Ben geldimmm
Dünki menüm
Sabah bir domates,salatalık,biber,bir dilim kepek ekmeği maydanoz bir tutam
Ara Bir bardak light süt
Öğlen Çorba Salata
Ara Bir Nektari
Akşam Çorba
2,5 litre su
45 dk yürüyüş.
harfi harfine uyguluyorum genede başlangıç hedef kilo çıkmıyo arkadaşım. beni bu çizelge sevmiyo ya
bu arada çaktırmada 3 haftada 5,6 kilo vermişiiim helal banaaaaaaaaaa:teytey:
cemrecim bende oldu sana yaptığım buydu bak bire bir...
aferin sana ayda 7 kilo ile kapatırmısın sen ayı bence yaparsın kaydirigubbakcemile2
ver gazı ver gazııkaydirigubbakcemile2 yapıcam tabi ha haaaythihoyyytalkisalkisalkissengözlerimebaksanab
Selam milletün yaptığım yemekler boşa çünkü biz evde yem,iyoruz ööle kalacak kalacak sonra köpeklerle kedilere gidecek :)))
Bugün kü mönüm :
sabah : her zaman ki kahvaltıdan - ekmek yerine simit vardı
ara : 1 paket diet bisküvi
öğlen : ton balıklı salata
ikindi : yok
akşam : çorba - salata ya da yoğurt...çorba yoksa yemek 2-3 yk .
Kızlar bu yeme temposuna bu sabah tartıldım 61,200 çıktım valla , artık eminim yeşil çayın mucizesi bu yoksa almam gerekirdi ha birde her yediğim yemeğe kırmızı pul biber döküyorum .
Cemre seni tebrik ederim bende senin ki gibi irade olsaydı şu ana kadar giderdi tüm kilolar .
bende malzeme çok o yüzden çabuk gidiyo kilolar. ama 84 83 te bi takılıyorum bakıyorum 1 ay geçmiş tık yok. ben o yüzden ne kadar çok verirsem kar bu aralar.
erkeklerrrralsanaalsanasmile
boşver iş yerini benimde iş yerim çok kötü çekemiyorlar ondan yapıyorlar hep bayanssulusmile
şuan 95,6 yım. başlangıç 101,2 hedef 80 kısmetse. boy 1,78. saol tatlım ama her hafta senmi yapıcan? banada öğreeeeeeeeet
harfi harfine uyguluyorum genede başlangıç hedef kilo çıkmıyo arkadaşım. beni bu çizelge sevmiyo ya
bu arada çaktırmada 3 haftada 5,6 kilo vermişiiim helal banaaaaaaaaaa:teytey:
Selam milletün yaptığım yemekler boşa çünkü biz evde yem,iyoruz ööle kalacak kalacak sonra köpeklerle kedilere gidecek :)))
.
zevcan bizim kendi düzenimiz diye bir şey olamayacak bu aşadmadan sonra , ya kreşe başlayınca ya da ben işi bırakınca ancak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?