- 9 Nisan 2017
- 46
- 123
- 8
hosgeldin canım. yürüyüş iyi bir başlangıç. gençsin ve hemen verirsin sakin endiselenme...lise öğrencileri var diyetisyen e giden görüyorum çok güzel zayıfladilar ve bilinçli olarak. ailenle bu konu konuşup kontrol altında kalori takibi yaparsan ilerde yine aynı sorunları yaşamanın olursun
nereye gittin istanbula miydi annen için di dimi Ayy balık hafızalı oldum benBu yol ne zaman bitecekk
Annem degil tatlim ananem :) evet istanbul ve araba agzina kadar dolu kontrol icin bile acmadilarnereye gittin istanbula miydi annen için di dimi Ayy balık hafızalı oldum ben
Asyacim muhabbet etmek isterdim fakat sarjim bitmek uzere :/
Bugün yediklerim
Sabah
2 dilim ekmek
Yoğurt
Bir elma
Bir dilim peynir
Öğlen
5 adet sarma
Salata
Yoğurt
Akşam
Kurutulmuş domatesli yoğurt
Çorba
Patates salatası çok az
Aralarda
Portakal
Çay tek şekerli 3 bardak
Şejersim komposto
2 litre su
40 dakika yürüyüş
70 mekik
Ne güzel sporu seviyorsun galibakızlar dayanamadım yine,20 dk yürüyüş 400 twist yaptım.ama kollarım bacaklarım ağrıyor yaa sanırım her gün spor yapmaya çalışıyorum ya o yüzden
Güzel menuBugün yediklerim ;
Kayvaltı ;
1 haşlanmış yumurta
2 Tam tahıllı buğday ekmeği
1 Domates , salata , peynir
Su (çay fazla içmediğim için her kahvaltıda çay yerine su,meyvesuyu vb. Tüketirim.)
Öğle yemeği ;
1 elma. (Günde 2 öğün yediğim için öğlenleri sadece elma yiyiyorum. Bana yetiyo :)
Akşam yemeği ;
1 kase çorba
1 tam tahıllı buğday ekmeği
2 dilim kek (akşam fazla bişey yemememin sebebi, misafirimiz vardı. Onun için fazla yemek yoktu. Genelde kek,bisküvi vs.vardı. bende 2 dilim kek yemeyi tercih ettim :)
1 elma
Spor olarak öğle ve akşam yemeğinden sonra zumba dansı yaptım. Dışarıda 30 dk yürüdüm. Henüz 1.5 litre su tüketebildim.
*farketmeden menümü 2 kere paylaşmışım :/ *
Bugün yediklerim ;
Kayvaltı ;
1 haşlanmış yumurta
2 Tam tahıllı buğday ekmeği
1 Domates , salata , peynir
Su (çay fazla içmediğim için her kahvaltıda çay yerine su,meyvesuyu vb. Tüketirim.)
Öğle yemeği ;
1 elma. (Günde 2 öğün yediğim için öğlenleri sadece elma yiyiyorum. Bana yetiyo :)
Akşam yemeği ;
1 kase çorba
1 tam tahıllı buğday ekmeği
2 dilim kek (akşam fazla bişey yemememin sebebi, misafirimiz vardı. Onun için fazla yemek yoktu. Genelde kek,bisküvi vs.vardı. bende 2 dilim kek yemeyi tercih ettim :)
1 elma
Spor olarak öğle ve akşam yemeğinden sonra zumba dansı yaptım. Dışarıda 30 dk yürüdüm. Henüz 1.5 litre su tüketebildim.
*farketmeden menümü 2 kere paylaşmışım :/ *
Kahvaltı
Bir dilim beyaz ekmek
Domates salatalık peynir
Öğlen
Simit ayran
Akşam
5 kaşık sarımsaklı köfte
Salata
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı yaz türlüsü
Spor: 5 mil leslie
menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvalti; Sucuklu yumurta( dünkü nün ayni) ,1 kk keçi peyniri, 5 zeytin, 1 er tane domates saatalik, 1 dilim çavdar ekmeği
ara; kayısı li form çayı ,1 kuru incir
oglen; 6 yk tavuk sote,1 kase salata,1 çb yoğurt, 1 tk chia ekledim
ara, sütlü Türk kahvesi, 1 Kuru incir
aksam; 6 yk nohut yemegi, 1 kase salata, 1 çb yoğurt, 1 tk chia
ara; henüz yapmadım yatarken 1 cb kefir
su; 3 lt
Spor falan yok pert oldum 8.30 dan beri iş yapıyorum 5.30 da anca oturdum yemek derken bu saat oldu
yarın görüşürüz
Bugün yediklerim
Sabah
2 dilim ekmek
Yoğurt
Bir elma
Bir dilim peynir
Öğlen
5 adet sarma
Salata
Yoğurt
Akşam
Kurutulmuş domatesli yoğurt
Çorba
Patates salatası çok az
Aralarda
Portakal
Çay tek şekerli 3 bardak
Şejersim komposto
2 litre su
40 dakika yürüyüş
70 mekik
Fırsatını bulsam günde 2 saat kesin yaparım gülümNe güzel sporu seviyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?