senağlama senağlama senağlama
Ben beceremdim diye aklemeye kalktım olmadı , Zevcan eklemişsin sağol canım ...
Peri inceliyorsundur canım belki yağların yerini kas alıyordur , ve sende bir gün o kota gireceksin hayallerimize kavuşucaz inşallah ...
pericim kilo vermişsin canım az az da olsa gidiyor kaydirigubbakcemile2
canım etle ekmek yeme pilav alman ii olmus..
biz monti yaparken karbonhidratı sabah kahvaltıda alıyoruz canım sende öyle yapmaya özen göster özellikle aksamları karbonhidtarı oldukca azalt sabah kahvaltıda corba içebilirsin bence ama şu var ya doymazsan sadece corba ile istersen bi dene olmadı normal beslenmene gecersin çorbaların coğu karbonhidrat olduğundan ben yememen için sebep görmüyorum...
ben bugün cok kötüyüm kızlar kendimi asırı mutsuz hissediyorum kilo da veremedim üstüne tuz biber oldu..
az önce kan grubu kitini kırdım yanlıslıkla elimden kaydı yaklasık 70 hastalık serum heba oldu iice canım sıkıldı ooffff ooffff inş yenisi gelene kadar hasta gelmez...
Zevcan hava kapalı burada , sizinde mi kapalı bence havayla alakalı ...
Canım ya bozma moralini.Umarım dediğin gibi hasta gelmezde sorun yaşamassın.Kiloda bir sonraki hafta verirsin inşallah.Sitres en büyük zarar unutma.
merhabalar kızlarrr
kilo veren arkadaşları tebrik ederim, hedefe bi adım daha yaklaştık:)) PERİ cim teşk cnm, walla çok güzel oluyomuş, hatta okulda da bi keten pantolonum var, dar oluyodu giymek istemiyodum, artık rahatça oluyo, süper duyguuymuş:))
bugünkü menüm
sabah tost çay ( tost ekmeğini bi lokma küçültüyorum her gün, sabah sabah az da yesem doyma hissi oluyo zaten:)
ara 4 diyet bisküvi
öğlen çorba, salata (havuçlu kara lahanalı, pek severim, yeni gelmiş gördüm aldım:))
akşam da yoğurda etiform kırıp yerim sanırım, dün de öle yaptım..
acıkırsaam 1 elma yada armut
selam bayanlar tekrar
Allah iyiliğini versin hemşoooo. ben cemre hayal cemrehalay değil kız. listeye girişim :teytey:halaylı oldu:)
08\10\2010
sabah ceviz yabanmersini yulaf ezmesi süt
ara:bi mandalina
öğle:bi kase çorba,bol salat 3 köfte
ara bi bardak süt
akşam ya taze fasulye ya ıspanak yapcam.bi kase yoğurt.
ara:yeşil çaycokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?