarın kahvaltıda yumurta haşlayım bari

Eklentiler

• IMG_1733.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 35
Bugün yediklerim ;

Kayvaltı ;

1 haşlanmış yumurta
2 Tam tahıllı buğday ekmeği
1 Domates , salata , peynir
Su (çay fazla içmediğim için her kahvaltıda çay yerine su,meyvesuyu vb. Tüketirim.)

Öğle yemeği ;

1 elma. (Günde 2 öğün yediğim için öğlenleri sadece elma yiyiyorum. Bana yetiyo :)

Akşam yemeği ;
1 kase çorba
1 tam tahıllı buğday ekmeği
2 dilim kek (akşam fazla bişey yemememin sebebi, misafirimiz vardı. Onun için fazla yemek yoktu. Genelde kek,bisküvi vs.vardı. bende 2 dilim kek yemeyi tercih ettim :)
1 elma

Spor olarak öğle ve akşam yemeğinden sonra zumba dansı yaptım. Dışarıda 30 dk yürüdüm. Henüz 1.5 litre su tüketebildim.

*farketmeden menümü 2 kere paylaşmışım :/ *

Bugün yediklerim ;

Kayvaltı ;

1 haşlanmış yumurta
2 Tam tahıllı buğday ekmeği
1 Domates , salata , peynir
Su (çay fazla içmediğim için her kahvaltıda çay yerine su,meyvesuyu vb. Tüketirim.)

Öğle yemeği ;

1 elma. (Günde 2 öğün yediğim için öğlenleri sadece elma yiyiyorum. Bana yetiyo :)

Akşam yemeği ;
1 kase çorba
1 tam tahıllı buğday ekmeği
2 dilim kek (akşam fazla bişey yemememin sebebi, misafirimiz vardı. Onun için fazla yemek yoktu. Genelde kek,bisküvi vs.vardı. bende 2 dilim kek yemeyi tercih ettim :)
1 elma

Spor olarak öğle ve akşam yemeğinden sonra zumba dansı yaptım. Dışarıda 30 dk yürüdüm. Henüz 1.5 litre su tüketebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…