Bugün kü mönüm :07.10.2010
sabah : klasik kahvaltı ( kepek ekmeği 1 dilim-1 dilimden az peynir -4 zeytin -1 domates-1 salatalık )
Ara : yeşil çay (olacak )
Öğlen : 1adet dolma -4 yk barbunya (olacak )
İkindi : 1 adet elma ( olacak)
akşam : ne yemek olursa 4yk ( sebze olur büyük ihtimalle - ya da çorba )- yoğurt
Evet zevcan maalesef(( neyse sağlık olsun haftaya ay sonuna kadar 1.5 kg verirsem açığı kapatırım ... Ben bu kaçamaklara rağmen verme işini , sanırım yeşil çaya ve oğlumun aktifliğine borçluyum :)) Günde koca fincanla 3 bardak içiyorum ( 1 tanesine funda yaparğı koyuyorum mutlaka ) ve 2 lt yi geçik su içiyorum ekstra :))
İnşallah Zevcancım, yok bu hafta sonu kaçamak yapmıcam ortam yok :) misafir yok , misafire gitmicem :) Havada soğuk çorba falan yapar geçiştiririm ...
takımdan ayrılmak için sebep değil dediğim gibi az girersin menünü yazarsın cıkarsın ama takımda kalırsın ..
yinede sen bilirsin tabi unutma ama takımdan ayrılınca kilo veremezsin..
Hayır kabul edilmedi. Girebildiğin kadar gir. Diyetini asla bırakmanı istemiyorum. Ekim sonuna kadar 2 kilo vereceksin. Burdasın gitmiyorsun bi yere kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile5
Şu altın çilek nerden çıktı zevcan.
Dün yediklerim
Sabah
Domates, salatalık, peynir, zeytin, maydanoz, buğday ekmek
Öğlen
2 ızgara piliç biftek, salata, yoğurt
Akşam
kıymalı ıspanak, yoğurt
Günaydın hanımlar :)
Pandomim bence de ayrılma bak ben cumartesi-pazar giremiyorum giremediğim içinde salıyorum , sende girebildiğin kadar girersin olmaz mı :)
özge tebrik ederim seni çok güzel vermişsin :))
Ben ise bu sabah 60,800 gr geldim :) şu boğazıma hakim olsaydım 60 olurdum((
bende regl olucam önümüzde ki hafta , ama ben tam tersine regl döneminde yapılan sporun ve diyetin daha fazla kalori yaktığını duymuştum denemesi bedava ha bir de o dönemde daha az tuz tüketmek gerekiyor ödem olmaması için :)) Boğazımıza hakim olursak daha da fazla verebiliriz yane ...
pandomim inşallah iş yükünün altından kalkarsın.Allah yardımcın olsun olumunekankayizsmile
cemreciğim çok iyi gidiyorsun.maşallah maşallahhhben bir haftada 1,6 versem sevinçten uçarım.3-5 gidiyor.patronum sen işe girdin gireli zayıfladınmı dedi dün.burda bi abla var inceldin diyor.ama tartı hep aynı gösteriyor.neyse sabır gidecek yavaş yavaşta olsa süprizzzzz
özgeciğim senide tebrik ederim bu hafta çok güzel vermişsin olumunekankayizsmile
Ben beceremdim diye aklemeye kalktım olmadı , Zevcan eklemişsin sağol canım ...
Peri inceliyorsundur canım belki yağların yerini kas alıyordur , ve sende bir gün o kota gireceksin hayallerimize kavuşucaz inşallah ...
Ay çok komik benim elimde liste var , başladığımdan beri buraya yazmadan önce onu yazıyorum ,geçen haftada 400 gr gitmiş , bu haftada 400 bu kadar saçma bir rakam olabilir mi ya :))
Bu hafta herkes vermiş maşallah. İyi gidiyoruz kızlar. Aman nazar değmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?