Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende öyle umut ediyorum.sırtımdan ve göbeğimden gittiğini hissediyorum bu hafta 1 kg yaklaştım herhalde diyordum.gide gide 400 gr gitmiş kaydirigubbakcemile3

bu sabah şehriyeli tavuk içtim.dediğin gibi pek doymus hissetmedim.ama kocama mis gibi yaparken bide bugunler sogukken iyi gider sankim CADIARZU

haftaya vericem her gün en az 40 dk spor yapıcam..
zaten veremezsem haftaya da ay sonunda atılmıs olurumm :1closedeyes:

ben bugün cok kötüyüm kızlar kendimi asırı mutsuz hissediyorum kilo da veremedim üstüne tuz biber oldu..
az önce kan grubu kitini kırdım yanlıslıkla elimden kaydı yaklasık 70 hastalık serum heba oldu iice canım sıkıldı ooffff ooffff inş yenisi gelene kadar hasta gelmez...

**4. TAKIM * * 176. ETAP SONUÇLARI* *

İrem&Özge ( 70,9 / 69,7 / 1,2 / % 1,69 )
meyvenull ( 63,6 / 63,6 / 0,0 / % 0,00 )
NeKss ( 64,5 / 64,0 / 0,5 / % 0,78 )
Pandomim ( 62,7 / 62,2 / 0,5 / % 0,80 )
PrensesPeri ( 75,7 / 75,3 / 0,4 / % 0,53 )
kilovermekistiyorum ( 61,2 / 60,8 / 0,4 / % 0,65 )
lethem ( 50,4 / 49,8 / 0,6 / % 1,19 )
cemrehalay ( 96,7 / 95,1 / 1,6 / % 1,65 )

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 545,7 / 540,5 / 5,2 / % 0,95 )

Canım ya bozma moralini.Umarım dediğin gibi hasta gelmezde sorun yaşamassın.Kiloda bir sonraki hafta verirsin inşallah.Sitres en büyük zarar unutma.

9. takım 176. etap sonuç listesi

maviask( 62,3 /61,8/0,5/0,80%)
zemus (73/73/0.0/0,0%)
cancum( 65 /ayrıldı
bucakmagduru( 80,5/79,7/0,8/0,99%)
mataharı (56,4 /ayrıldı
asl35 (77,5 /76,9/0,6/0,77%)
innuk ( 73,3 /71.5/1,8/2,4%)

9.TAKIM TOPLAM KİLO( 488.0 /362,9

kızlar kardes takımdan ayrılanlar olmus toplamı nasıl hesaplıcam bı yardım edermısınz lutfenn

merhabalar kızlarrr

kilo veren arkadaşları tebrik ederim, hedefe bi adım daha yaklaştık:)) PERİ cim teşk cnm, walla çok güzel oluyomuş, hatta okulda da bi keten pantolonum var, dar oluyodu giymek istemiyodum, artık rahatça oluyo, süper duyguuymuş:))

bugünkü menüm
sabah tost çay ( tost ekmeğini bi lokma küçültüyorum her gün, sabah sabah az da yesem doyma hissi oluyo zaten:)
ara 4 diyet bisküvi
öğlen çorba, salata (havuçlu kara lahanalı, pek severim, yeni gelmiş gördüm aldım:))
akşam da yoğurda etiform kırıp yerim sanırım, dün de öle yaptım..

acıkırsaam 1 elma yada armut

make up meyvenull ve irem özge sana yardımcı olurlardı fakat yemekteler sanırım..bi wxcel tablosu var.oraya kilo değişimlerini ekleyip kk ya kopyalıyorsun senin elinde ondan yokmu? neden ayrıca toplayasınki.o tablo herşeyi kendi yapıyor yerimseniben ama ayrılanların kilosunu toplamdan düşmeyi soruyorsan onu bilmiyorum

Son düzenleme:
Zevcan hava kapalı burada , sizinde mi kapalı bence havayla alakalı ...

evet canım pazardan beri hava kapalı ve soğuk bilmiyorum havadanmıdır nedendir...
Canım ya bozma moralini.Umarım dediğin gibi hasta gelmezde sorun yaşamassın.Kiloda bir sonraki hafta verirsin inşallah.Sitres en büyük zarar unutma.

inş hasta gelmez tatlım 4-5 hastalık bişi var elimde ancak salı malzeme alımı yapılacak ..
kiloyuda verebildiğim kadar işte takımdan atılmayacak kadar versem bana yeter..

canım sabah kahvaltını azaltma metabolizmanı calıstıracak öğün o..
menün güzel artık sana şöyle yap böyle yap demiyorum çünkü sen yemek yapmıyorsun hep hazır şeylerle geçiştiriyorsun yerimseniben

selam bayanlar tekrar

Allah iyiliğini versin hemşoooo. ben cemre hayal cemrehalay değil kız. listeye girişim :teytey:halaylı oldu:)

08\10\2010
sabah ceviz yabanmersini yulaf ezmesi süt
ara:bi mandalina
öğle:bi kase çorba,bol salat 3 köfte
ara bi bardak süt
akşam ya taze fasulye ya ıspanak yapcam.bi kase yoğurt.
ara:yeşil çaycokacimcoook

cemrecim paylasıma bildirdim düzeltilicek.. kusura bakma hiç birimiz farketmemişiz.. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

bu arada menün cok güzel afiyet olsunn..
bu hafta bireyselde derecen yok gibi ama haftaya kesin bekliyorum senden..

Annnaaaa ben kendi listemde doğru yazmıştım ama en son Zevcanın listeyi kopyaladım :)
Düzelteyim hemen.

Make up ayrılanları toplama eklemeyeceksin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…