reyhancım günaydın...
iki öğünde mercimek olmamıs mercimek karbonhidrat zaten aksam hiç protein almammıssın ben ne zamn mercimek yesem + cıkıyorum aklında bulunsun canım bunlara dikkat ederek yemeye calıs...
benimde canım yayla corbası istedi ama ben yiyemiyorum kaydirigubbakcemile2
Merhaba , mönüm bbelli değil henüz oyüzden yarın yazıcam :)) Umarım keyifler iyidir . Cemre Aferin sana çok güzel kilo veriyorsun maşallah ...
Zevcan arkadaşına söz verdiysen gitmen gerekiyor ama söz verdiysen cayabilirsin :)
Peri , yüzlerce yemek çeşidi olduğu halde bazen öyle bir oluyorki evde kiyle ofiste ki aynı oluyor , arada bir olur öyle .
senin kocanı dövmek geliyo içimden ...Hayır başlamadım , dün alalecale eve gittim, yemek hazırladım eşim ile oğlum gelecek diye , neyse hızlıca hazırladım bekliyorum bekliyorum yok , sonra kapıdan oğlanı bıraktı yine düşmüş alnı kocaman şişmiş ve mor sinirlerim gerildi , o da işim var deyip gitti bende de pek moral yoktu oğlan uyuyunca yattım uyudum gece geldi .Yaptığım yemekleremi yanayım boşu boşuna , oğlumamı yanayım öyle işte .
zevcancım ve perim, teşekkürler. kremalı bardak çorbalardan almıştım ama işte dün kendim yaptım pirinci biraz abartmışım sanırım acemilikk ondan bi sorimm dedimm:))
bugünkü menüm:
sabah tost
ara 3diyet bisküvi
öğle çok uykum var 1 armut yedim uyuyacam
akşam da çorbaamdan yinee
acıkırsam soradan elmaa
son yazdıgım mesaj gitmemiş :gitme:
yaseminciğim yemek yapmak emek ve zaman istiyor.haliyle yenmeyincede insanın canı sıkılıyor boshayallersmile bugun yersiniz inşallah olumunekankayizsmile oğluna büyük geçmiş olsun.Allah beterinden korusun :Saruboceq:
benimde canım çok sıkkın..eşim çıldırttı beni..barut gibiyim..bide burda ukala bir çalışan var.geldiğimden beri beni tek zorlayan insan.onunlada tartıştım ohh günüm çok güzel alsanaalsanasmile
06.Ekim Çarşamba
Sabah 1 ev poğaçası, çay.
Öğlen 13.30 Izgara köfte. Ayran.
Ara Elma
Akşam 1 kase nesfit.
Ara 4 ceviz 4 fındık 4 badem.
takım meraba
başııım dönüyooooooooo
06\10\2010
sabah bi dilim elmalı kek,süt
ara bi armut
öğle bol salata 3 köfte 2 light kepekli ekmek
ara bi kase yoğurt
akşam lahana haşlama(ıyyy bitemedi gitti dün akşam çok yapmışım böö) bi kase çorba(daha ne çorbası yapcam bilmiyom)
ara yeşil çay
hanımlar ben günlri yeşil çayla kapatıyorum acayip işe yarıyo. ben adet öncesi 2 hafta öncesinden balon gibi şişen biriyim,bir aydır şişkinlik hissetmiyorum gibi bişi. tavsiye ederim
bide gün içinde çiğ sebze meyve gaz yapıyomuş,onu engellemek içinde opuyorumnanaktanrezeneopuyorumnanaktan
ha bide sorim ya bu ticker beni sinir ediyo. ne yaptıysam çizelgede başlangıç hedef kilomu gösteremedim. bide ben oraya gram gram yazıyorum ama yuvarlayıp 5 kilo kayıp gösteriyo. ama ben o çizelgeyi yaptığımda 4 buçuk kilo vermiştim. sinir oldum dellendim yardııııım edin bana yafu-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştısempatiksalakcinnilaelaelaelaelaedelikafaduldenÇok üzgünüm çoook
kızlar cumaya az kaldı siz poğca kek yiyorsunuzklava: yapmayın bunu lmaz:
takımımız sonuncumu olsun yanii diğer takımları hepsi kilo almıs die güldürelimmi kndimizee sabırlı olun birazzcık ...
şuan 95,6 yım. başlangıç 101,2 hedef 80 kısmetse. boy 1,78. saol tatlım ama her hafta senmi yapıcan? banada öğreeeeeeeeet
tatlım teşekkür ederim ancak kopyaladığımda uygun formatta değil diyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?