Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kendim yazarken farketmemiştim sen yazınca farkettim gerçektende öglende akşamda mercimek olmus.biri kırmızı biri yeşil ama delikafaduldendelikafadulden haklısın canım olmamış..bu aklıma gelir artık yiyecegimde sağol opuyorumnanaktan

öğlen evemi gitsem arkadasamı gitsem karar veremedim..
karnımda iice acıktı onda fazladan bişi yemek istemiyorum yada ac kalmak napsam ki yaaaa bilmiyorumkismile

Merhaba , mönüm bbelli değil henüz oyüzden yarın yazıcam :)) Umarım keyifler iyidir . Cemre Aferin sana çok güzel kilo veriyorsun maşallah ...
Zevcan arkadaşına söz verdiysen gitmen gerekiyor ama söz verdiysen cayabilirsin :)
Peri , yüzlerce yemek çeşidi olduğu halde bazen öyle bir oluyorki evde kiyle ofiste ki aynı oluyor , arada bir olur öyle .

üşümek dısında keyfim cokii benimm .. kaydirigubbakcemile2
arkadasıma gelirim dedim ama evimede gitmek istiyorum cok kararsızım cokk ...
sen nasılsınn... spora basladınmı.. kaydirigubbakcemile2

Hayır başlamadım , dün alalecale eve gittim, yemek hazırladım eşim ile oğlum gelecek diye , neyse hızlıca hazırladım bekliyorum bekliyorum yok , sonra kapıdan oğlanı bıraktı yine düşmüş alnı kocaman şişmiş ve mor sinirlerim gerildi , o da işim var deyip gitti bende de pek moral yoktu oğlan uyuyunca yattım uyudum gece geldi .Yaptığım yemekleremi yanayım boşu boşuna , oğlumamı yanayım öyle işte .

son yazdıgım mesaj gitmemiş :gitme:

yaseminciğim yemek yapmak emek ve zaman istiyor.haliyle yenmeyincede insanın canı sıkılıyor boshayallersmile bugun yersiniz inşallah olumunekankayizsmile oğluna büyük geçmiş olsun.Allah beterinden korusun :Saruboceq:

benimde canım çok sıkkın..eşim çıldırttı beni..barut gibiyim..bide burda ukala bir çalışan var.geldiğimden beri beni tek zorlayan insan.onunlada tartıştım ohh günüm çok güzel alsanaalsanasmile

zevcancım ve perim, teşekkürler. kremalı bardak çorbalardan almıştım ama işte dün kendim yaptım pirinci biraz abartmışım sanırım acemilikk ondan bi sorimm dedimm:))

bugünkü menüm:
sabah tost
ara 3diyet bisküvi
öğle çok uykum var 1 armut yedim uyuyacam
akşam da çorbaamdan yinee
acıkırsam soradan elmaa

senin kocanı dövmek geliyo içimden ... klava:

afiyet olsun canım eğlen süt de iç meyvenin yanında aç kalma biliyorsun aç kalmak çok yemek kadar tehlikeli..

erkeklerrrr alsanaalsanasmile
boşver iş yerini benimde iş yerim çok kötü çekemiyorlar ondan yapıyorlar hep bayanssulusmile

06.Ekim Çarşamba

Sabah 1 ev poğaçası, çay.

Öğlen 13.30 Izgara köfte. Ayran.

Ara Elma

Akşam 1 kase nesfit.

Ara 4 ceviz 4 fındık 4 badem.

takım meraba

başııım dönüyooooooooo

06\10\2010

sabah bi dilim elmalı kek,süt

ara bi armut

öğle bol salata 3 köfte 2 light kepekli ekmek

ara bi kase yoğurt

akşam lahana haşlama(ıyyy bitemedi gitti dün akşam çok yapmışım böö) bi kase çorba(daha ne çorbası yapcam bilmiyom)

ara yeşil çay

hanımlar ben günlri yeşil çayla kapatıyorum acayip işe yarıyo. ben adet öncesi 2 hafta öncesinden balon gibi şişen biriyim,bir aydır şişkinlik hissetmiyorum gibi bişi. tavsiye ederim

bide gün içinde çiğ sebze meyve gaz yapıyomuş,onu engellemek içinde opuyorumnanaktanrezeneopuyorumnanaktan

ha bide sorim ya bu ticker beni sinir ediyo. ne yaptıysam çizelgede başlangıç hedef kilomu gösteremedim. bide ben oraya gram gram yazıyorum ama yuvarlayıp 5 kilo kayıp gösteriyo. ama ben o çizelgeyi yaptığımda 4 buçuk kilo vermiştim. sinir oldum dellendim yardııııım edin bana yafu-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştısempatiksalakcinnilaelaelaelaelaedelikafaduldenÇok üzgünüm çoook

06.Ekim Çarşamba

Sabah 1 ev poğaçası, çay.

Öğlen 13.30 Izgara köfte. Ayran.

Ara Elma

Akşam 1 kase nesfit.

Ara 4 ceviz 4 fındık 4 badem.

kızlar cumaya az kaldı siz poğca kek yiyorsunuz klava: yapmayın bunu lmaz:
takımımız sonuncumu olsun yanii diğer takımları hepsi kilo almıs die güldürelimmi kndimizee sabırlı olun birazzcık ...

canım sen baslangıc kilonu suanki kilonu hedefini boyunu falan söyle ben sana yapayım mesaj atayım sen ekle sayfana..

Son düzenleme:
şuan 95,6 yım. başlangıç 101,2 hedef 80 kısmetse. boy 1,78. saol tatlım ama her hafta senmi yapıcan? banada öğreeeeeeeeet

kızlar cumaya az kaldı siz poğca kek yiyorsunuz klava: yapmayın bunu lmaz:
takımımız sonuncumu olsun yanii diğer takımları hepsi kilo almıs die güldürelimmi kndimizee sabırlı olun birazzcık ...

elmalı kek ama yağsız bol elmalı bi bardak unlu kek sabah kahvaltı hazırlamaya üşendim,bide geç kalıyodum nerdeyse ondaaaaan yaniiiii

şuan 95,6 yım. başlangıç 101,2 hedef 80 kısmetse. boy 1,78. saol tatlım ama her hafta senmi yapıcan? banada öğreeeeeeeeet

1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.

bundan sonrasını yapamıyorsun sanırım

6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz 80
your starting : başlangıç kilonu yaz 101.2
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz 95.6
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır) bu önemli
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65 yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!!

http ile basla ve pgn ye kadar kopyala ve çizelge kısmına ekle..

Ben geldimmm

Dünki menüm

Sabah bir domates,salatalık,biber,bir dilim kepek ekmeği maydanoz bir tutam
Ara Bir bardak light süt
Öğlen Çorba Salata
Ara Bir Nektari
Akşam Çorba

2,5 litre su

45 dk yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…